POP Visa Debit maksukortti

POP Visa Debit maksukortti

POP Visa Debit on kätevä maksukortti, jossa ostokset veloitetaan suoraan kortinhaltijan pankkitililtä. Visa Debit toimii loistavasti sekä kotimaassa, ulkomailla kuin myös verkossa asioidessa ja tietenkin voit tehdä sillä myös nostoja automaateista maailmanlaajuisesti. Kaiken muun hyvän lisäksi tämä kyseinen kortti on äärimmäisen helppo hakea, eli täytät vain helpon verkkohakemuksen POP Pankin omilla sivuilla.

POP Visa Debit – Helpot korttimaksut missä vain!

Debit kortti itsessään on yksi yleisimpiä maksukortteja. Vaikka POP Visa Debit kortissa ostokset veloitetaankin suoraan kortinhaltijan tililtä, niin niitä ei kuitenkaan ostovaiheessa varmisteta. Tästä syystä tili ylittäminen on myös mahdollista, sellaisessa tilanteessa jossa ei olla selvillä tilillä olevien varojen määrästä. Tilin ylityksiä tulee kuitenkin luonnollisesti välttää, sillä luonnollisesti niistä peritään tilinylitysmaksu. POP Visa Debit kortti ei siis ole luottokortti, sillä ostoksille ei ole mahdollista saada luottoa kortilta.

POP Visa Debit kortin edut:

  1. Laaja maksualue
  2. Ostot kotimaassa, ulkomailla sekä verkossa
  3. Edullinen kuukausimaksu

Kuka voi hakea POP Visa Debit korttia?

POP Visa Debit korttia voivat hakea netistä kaikki sellaiset henkilöt, jotka ovat vähintään 18-vuotiaita ja heillä on puhtaat luottotiedot. Tämän lisäksi vaaditaan myös pysyvä suomalainen osoite. Kriteerit kortin saamiseen ovat siis suhteellisen matalat, joka on myös yksi niitä syitä miksi se soveltuu niin hyvin monille.

Miksi POP Visa Debit kortti?

POP Visa Debit kortti on siis kätevä ja helposti haettava maksukortti, jonka avulla teet ostokset kotimaassa, ulkomailla ja netissä. Kuten sanottua, voit tehdä myös käteisnostoja kaikilta Otto ja Visa tunnuksin merkityiltä automaateilta.

Myös sellaiset henkilöt jotka eivät välttämättä halua maksaa ostoksiaan kovin paljon maksukorteilla, ovat huomanneet POP Visa Debit kortin edut.

Tämä kyseinen kortti nimitäin on huomattavasti turvallisempi hoitaa maksuja esimerkiksi ulkomailla kuin käteinen raha. Mikä parasta Debit kortit ovat myös hyvin tunnettuja siitä että ne ovat kuluiltaan todella edullisia. POP Visa Debit kortti esimerkiksi maksaa kortinhaltijalle kuukausittain vain 3,00 euroa.

Yhteenveto

POP Visa Debit on kätevä, helposti haettava ja monipuolinen Visa Debit – kortti, joka käy maksuvälineenä maailmanlaajuisesti. POP Pankin kortit ovat myös tyylikkäitä ulkoasunsa puolesta, esimerkiksi POP Visa Debit kortissa yhdistyvät raikas valkoinen ja freesi vaaleanvihreä. Niin halutessaan kortin voi myös ns. customoida, joka tarkoittaa sitä että korttiin voi valita vaikka jonkun oman valokuvan teemaksi. Tästä joutuu pulittamaan kuitenkin hieman ekstraa, mutta puhutaan kuitenkin varsin kohtuullisesta summasta, sillä kortin tuunaus maksaa vain 10 euroa.

POP Visa Debit maksukortti pähkinänkuoressa

Kortin myöntäjä: POP Pankki
Luottoraja enintään: -
Avausmaksu: -
Korotonta maksuaikaa: -
Korko alkaen: -
Ikäraja: 18 vuotta
Arvosana:

POP Visa Debit maksukortti kokemuksia

Lisää omia kokemuksiasi!

POP Visa Debit maksukortti - kysymyksiä ja vastauksia

Toimii POP Visa Debit myös ulkomailla?

Kyllä, POP Visa Debit käy maksuvälineenä kotimaassa, ulkomailla ja netissä.

Onko POP Visa Debit luottokortti?

Ei. POP Visa Debit on pankkikortti, jolla tehdyt ostot veloitetaan suoraan korttiin liitetyltä pankkitililtä.

Voinko nostaa rahaa automaateilta POP Visa Debit kortilla?

Kyllä. Voit tehdä nostoja kaikista Otto ja Visa tunnuksin merkityistä automaateista.

Miten vanha minun tulee olla jotta voin hakea POP Visa Debit korttia?

18 vuotta.

Miten voin hakea POP Visa Debit korttia?

Voit hakea korttia suoraan POP Pankin omien sivujen kautta, helpolla verkkohakemuksella.

Voinko saada POP Visa Debit korttiini lähimaksuominaisuuden?

Kyllä.

Paljonko POP Visa Debit kortti maksaa kuukaudessa?

POP Visa Debit kortin maksu on 3,00 euroa kuukaudessa, jos kuitenkin olet nuori, eli alle 26-vuotias asiakas tai POP Pankin jäsen, niin hinnat ovat halvempia.

Voinko maksaa POP Visa Debit kortilla myös netissä?

Kyllä. Voit tehdä ostoksia myös netissä helposti ja turvallisesti.