Kaikki luottokortit

Alla näet jättimäisen listan josta löydät kaikki luottokortit mitä on lisätty arvosteluineen korttiheti.fi sivuille. Lisäämme uusia kortteja sivuillemme aina tasaiseen tahtiin, ja ne löytyvät helposti kohdasta Uudet luottokortit - joka on tämän sivun alaosassa.

Tästä löydät kaikki luottokortit joita voit hakea netistä. Korttiheti.fi sivuston tarkoitus on tuoda valokeilaan mahdollisimman paljon luottokortteja – lyhyeillä mutta samalla ytimekkäillä arvosteluilla. Vaikka luottokorttien määri ei vielä ole kovin suuri esimerkiksi Amerikkaan vertailen niin pyrimme tuomaan esiin kaikki luottokortit jotka löytyvät Suomesta.

Emme tyydy lisäämään pelkästään luottokortteja sivuillemme vaan tulemme aivan kohtapuolin myös lisäämään perinteiset bonuskortit. Tavoitteenamme on luoda sivu josta löytyy kaikki kortit joita voi anoa heti netistä.

Uudet luottokortit

Hyvin usein uudet luottokortit ovat ominaisuuksiltaan vanhoja parempia ja viime vuosina onkin saatu suorastaan ilahduttavan paljon uusia ja erilaisia luottokortteja suomenkin korttimarkkinoille. Tarjolla on esimerkiksi yhä suurempi määrä luottokortteja, joita voivat hakea myös pienituloiset, opiskelijat tai jopa henkilöt joilta löytyy luottotiedoista merkintä.

Tämä onkin ihan mahtava homma, sillä luottokorttia tarvitaan elämässä usein ja siksi on tärkeää että myös erilaisissa elämäntilanteissa oleville henkilöille löytyy elämää helpottava luottokortti jota voi hakea.

Kaiken lisäksi uudet luottokortit ovat myös helppoja ja nopeita hakea, jonka takia kynnys sellaisen hankkimiseen on pieni. Yleensä niitä haetaankin suoraan netistä, helpolla sähköisellä hakemuksella. Päätös kortin saatavuudesta on myös yleensä heti saatavilla.

Yleensä nämä markkinoiden uusimmat luottokortit ovat myös muilta ominaisuuksiltaan todella hyviä, eli ne tarjoavat varsin mukavasti monenlaisia etuja, kuin myös korotonta maksuaikaakin. Monissa korotonta maksuaikaa onkin tarjolla suorastaan uskomattoman upeasti, eli keskimäärin 28 – 50 vuorokautta.

Luottokortti tuo etuja ja turvaa ostoksille

Kannattaa kuitenkin huomioida, että ilman luottotietoja saatavilla oleviin kortteihin tarjolla ei ole korotonta maksuaikaa tai suuremmin muitakaan etuja, sillä ne ovat niin sanottuja prepaid luottokortteja. Niissä siis kortinhaltijan täytyy tallettaa ensin kortille raha, jota haluaa käyttää. Niillä on kuitenkin mahdollista tehdä ostoksia ihan samalla tavalla kuin niin sanotuilla normaaleilla luottokorteillakin.

Luonnollisestikaan kaikki nykyisin tarjolla olevat ja netistä haettavat luottokortit eivät kuitenkaan ole prepaid kortteja, eli tarjolla on myös monipuolinen valikoima niin sanottuja normaaleja luottokortteja, useilta eri toimijoilta. Kummatkin luottokortit, sekä ns. normaalit kuin myös prepaid-kortit tuovat kuitenkin kortinhaltijalle sekä etuja, kuin myös turvaa ostoksia tehdessä.

Tämän päivän luottokorttimarkkinat ovat siis kaiken kaikkiaan monipuoliset ja laadukkaat, kun kortinhakija pääsee valitsemaan useasta hyvästä vaihtoehdosta itselleen sen parhaiten sopivan. Mikä parasta, uudet luottokortit ovat myös kuluiltaan todella kohtuullisia, jotkut suorastaan halpoja. Tästä syystä kannattaakin ehdottomasti hyödyntää niiden mukanaan tuomat edut, sillä ne tuovat paitsi etuja tullessaan, niin tämän lisäksi myös joustoa elämään, sekä turvaa ostoksille.