K-Plussa kortit

K-Plussa kortit

Moni on varmaankin huomannut luottokortteihin tutustuessaan, että todella moneen niistä on mahdollista liittää myös K-Plussa ominaisuus. Tämä onkin mukava juttu kortinhaltijan kannalta, sillä se varmistaa sen, että nappaat aina Plussa-pisteet itsellesi kun asioit jossakin K-Ryhmän liikkeessä.

Liitä Plussa-ominaisuus maksukorttiisi

Sinulla ei myöskään tarvitse olla erillistä K-Plussa-korttia, eli lompakkoonkin tulee vähän enemmän tilaa. Kun luottokorttiin on liitetty K-Plussa ominaisuus, tarkoittaa se sitä, että kortti on paitsi monipuolinen luottokortti joka toimii maailmanlaajuisesti, niin tämän lisäksi sillä pystyy myös keräämään upeita etuja joita Plussa-pisteet tuovat tullessaan.

Ilahduttavan moni suomalainen kuluttaja onkin päättänyt lisätä omaan luottokorttiinsa K-Plussa-ominaisuuden.

Plussa ominaisuus on helppo lisätä korttiin, sillä ainoa asia mitä sinulta vaaditaan, on olemassa oleva Plussa kanta-asiakasnumero.

Moni suomalaisista pankeista myös mahdollistaa Plussa-ominaisuuden lisäämisen korttiin helposti verkkopankissa tai niin halutessasi voit myös soittaa pankin asiakastukeen tai asioida henkilökohtaisesti konttorissa.

K-Plussa on Suomen monipuolisin kanta-asiakasohjelma, joka tarjoaa rahanarvoisia plussapisteitä Plussa-rahan muodossa. Tämän lisäksi tarjolla on myös erilaisia Plussa-etuja, joita voit napata itsellesi esimerkiksi ruokaostosten lisäksi myös useista muista ostoksistasi. Saat siis Itsellesi etuja kaikista K-Ryhmän ostoksista.

Kaikki K-Plussa kortit

Kortit joihin on mahdollista saada Plussa-ominaisuus:

  • Plussa-kortti (tämä on pelkkä Plussa-kortti, joka ei siis ole maksukortti)

Nordea:

DanskeBank:

OP: