Bonuskortit

Bonuskortit

Suomi on erilaisten kanta-asiakaskorttien luvattu maa. Monelle onkin varmasti enemmän kuin selvä juttu, että jonkinlainen bonuskortti löytyy melkein jokaiselta suomalaiselta. Monilta meistä jopa useampi sellainen. Bonuskortit sivullamme näet kaikki Korttiheti.fi:n bonuskorttien-arvostelut.

Erilaiset kanta-asiakaskortit ja bonusohjelmat tuovatkin hyvin helpolla ja vaivattomalla tavalla todella hyviä etuja tullessaan. Tästä syystä niitä löytyy monilta eri toimijoilta, mutta luonnollisesti niiden toimintatapa vaihtelee hieman kanta-asiakasohjelmasta riippuen.

Kerää bonuksia, pisteitä, rahaa, matkoja tai tavaroita

Hyvin yleistä kuitenkin on, että niissä kerätään erilaisia pisteitä tai bonuksia, mutta toki niillä myös tämän lisäksi saa erilaisia alennuksia ja etuja.

Totta kai kanta-asiakasohjelmia liikkeelle laittavat yritykset itse myöskin hyötyvät kyseisestä toiminnasta, sillä niiden avulla ne sitouttavat asiakkaita. Nykyisin todella monet kanta-asiakaskortit ovat saatavilla myös mobiilissa ja omia tietoja, ostoshistoriaa sekä bonus – tai pistetilannetta pääsee myös kätevästi tarkastelemaan sähköisesti.

Kuten tuossa aiemmin jo mainittiin, niin kanta-asiakasohjelmien ja erilaisten etukorttien avulla kuluttajat saavat siis itselleen helposti erilaisia etuja. Yleensä edut vieläpä täysin rahanarvoisia, eli etuja kannattaa myös kerätä.

Kanta-asiakasohjelmat personoivat etuja ja tarjouksia

Kyseessä on siis markkinointitapa, jonka avulla yrityksen on helppo kohdentaa omia etujaan ja kampanjoitaan tietylle asiakasryhmälle. Kanta-asiakasohjelmilla ja erilaisilla bonuskorttien etuohjelmilla voikin saada itselleen helposti esimerkiksi hinnan alennuksia, tarjouksia, bonuksia, palkintoja tai vaikka lahjakortteja. Kuluttaja saattaa myös hyötyä niistä esimerkiksi erilaisten lahjojen, matkojen tai tilaisuuksien muodossa, jotka ovat tarjolla vain ja ainoastaan kanta-asiakkaille.

Jokainen kanta-asiakasohjelma ja bonuskortti toimii omalla tavallaan!

Jokainen kanta-asiakasohjelma on kuitenkin omanlaisensa ja noudattaa omia sääntöjään. Edut kerätään yleensä kanta-asiakaskorttia vilauttamalla, joka voi siis olla nykyisin muovikortin lisäksi myös mobiilikortti. Kanta-asiakaskortti tunnistaa asiakkaan ja rekisteröi ostokset, sekä antaa siitä edun.

Yleensä kanta-asiakaskortilla tehdyt ostokset tallentuvat yrityksen tietojärjestelmään ja esimerkiksi K-Plussa-kortin ja S-Ryhmän bonuskortin kyseessä ollessa, asiakkaalle lähetetään joka kuukausi bonuskertymä asianmukaisine tietoineen. Myös yritys itse hyötyy luonnollisesti kerätystä tietomäärästä, sillä sen avulla pystytään kohdentamaan entistä paremmin markkinointia ja tarjoamaan asiakkaille myös entistä parempia personoituja etuja.

Suomalaiset rakastavat bonuskortteja ja kanta-asiakasohjelmia

Suomi on siis erilaisten kanta-asiakasohjelmien ja korttien luvattu maa, sillä Suomessa jopa 80 % kaikista kotitalouksista löytyy ainakin yksi jonkun kaupparyhmän kanta-asiakaskortti käytöstä. Monilla löytyy kuitenkin jopa useampiakin. Yleisimmät ovat S-Ryhmän todella suosittu S-Etukortti ja Keskon K-Plussa-kortti.

Vaikka joskus kuullaan myös kriittistä puhetta kyseisistä kanta-asiakasjärjestelmistä ja korteista, niin tosiasia kuitenkin on, että ne tuovat kyllä kuitenkin myös hyviä etuja tullessaan. Varsinkin sellaisessa tilanteessa, jossa perhekoko on vähintään neljä ja koko perhekunta keskittää ostoksensa saman kaupparyhmän liikkeisiin. Esimerkiksi Keskolla ja S-Ryhmällä ostokset eivät nimittäin kata vain elintarvikeostoksia, vaan etukortilla voi saada pisteitä myös polttoaine-, vaate- ja jopa auto-ostoksista. Pisteet ja bonukset kertyvät siis kuin huomaamatta.

Bonuskortteja löytyy joka lähtöön

Edellä mainittujen kanta-asiakasohjelmien lisäksi Suomen markkinoilta löytyy myös muita kanta-asiakasohjelmia, joita löytyy esimerkiksi lentoyhtiöiltä, pankeilta, vakuutuspalveluilta, vaatekaupoilta ja huoltoasemilta.

Koska erilaisia bonuskortteja on todella lukuisa määrä, niin moni kuluttaja on tosiaan nykyisin alkanut varsin kiitettävästi hyödyntää myös erilaisia mobiilikortteja, sillä ne kulkevat mukavasti ja kätevästi puhelimessa mukana, keräten kuitenkin edut talteen.

Meidän sivuiltamme löydät kaikki mielenkiintoisimmat kanta-asiakaskortit esiteltyinä ja olemme myös luonnollisesti esitelleet selkokielellä mitä etuja ne tuovat mukanaan, miten kortin voi hakea ja missä se kerryttää sinulle pisteitä!

Lue myös

Korttiheti.fi:n sivuilta löydät monia eri maksuvälineitä. Alla näet mielenkiintoiset artikkelit ja aiheet jotka liittyvät eri maksuvälineille: