Lainaa netistä

Lainaa

Lainan hakeminen on nykyisin todella helppoa, tarvittiinpa sitten pieni tai vähän suurempi määrä lainarahaa. Kaikkein nopein tapa saada itselle lainaa tai luottoa, onkin hakea sitä helposti ja nopeasti netistä. Moni myös käyttää hyväkseen luottokorttien nykyisin varsin suuriakin luottorajoja, sillä myös niiden avulla on kätevä maksella arjen yllättäviä menoja, sekä suorittaa suurempia hankintoja.

Netistä lainaa nopeasti

Lainan hakeminen netistä käykin kädenkäänteessä, sillä kaikki tapahtuu helpon sähköisen hakemuksen avulla lainapaikan omilla verkkosivuilla. Myös lainapäätös on saatavilla nopeasti ja jos se on myönteinen, niin myös lainarahat maksetaan jopa muutamissa minuuteissa tilillesi.

Netti onkin nykyisin pullollaan erilaisia lainaratkaisuja. Voit siis hakea sieltä itsellesi helposti ja nopeasti luottokortin tai niin halutessasi lainarahaa joltakin netin lukuisista lainasivustoista. Kaiken lisäksi lainahakemus on myös aina tosi nopea täyttää, eli siihenkään ei tuhlaannu liiemmälti aikaa.

Bank Norwegian laina

Bank Norwegian lainaa jopa 60 000€

Suomen kenties suosituin pankki kuin kyseessä on niin luottokorteista kuin myös lainoista: Bank Norwegian, tarjoaa jopa 60 000 euron suuruista lainaa! Lainanmaksu on myönteisen luottopäätöksen jälkeen salamannopea: Rahat näkyvät tilillä jopa muutaman päivän sisään!

  • Luoton suuruus: 1000-60 000€
  • Maksuaika: 1-15 vuotta

Hae tästä
Alkaen nim. 5,99% – 19,99% | Todellinen vuosikorko laina 6,34 %–30,25 % | Takaisinmaksuaika yksityislaina 1–15 vuotta.
Esimerkkinä, 11,49 % korolla (todellinen vuosikorko 13,48 %) 10 000 € laina, kokonaishinnaksi tulee seitsemän vuoden maksuajalla 15 152 €, kuukausieräksi 180 € (84 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €.

Creditstar luotto

Creditstar luottoa jopa 2000€

Creditstar tarjoaa joustavaa luottoa aina 50 eurosta jopa 2000 euroon saakka. Luotto toimii hieman kuin virtuaalinen luottokortti ja sen hakemiseen ei mene kuin muutama minuutti. Luottoa voi hakea suoraan Creditstar.fi:n nettisivuilla ja mikäli luottopäätös on myönteinen, luotto on käytettävissä nopeasti.

  • Luoton suuruus: 50-2000€
  • Maksuaika: 1-12 kuukautta

Hae tästä

Miten löytyy edullinen laina?

Kaikkein paras tapa on tietenkin tutustua erilaisiin lainapaikka arvosteluihin tai käyttää hyväkseen netin lainavertailupalveluja. Korttiheti sivuilta löydät myös esiteltynä muutamia netin parhaimpia lainapaikkoja, joista lainan hakeminen on paitsi helppoa, niin tämän lisäksi myös turvallista ja nopeaa.

Kannattaakin myös miettiä että mikä lainamuoto olisi itselle paras? Sopiiko omiin tarpeisiin kenties hyvin luottokortti vai joku netin moninaisista lainatuotteista? Kaikissa niissä on omat hyvät puolensa ja mikäänhän ei estä hakemasta kumpaakin, eli sekä lainaa kuin myös luottokorttiakin.

Muista tarkistaa lainaa netistä hakiessa:

  • Lainan todellinen vuosikorko
  • Takaisinmaksuajat ja lainan ehdot
  • Lainan käsittelykulut

Lainarahaa on siis nykyisin saatavilla erilaisissa muodoissa todella hyvin. Sekä luottokortit kun myös netin lainatuotteetkin ovat myös kaikki ehdoiltaan joustavia ja tämän lisäksi myös kuluiltaan kilpailukykyisiä. Voit siis huoletta hakea lainan oikeastaan mistä tahansa ja olla varma siitä, että homma toimii asianmukaisesti alusta loppuun saakka.

Eli kysymys että onko edullista lainaa mahdollista saada netistä, niin vastaus siihen on kyllä. Nykyiset pikalainat eli joustoluotot, kuin myös kulutusluototkin ovat nimittäin todella hyväehtoisia ja myös edullisia. Tänä päivänä tarjolla olevat pikavipit ovat myös huomattavasti mainettaan parempia, eli niillä voi myös huoletta helpottaa äkillistä rahapulaa. Kaikki edellä mainituista lainatuotteista ovat myös aina nopeasti saatavilla, mutta nimensäkin mukaisesti pikavipit ja pikalainat ovat parhain apu äkillisessä lainarahan tarpeessa. Ne nimittäin maksetaan tilille aina todella nopeasti!

