Parhaat luottokortit netistä

Parhaat luottokortit

Meidän kauttamme löydät kaikki parhaat luottokortit aina helposti ja nopeasti. Luottokorttihan on maailman yleisin maksuväline, joka löytyy melkeinpä joka toisen lompakosta. Luottokorttien käyttäminen tuo myös yleensä paljon erilaisia etuja tullessaan, kuten esimerkiksi korotonta maksuaikaa, matkavakuutuksen, maksuturvan, ostoturvan, sekä paljon muuta mukavaa.

Eri luottokortit eroavat kuitenkin ominaisuuksiltaan toisistaan ja tästä syystä onkin hyvä että niiden ominaisuuksiin on mahdollista tutustua jossakin puolueettomassa ympäristössä. Näin myös kortin valinnasta tulee huomattavasti helpompaa, kun tiedossa on kaikki tarvittavat faktat korttikohtaisesti. Olemme siis listanneet ja arvostelleet iloksesi kaikki luottokortit, niin että voit tutustua niihin helposti ja nopeasti.

Luottokorttivertailu paljastaa mitä kortit pitävät sisällään

Luottokorttivertailu paljastaa sinulle siis selvällä suomen kielellä, mitä kukin kortti pitää sisällään. Olemme siis kertoneet arvosteluissamme aina sen että mitä ominaisuuksia korttiin on liitetty. Kerromme myös korttiin saatavilla olevan luottorajan, kortin perimän koron, sekä kortinhakuprosessin ja kriteerit kortin saamiselle.

Toisin sanoen siis luottokorttivertailu kertoo sinulle kaiken mikä on tärkeää, silloin kun olet valitsemassa itsellesi edullista ja monipuolista luottokorttia. Parhaat luottokortit löytyvät siis kauttamme ilman hampaiden kiristelyä, tutustut vain listaamme ja valitset sieltä omaan elämääsi parhaiten sopivan.

Paras luottokortti 2022

Vuoden 2022 paras luottokortti: SweepBankin Luottokortti. Tämä virtuaalinen MasterCard kortti on saatavilla jopa 8000 euron luottorajalla.

Hae luottokortti helposti netistä

Kuten moni tietää, luottokortteja löytyy markkinoilta tänä päivänä runsain määrin ja niitä eivät enää tarjoa vain ja ainoastaan perinteiset kivijalkapankit. Nykyisin luottokortteja voi hakea myös nettipankeista sekä monien muiden toimijoiden kautta.

Uudenlaisia luottokortteja onkin saatu todella mukavasti myös Suomen korttimarkkinoille ja ilmeisesti niillä on myös ollut tilausta, sillä ne on otettu varsin myönteisin mielin vastaan. Uudenlaisia kortteja ovat esimerkiksi Prepaid luottokortit sekä eri nettilompakoiden tarjoamat luottokortit.

Luottokortit myös haetaan nykyisin netistä, helpolla ja nopealla hakemuksella. Voit siis mieleisen kortin löytäessäsi täyttää saman tien hakemuksen. Jos päätös kortin saatavuudesta on myönteinen, saapuu kortti sinulle yleensä postitse noin viikon kuluessa.

Luottokortilla hoituvat ostokset helposti ja nopeasti

Luottokorttien suosio on myös todella helppoa ymmärtää, sillä sitä tarvitaan nykymaailmassa tuon tuosta. Esimerkiksi kun ollaan varaamassa matkaa, vuokraamassa autoa tai tekemässä ostoksia netissä, niin luottokortti on kaikissa edellä mainituissa tilanteissa mitä parhain apuväline.

Nykyisin ihmiset myös matkustelevat aina vain enemmän ja myös matkaillessa luottokortti on se kaikkein paras maksutapa. Se nimittäin toimii missä vain ja antaa samalla turvaa ostoksille.

Luottokortilla hoituvatkin kaikenlaiset ostokset helposti, nopeasti ja turvallisesti. Ei siis ole mikään ihme että se nauttii suurta maailmanlaajuista suosiota.

Moniin luottokortteihin kuuluu myös etuja mukanaan tuova etuohjelma

Luottokorttien toimintatapa on myös mukavan yksinkertainen, eli sen käytöstä laskutetaan kerran kuukaudessa sovitun korkotason sekä muiden kulujen mukaan. Ilahduttavan moni luottokortti sisältää myös nykyisin erilaisia etuohjelmia, joka tarkoittaa toisin sanoen sitä, että kun niillä tehdään ostoksia, niin samalla kortinhaltija kerää itselleen erilaisia etuja. Ne voivat olla esimerkiksi pisteitä tai jopa alennuksia ostoksista.

Yleisluottokortti vai erityisluottokortti?

Luottokortteja löytyy siis nykyisin joka junaan ja niitä myös eritellään erilaisiin ns. alakategorioihin. Tarjolla on esimerkiksi niin sanottuja yleisluottokortteja, sekä erityisluottokortteja.

Yleisluottokortit ovat niitä niin sanotusti normaaleja luottokortteja, joita haetaan useimmissa tapauksissa jostakin perinteisestä kivijalkapankista. Tällaisia ovat esimerkiksi Visa, MasterCard ja American Express.

Erityisluottokortti taas tarkoittaa luottokorttia, jolla voi maksaa vaikkapa tietyissä liikkeissä tai liikeketjuissa. Tällaisia ovat esimerkiksi öljy-yhtiöiden omat luottokortit.

Luottokorttiteihin on myös yleensä aina mahdollisuus saada ilman erillistä veloitusta rinnakkaiskortteja, joka tarkoittaa sitä, että esimerkiksi kaikilla perheenjäsenillä voi olla pääkortinhaltijan rinnakkaiskortti. Jos kortti kerryttää jotakin etua, niin kerätyt edut menevät suoraan pääkortille.

Yhdistelmäkortti mahdollistaa ostot sekä tililtä kuin myös luoton puolelta

Yleensä suomalaisilla on käytössään yhdistelmäkortti, joka tarkoittaa sitä, että kortissa on olemassa kaksi erillistä toimintoa Debit ja Credit. Debit tarkoittaa sitä, että kun käytetään tätä maksutapaa, niin ostokset veloitetaan suoraan tililtä. Jos taas ostotavaksi valitaan Credit-puoli, niin silloin ostokset tapahtuvat luottokorttiostoksina, jotka laskutetaan kortinhaltijilta myöhemmin.

Parhaat luottokortit löytyvät siis helposti avullamme ja koska tiedämme että vertailu saattaa olla välillä vaivalloista ja aikaa vievää, niin tästä syystä olemme myös tehneet omista arvosteluistamme aina mahdollisimman selkokielisiä. Tuomme siis eteesi suuren määrän arvosteluja luottokortteja koskien.Tiedämme nimittäin paremmin kuin hyvin sen, että silloin kun on tarve hankkia itselle elämää helpottava luottokortti, luottokorttivertailu on tutkitusti paras tapa löytää se.