Luottokorttivertailu

Me Kortti heti sivustolla vertailemme sinulle kaikki markkinoilta löytyvät luottokortit. Esittelemme siis niiden kulut, korot ja edut, kaikki selkokielellä. Pääset sivuillamme tutustumaan useisiin kymmeniin upeisiin luottokortteihin, jotka auttavat sinua arjessa ja tuovat myös mahtavia etuja tullessaan.

Luottokorttivertailun avulla pystyt löytämään helposti itsellesi parhaimman ja edullisimman luottokortin, joka markkinoilta on saatavilla. Vertailun avulla säästyy myös rahaa, kun olet kartalla yleisistä hinnoista ja siitä mitä on tarjolla. Kaiken lisäksi luottokortti arvostelut on tehty helposti luettavaksi, niin että löydät kaikki tarvitsemasi tiedot nopeasti.

Luottokortit vertailussa

Vertaile ja löydä itsellesi paras luottokortti

Myöskään luottokorttien kyseessä ollessa ei kannata hakea korttia ensimmäiseltä vastaantulevalta toimijalta, vaan tarkastella tarjontaa hieman kokonaisvaltaisemmin. Tässä me olemme apuna ja esittelemme sinulle kortit kuluineen ja etuineen, niin että voit valita itsellesi parhaiten soveltuvan.

Luottokortti on tuttu juttu monille meistä, sillä sellainen löytyy melkeinpä jokaisen lompakosta. Sen onkin mitä parhain apu matkustellessa ja arjessa yleensäkin. Esimerkiksi hotellia tai vuokra-autoa varatessa on hyvä olla käytössä luottokortti. Moni meistä myös shoppailee runsaasti netissä ja myös silloin luotokortti on mitä parhain apulainen, joka kaiken lisäksi myös turvaa ostoksiasi.

Kannattaa myös kiinnittää huomiota luottokorttien tarjoamiin luottorajoihin, sillä niissäkin on suuria eroja. Yleisesti Suomen markkinoilta löytyvät luottokortit tarjoavat 1 000 – 20 000 euron luottorajaa. Luottokortilla voi siis hoitaa helposti hieman suurempiakin ostoksia tai hankintoja.

Hyödynnä koroton maksuaika

Moni myös käyttää hyväkseen luottokorttien mahdollistamaa korotonta maksuaikaa. Usein se saattaakin olla edullisempi vaihtoehto lainalle. Monet markkinoilta löytyvistä luottokorteista nimittäin mahdollistavat korotonta maksuaikaa jopa 30 – 50 vuorokautta.

Tästä syystä luottokorttia voi käyttää hyvin esimerkiksi myös pikavipin asemasta. Voit siis hyvin ostaa jotakin hieman hintavampaa itsellesi luottokorttia käyttäen, sillä saat aina ostoksille mukavasti korotonta maksuaikaa. Yleensä myös korottoman maksuajan jälkeen perittävä korko on nykyisissä luottokorteissa varsin kohtuullinen.

Luottokorttien edut

Tuomme myös esille luottokorttivertailussamme sen, minkälaisia etuja ne tarjoavat. Useimmat luottokorteista tarjoavat haltijalleen monenlaisia elämää helpottavia ominaisuuksia. Sellaisia ovat esimerkiksi matkavakuutus, tuoteturva, ilmaiset käteisnostot ja koroton maksuaika. Moni luottokortti tarjoaa myös oman kanta-asiakkaisuus ohjelman tai pisteohjelman asiakkailleen, jossa korttia käyttämällä keräät itsellesi jatkuvasti erilaisia etuja. Usein nämä edut ovat myös täysin rahanarvoisia ja pääset niiden avulla nauttimaan entistäkin leppoisammasta elämästä, kera upeiden etujen.

Vaikka luottokortit siis sisältävätkin runsain määrin upeita etuja, niin kannattaa kuitenkin myös ne vertailla. Vertailemalla löydät nimittäin itsellesi helposti parhaimman luottokortin, joka vastaa niin kuluiltaan kuin myös eduiltaankin kaikkia toiveitasi.

Kuka voi hakea luottokorttia?

Luottokorttivertailustamme löydät myös tiedon siitä, mitkä ovat vaatimukset luottokortin saamiselle ja mikä on paras luottokortti opiskelijalle. Yleensä luottokortteja myöntävät firmat edellyttävät hakijalta vähintään 18 – vuoden ikää, puhtaita luottotietoja ja useimmat myös säännöllisiä tuloja. Suomen markkinoilta löytyy kuitenkin muutamia toimijoita, jotka myöntävät luottokortteja myös opiskelijoille.

Onko luottokortti turvallinen?

Kerromme myös sen, onko luottokortti turvallinen maksuväline ja minkälaisia kuluja luottokortit yleisesti ottaen sisältävät. Kannattaa siis vertailla edellä mainittuja kuluja ja ominaisuuksia, sillä olemalla tarkkana voit hyvinkin säästää itsellesi sievoisen summan rahaa.

Turvallisuudesta vielä sen verran, että luottokortit ovat yleisesti ottaen todella turvallisia käyttää. Niiden avulla voi itse asiassa lisätä nettiturvallisuutta, kun tehdään ostoksia internetin monipuolisessa ja valtaisassa maailmassa. Myös lentoja varatessa, kannattaa ostokset hoitaa aina jos vain mahdollista luottokortin avulla. Tämä tuo turvaa esimerkiksi tilanteessa, jossa lentoyhtiö ajautuu yhtäkkiseen konkurssiin.

Luotokorttivertailu on siis nimensäkin mukaisesti korttien vertailuun näppärä apuväline. Tällä sivulla vertaat helposti eri luottokortit ja löydät juuri sen parhaimman ja sinulle sopivimman kortin. Tutustu siis arvosteluihimme ja anna meidän olla apuna täydellistä luottokorttia metsästäessäsi.