Luottokorttivertailu

Luottokorttivertailu

Me Kortti heti sivustolla vertailemme sinulle kaikki markkinoilta löytyvät luottokortit. Esittelemme siis niiden kulut, korot ja edut, kaikki selkokielellä. Pääset sivuillamme tutustumaan useisiin kymmeniin upeisiin luottokortteihin, jotka auttavat sinua arjessa ja tuovat myös mahtavia etuja tullessaan.

Luottokorttivertailun avulla pystyt löytämään helposti itsellesi parhaimman ja edullisimman luottokortin, joka markkinoilta on saatavilla. Vertailun avulla säästyy myös rahaa, kun olet kartalla yleisistä hinnoista ja siitä mitä on tarjolla. Kaiken lisäksi luottokortti arvostelut on tehty helposti luettavaksi, niin että löydät kaikki tarvitsemasi tiedot nopeasti.

Luottokortit vertailussa

Luottokortti:Esittely:Tiedot:Hanki:

SweepBank Mastercard - uusi luottokortti jossa jopa €8000 luottoraja!

 • Uutuus 2022
 • €8000 luottoraja
 • Virtuaalinen Mastercard

Hanki itsellesi uusi luottokortti (2022) jossa saat jopa 8000 euron luottorajan! Tutustu arvosteluumme ja ano tämän jälkeen itsellesi Sweepbankin luottokorttia.

Luottoraja: 8000€
Korotonta maksuaikaa: 60 vuorokautta
Avausmaksu: 0€
Korko alkaen: 19,90%
Ikäraja: 18 vuotta

Bank Norwegian - Hanki luottokortti jossa 45 päivää korotonta maksuaikaa

 • CashPoints -pisteet TAI Cashback
 • Suosittu luottokortti

Saat jopa 15 000 euron luottorajan ja keräät CashPoints-pisteitä tai halutessasi voit valita osallistua Cashback -ohjelmaan.

Luottoraja: 15 000€
Korotonta maksuaikaa: 45 vuorokautta
Avausmaksu: 0€
Korko alkaen: 19,99 %
Ikäraja: 23 vuotta

Morrow Bank - Hanki luottokortti jossa jopa 10 000 euron luotto

 • Bonuksia ostoksista
 • Ilmaiset käteisnostot
 • Jopa 10 000€ luottoraja

Suosittu kortti!
Oletko 23v ja vailla hyvää luottokorttia? Laita hakemus vireille, päätöksen saat jo alta minuutin!

Luottoraja: 10 000€
Korotonta maksuaikaa: 50 päivää
Avausmaksu: 0€
Korko alkaen: -
Ikäraja: 23 vuotta

Tuohi Mastercard - Hanki luottokortti jossa luottorajaksi 1 000 – 10 000 euroa

 • Mainio valinta opiskelijalle - jopa 2000€ luottorajalla

Hanki itsellesi todella suosittu Tuohi luottokortti jossa voi olla jopa 10 000 euron luottoraja! Tämä luottokortti on haettavissa myös opiskelijoille!

Luottoraja: 10 000€
Korotonta maksuaikaa: 30 päivää
Avausmaksu: 0€
Korko alkaen: -
Ikäraja: 18 vuotta

Itämerikortti - MasterCard yhdistelmäkortti joka on saatavilla jopa 5000€ luottorajalla

 • Lähimaksuominaisuus
 • Omavalintainen PIN-koodi
 • Myös opiskelijalle
 • 1000€-5000€ luottoraja

Ålandsbanken tarjoaa itämerikorttia, joka on saatavilla jopa €5 000 luottorajalla. Korttia voi hakea myös opiskelijat toki luottoraja on silloin pienempi ja haitarilla 1000-5000 euroa.

Luottoraja: 5 000€
Korotonta maksuaikaa: 40 vuorokautta
Avausmaksu: 0€
Korko alkaen: 7,0% + 3kk Euribor
Ikäraja: 20 vuotta

N26 Mastercard - Luottokortti jossa ilmaiset käteisnostot

 • Perus-kortti
 • You-kortti
 • Metal-kortti

Kortti myös luottotiedottomalle
N26 kortti on haettavissa myös vaikka olisi merkintä luottotiedoissa. Oiva maksukortti joka toimii ympäri maailmaa.