Hae myös luottokortti suoraan netistä

Tuossa äsken jo vähän käsiteltiin aihetta netti ja luottokortit, mutta tosiaan myös luottokortit haetaan tänä päivänä ihan poikkeuksetta suoraan netistä. On myös mukava asia että luottokorttien ja netin lainantuotteiden kulurakenne on kumpikin varsin hyvä kuluttajan kannalta asiaa tarkasteltuna. Tähän onkin vaikuttanut eniten kova kilpailu netin lainamarkkinoilla. Lainapaikat kuin myös kortinmyöntäjätkin pyrkivät siis tuomaan markkinoille toinen toistaan parempiehtoisia lainoja houkutellakseen asiakkaita.

Kuluttajan kannaltahan tämä on aivan mahtava homma, sillä tällä hetkellä lainaa voi tämän ansiosta hakea netistä todella edullisella kulurakenteella. Koska netin lainasivustot tietävät että lainanhakijat vertailevat myös lainojen ulosmaksuaikojen nopeutta, on suurin osa niistä myös varmistanut sen, että laina on aina saatavilla nopealla aikataululla!

Netistä lainaa ilman vakuuksia tai takaajia

Netistä haettavat lainat ovat myös poikkeuksetta saatavilla ilman vakuuksia tai takaajia. Tämä on myös luonnollisesti asia jota lainanhakijat ikään ja sukupuoleen katsomatta arvostavat. Suurin osa netin lainasivustoista myös käyttää lainanhakuprosessissa apuna verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta. Niiden avulla lainapaikka pystyykin tunnistamaan asiakkaan ja tämän lisäksi myös nopeuttamaan rahojen ulosmaksua. Kun haet itsellesi netistä lainaa, säästää se siis paitsi aikaa, niin tämän lisäksi yleensä myös rahaa.

Voit paikata lainarahan tarpeen myös luottokortilla

Tosiaan kuten mainittua, myös nykyiset luottokortit ovat eduiltaan on todella hyviä ja niiden suurena etuna on se, että niihin on yleensä liitetty myös todella upeita ominaisuuksia mukaan. Tällaisia voivat olla esimerkiksi erilaiset etuohjelmat, joissa kerätään vaikka pisteitä tai bonuksia. Yleensä nämä kerätyt pisteet ja bonukset ovat myös täysin rahanarvoista tavaraa, eli niillä voi vaikka maksaa laskuja tai jotain hyödykkeitä.

Monissa luottokorteissa on myös mukana ilmainen matkavakuutus ja jopa peruutusturva. Tämän lisäksi niistä saattaa löytyä myös ostoturva, joka antaa turvaa myös netissä shoppaillessa. Tarjolla on myös aina korotonta maksuaikaa, sen pituus kuitenkin vaihtelee suuresti korttikohtaisesti, mutta keskimäärin koroton maksuaika on jotakin väliltä 28 – 50 vuorokautta.

Miten valita itselle paras lainatuote?

Ainoa ongelma lainaa netistä haettaessa saattaakin olla se, että valinnanvaraa löytyy todella runsaasti sekä lainasivustojen, kuin myös lainatuotteidenkin puolesta. Tässä kuitenkin Korttiheti.fi sivusto auttaa, eli olemme koonneet sinulle kätevän ja helposti tutustuttava listan netin parhaimpia lainapaikkoja. Kyseisiltä lainapaikoilta lainan hakeminen on aina helppoa, nopeaa ja lainat ovat myös saatavilla vakuudettomina.

Oikean lainatuotteen valitseminen on myös äärimmäisen tärkeää. Voisikin sanoa että siitä koko lainanhakuprosessi alkaa. Istahda siis alas ja mieti että sopisiko sinun tarpeisiisi parhaiten pikavippi, pikalaina, joustoluotto, kulutusluotto, yhdistelylaina vai kenties luottokortti muhkealla luottorajalla? Kaikissa niissä on omat hyvät puolensa. Riippuukin ihan lainanhakijan omista tarpeista että mikä niistä soveltuu parhaiten.

Kaikkia edellä mainittuja lainatuotteita yhdistää myös se, että niitä voi kaikkia hakea suoraan netistä. Sekä lainapäätös kuin myös tieto luottokortin saatavuudestakin ovat myös yleensä aina heti saatavilla.

Miten haen lainaa netistä?

Lainan hakeminen netistä on siis äärimmäisen helppoa. Se tapahtuu yleensä sähköisen hakemuksen avulla lainapaikan omilla verkkosivuilla. Ihan ensimmäiseksi lainanhakijan tulee valita haluamansa lainasumma ja takaisinmaksuaika, jonka jälkeen hän ohjautuu rekisteröitymään sivulle omia verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta käyttäen. Kun rekisteröitymisessä käytetään apuna pankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta, niin siinä on myös toinenkin suuri hyöty. Tämä nimittäin myös tunnistaa lainanhakijan aukottomasti. Tästä syystä siinä vaiheessa jos lainapäätös on myönteinen, niin lainapaikka voi maksaa lainarahat välittömästi lainanhakijan tilille, eikä erillisiä tunnistautumisprosesseja enää tarvita.