Luottoraja: -
Korotonta maksuaikaa: -
Avausmaksu: 0€
Korko alkaen: 9,27%
Ikäraja: 18 vuotta

Vertaile ja löydä itsellesi paras luottokortti

Myöskään luottokorttien kyseessä ollessa ei kannata hakea korttia ensimmäiseltä vastaantulevalta toimijalta, vaan tarkastella tarjontaa hieman kokonaisvaltaisemmin. Tässä me olemme apuna ja esittelemme sinulle kortit kuluineen ja etuineen, niin että voit valita itsellesi parhaiten soveltuvan.

Luottokortti on tuttu juttu monille meistä, sillä sellainen löytyy melkeinpä jokaisen lompakosta. Sen onkin mitä parhain apu matkustellessa ja arjessa yleensäkin. Esimerkiksi hotellia tai vuokra-autoa varatessa on hyvä olla käytössä luottokortti. Moni meistä myös shoppailee runsaasti netissä ja myös silloin luotokortti on mitä parhain apulainen, joka kaiken lisäksi myös turvaa ostoksiasi.

Kannattaa myös kiinnittää huomiota luottokorttien tarjoamiin luottorajoihin, sillä niissäkin on suuria eroja. Yleisesti Suomen markkinoilta löytyvät luottokortit tarjoavat 1 000 – 20 000 euron luottorajaa. Luottokortilla voi siis hoitaa helposti hieman suurempiakin ostoksia tai hankintoja.

Hyödynnä koroton maksuaika

Moni myös käyttää hyväkseen luottokorttien mahdollistamaa korotonta maksuaikaa. Usein se saattaakin olla edullisempi vaihtoehto lainalle. Monet markkinoilta löytyvistä luottokorteista nimittäin mahdollistavat korotonta maksuaikaa jopa 30 – 50 vuorokautta.

Tästä syystä luottokorttia voi käyttää hyvin esimerkiksi myös pikavipin asemasta. Voit siis hyvin ostaa jotakin hieman hintavampaa itsellesi luottokorttia käyttäen, sillä saat aina ostoksille mukavasti korotonta maksuaikaa. Yleensä myös korottoman maksuajan jälkeen perittävä korko on nykyisissä luottokorteissa varsin kohtuullinen.

Luottokorttien edut

Tuomme myös esille luottokorttivertailussamme sen, minkälaisia etuja ne tarjoavat. Useimmat luottokorteista tarjoavat haltijalleen monenlaisia elämää helpottavia ominaisuuksia. Sellaisia ovat esimerkiksi matkavakuutus, tuoteturva, ilmaiset käteisnostot ja koroton maksuaika. Moni luottokortti tarjoaa myös oman kanta-asiakkaisuus ohjelman tai pisteohjelman asiakkailleen, jossa korttia käyttämällä keräät itsellesi jatkuvasti erilaisia etuja. Usein nämä edut ovat myös täysin rahanarvoisia ja pääset niiden avulla nauttimaan entistäkin leppoisammasta elämästä, kera upeiden etujen.

Vaikka luottokortit siis sisältävätkin runsain määrin upeita etuja, niin kannattaa kuitenkin myös ne vertailla. Vertailemalla löydät nimittäin itsellesi helposti parhaimman luottokortin, joka vastaa niin kuluiltaan kuin myös eduiltaankin kaikkia toiveitasi.

Kuka voi hakea luottokorttia?

Luottokorttivertailustamme löydät myös tiedon siitä, mitkä ovat vaatimukset luottokortin saamiselle ja mikä on paras luottokortti opiskelijalle. Yleensä luottokortteja myöntävät firmat edellyttävät hakijalta vähintään 18 – vuoden ikää, puhtaita luottotietoja ja useimmat myös säännöllisiä tuloja. Suomen markkinoilta löytyy kuitenkin muutamia toimijoita, jotka myöntävät luottokortteja myös opiskelijoille.

Onko luottokortti turvallinen?

Kerromme myös sen, onko luottokortti turvallinen maksuväline ja minkälaisia kuluja luottokortit yleisesti ottaen sisältävät. Kannattaa siis vertailla edellä mainittuja kuluja ja ominaisuuksia, sillä olemalla tarkkana voit hyvinkin säästää itsellesi sievoisen summan rahaa.

Turvallisuudesta vielä sen verran, että luottokortit ovat yleisesti ottaen todella turvallisia käyttää. Niiden avulla voi itse asiassa lisätä nettiturvallisuutta, kun tehdään ostoksia internetin monipuolisessa ja valtaisassa maailmassa. Myös lentoja varatessa, kannattaa ostokset hoitaa aina jos vain mahdollista luottokortin avulla. Tämä tuo turvaa esimerkiksi tilanteessa, jossa lentoyhtiö ajautuu yhtäkkiseen konkurssiin.

Luotokorttivertailu on siis nimensäkin mukaisesti korttien vertailuun näppärä apuväline. Tällä sivulla vertaat helposti eri luottokortit ja löydät juuri sen parhaimman ja sinulle sopivimman kortin. Tutustu siis arvosteluihimme ja anna meidän olla apuna täydellistä luottokorttia metsästäessäsi.

Usein kysyttyä luottokorttivertailusta

Miksi luottokorttivertailu on järkevää?

Luottokorttivertailun avulla löydät ehdoiltaan parhaan ja kuluiltaan edullisimman luottokortin helposti ja nopeasti.

Kenen kannattaa tehdä luottokorttivertailua?

Luottokorttivertailua kannattaa tehdä kaikkien sellaisten henkilöiden, jotka ovat etsimässä itselleen hyväehtoista luottokorttia. Luottokorttivertailun avulla selviää tuossa tuokiossa eri korttien ominaisuudet, hinnat ja ehdot.

Minkälainen luottokortti kannattaa hankkia?

Luottokorttivertailun avulla sinulle selviää helposti ja nopeasti se, minkälainen luottokortti sinun kannattaa itsellesi hankkia.

Mitä luottokorttivertailu sinulle kertoo?

Luottokorttivertailu kertoo sinulle korttien tarkemmat tiedot, jonka ansiosta sinun on helpompi tehdä päätös siitä, mikä markkinoilta löytyvistä lukuisista luottokorteista olisi sinulle sopiva.

Millaisia luottokortteja voi vertailla?

Luottokorttivertailu on tärkeätä ja se onnistuu korttiheti.fi:n sivuilla helposti. Meillä voit vertailla niin luotto-, kuin myös pankki-, prepaid-, bonus-, sekä virtuaaliset luottokortit. Voit lisäksi tutustua lähemmin niin VISA kuin myös MasterCard -kortteihin ja vertailla näitä keskenään.

Mitä kannattaa pitää mielessä kuin vertailee luottokortteja?

On fiksua aloittaa hahmottelemalla paperille, mihin käyttötarkoitukseen on hankkimassa luottokorttia. Millaista luottorajaa on ajatellut, käyttääkö korttia pelkästään fyysisissä kaupoissa, netissä tai suomen lisäksi myös ulkomailla. Moneen luottokorttiin sisältyy nimittäin vakuutukset, ostoturvavakuutus ja matkavakuutus joka on erinomaista henkilölle joka matkustaa paljon. Luottokortissa on siis itse luottoraja lisäksi tarjolla monia muita etuja ja tämän takia on viisasta käyttää luottokorttivertailua, jossa näkee monen eri luottokortin edut koottuna yhdellä sivulla.

Kuinka monta luottokorttia voin vertailla?

Metsästämme jatkuvasti uusia luottokortteja vertailuumme ja juuri nyt löydät yhteensä 30 eri luotto-, ja pankkikorttia sivuiltamme. Tuorein lisäys vuodelle 2022 on virtuaalinen SweepBank Mastercard luottokortti.