Tunnistautumisen/rekisteröitymisen jälkeen lainanhakija täyttää lainahakemukseen oman henkilö- ja yhteystiedot sekä joillakin lainapaikoilla myös tiettyjä syventäviä tietoja itsestään. Niitä voivat olla esimerkiksi tulotiedot, asumismuoto, siviilisääty, lasten lukumäärä tai vaikka jo olemassa olevien lainojen yhteissaldo. Tämän jälkeen lainahakemus klikataan eteenpäin ja suurin osa netin lainasivustoista käsittelee sen välittömästi, jonka ansiosta myös lainapäätös on saatavilla muutamissa minuuteissa.

Jos lainapäätös on myönteinen, niin tarkoittaa se sitä että lainarahat laitetaan yleensä saman tien maksuun. Pääset siis nauttimaan rahoistasi välittömästi. Luottokortteja haettaessa prosessi on hyvin samankaltainen, ainoastaan sillä erolla että myönteisen lainapäätöksen jälkeen kortinmyöntäjän pistää kortin postitse sinulle tulemaan. Yleensä se saapuu sinulle noin viikossa. Sekä lainan kuin myös luottokortin hakeminen on siis todella nopeaa ja helppoa, eikä siihen mene kuin muutama minuutti.

Kulutusluotto

Kulutusluotto on siis yksi netin suosituimmista lainatuotteista. Kyseessä on nimensäkin mukaisesti laina, jonka avulla voi mahdollistaa monenlaisia asioita elämässä. Yleisiä kulutusluottojen käyttökohteita ovat esimerkiksi remontti, auton osto, matkailu, kodinkoneiden tai huonekalujen ostaminen, tai miksei vaikka arjen yleiset menotkin.

Kun tarkastelee edellä mainittuja seikkoja jotka kulutusluotto mahdollistaa, niin on hyvin helppo ymmärtää miksi se on niin suosittu kuluttajien keskuudessa. Tämän lisäksi kulutusluottojen korkotaso sekä muut kulut ovat myös yleensä erittäin kilpailukykyisiä.

Luottokortti taas sopii kuin nenä päähän sellaiseen tilanteeseen jossa tarvitaan lainarahaa korkeintaan 10 000 euroa ja rahan tulee olla jatkuvasti käytettävissä. Luottokortin suurimpia etujahan ovat edullisen korkotason lisäksi myös se, että sitä voi nostaa juuri silloin kun ekstra rahalle on tarvetta ja se myös mahdollistaa korotonta maksuaikaa lainalle.

Suomalaisten kuluttajien voisikin sanoa olevan jakautuneen kahteen eri ryhmään, eli niihin jotka vannovat kulutusluottojen nimeen, sekä niihin jotka ovat luottokorttien vannoutuneita kannattajia. Vaikkakin kulutusluotoilla on todella hyvä maine ja ihan syystä, niin itse asiassa luottokortti saattaa olla joissakin tapauksissa jopa edullisempi vaihtoehto.

Tämä riippuu kuitenkin täysin siitä että mihin rahaa ollaan käyttämässä, paljonko lainarahaa tarvitaan ja minkälainen takaisinmaksuaika lainalle olisi ideaali.

Kulutusluotto vai luottokortti?

Jos lainarahan tarve liikkuu välillä 100 – 10 000 euroa, niin silloin luottokortti on ehdottomasti tarkemman harkitsemisen arvoinen asia. Jos taas rahantarve nousee yli 10 000 euron, niin sellaisessa tapauksessa kulutusluotto on yleensä parempi vaihtoehto. Kulutusluottoja voi nimittäin yleensä hakea 500 eurosta aina jopa 70 000 euroon saakka.

Monet kuluttajat ovat myös huomanneet, että nämä kaksi asiaa eivät missään tapauksessa sulje toisiaan pois. Monilla löytyykin lompakosta luottokortti jos toinenkin, mutta tämän lisäksi suurempia hankintoja tai ostoksia saatetaan maksella myös netistä haettavan edullisen kulutusluoton voimin.

Silloin kun vertaillaan sitä, että kumpi edellä mainituista on kuluttajalle edullisempi vaihtoehto – kulutusluotto vai luottokortti, niin paras tapa selvittää se, on tarkastella niiden todellista vuosikorkoa. Muita huomioon otettavia asioita ovat myös seuraavat seikat:

  • Minkä verran lainaa tarvitaan?
  • Millä aikataululla laina halutaan maksaa takaisin?
  • Mitä muita kuluja kulutusluottoon tai luottokorttiin sisältyy?

Luottokorttien kyseessä ollessa lainaa maksetaan takaisin yleensä suhteellisen nopeasti ja moni kuluttaja myös hyödyntää niiden tarjoamia korkovapaita vuorokausia. Kulutusluottoon taas on mahdollista saada laina-aikaa 1 – 15 vuotta, lainasummasta riippuen.

Sekä kulutusluotto kuin myös luottokortti ovat kummatkin hyviä vaihtoehtoja silloin, kun tarvitaan nopeasti ja helposti edullista lainarahaa. Kuten sanottua, onkin täysin lainaajan omista tarpeista ja toiveista kiinni että kumpi niistä soveltuu juuri hänen tarpeisiinsa paremmin?