Luottokortti ilman luottotietoja

Luottokortti ilman luottotietoja

Valitettavan monelta suomalaiselta löytyy nykyisin luottotiedoista maksuhäiriömerkintä. Kuten hyvin tunnettua on, niin sehän vaikuttaa elämään monellakin osa-alueella. Esimerkiksi silloin, kun halutaan hakea luottokorttia, niin merkintä luottotiedoissa nousee yleensä esteeksi. Kaikeksi onneksi nykyisin markkinoille ovat kuitenkin rantautuneet myös erilaiset Prepaid luottokortit, jotka mahdollistavat sen että luottokortti ilman luottotietoja on mahdollista saada.

Prepaid luottokortti ilman luottotietoja

Prepaid luottokortit ovatkin olleet monille kuluttajille iso helpotus, sillä niillä voi tehdä ostoksia täysin samalla tapaa kuin niin sanotuilla normaaleilla luottokorteillakin. Useimmat markkinoilta löytyvistä Prepaid luottokorteista ovat MasterCard kortteja, joka tarkoittaa sitä, että ne ovat käytettävissä ympäri maailmaa, jopa useissa miljoonissa maksu – ja ostopisteissä.

Elämä ilman luottokorttia saattaa nimittäin muodostua yllättävänkin vaikeaksi, sillä esimerkiksi silloin kun halutaan vuokrata auto, tehdä ostoksia netissä tai vaikka varata matkoja ja hotelleja, niin hyvin usein luottokortti eli muoviraha on se kaikkein paras vaihtoehto. Luonnollisesti luottokortin käyttäminen myös lisää huomattavasti turvallisuutta.

Prepaid luottokortit ovat saatavilla myös ilman luottotietoja, jonka ansiosta myös henkilöt joilla löytyy maksuhäiriömerkintä pääsevät tekemään ostoksia luottokortilla nykyisin. Vaihtoehtoisesti myös kryptokortit saattavat olla vaihtoehto pre-paid kortille, mikäli haussasi on VISA/Mastercard -tapaista maksukorttia, joka toimii missäpäin maailmaa tahansa.

Onko luottokortti ilman luottotietoja mahdollista saada?

Niin sanottu normaali luottokortti ilman luottotietoja on yleensä mahdottomuus. Sekä Visa kuin MasterCard ovat kummatkin laatineet korttikriteerinsä niin, että henkilö jolla löytyy maksuhäiriömerkintä ei voi saada itselleen luottokorttia niiden kautta. Tämä voikin olla monille ikävä asia ja vaikeuttaa myös elämää huomattavasti, luottokortti kun edellytetään nykyisin usein tiettyjä ostoksia tehdessä.

Kaikeksi onneksi Prepaid luottokortit ovat kuitenkin haettavissa myös maksuhäiriömerkinnän omaaville henkilöille ja niissä ainoa kriteeri onkin yleensä täysi-ikäisyys. Esimerkiksi sellaiset kortit kuin CreditUp MasterCard ja FlexCard ovat kummatkin suosittuja Prepaid kortteja, joiden hakeminen käy helposti ja nopeasti suoraan netissä.

Miten sitten Prepaid luottokortit toimivat?

Prepaid luottokortit toimivat niin, että kortinhaltijan tulee itse siirtää haluamansa rahasumma kortille, jonka jälkeen se on käytettävissä. Kortinhaltija ei siis Prepaid luottokortin kyseessä ollessa sitoudu luottotiliin ja hänellä täytyy olla rahat jo valmiina. Kortti ei siis myönnä luottoa kortinhaltijalle. Koska näiden korttien toimintaperiaate on edellä mainitun kaltainen, tarkoittaa se sitä luottokortti on mahdollista hakea myös ilman luottotietoja.

Prepaid luottokortit eivät ole olleet Suomen markkinoilla vielä kovinkaan monia vuosia, mutta niiden muutamien vuosien aikana joita niitä nyt on tarjottu myös suomalaisille kuluttajille, ne ovat nousseet varsin suureen suosioon. Niiden suosio on helppo ymmärtää, sillä paitsi että ne ovat haettavissa kaikille täysi-ikäisille niin tämän lisäksi myös omaa rahankäyttöä on huomattavasti helpompi hallita. Prepaid luottokortti on siis mahdollista saada, vaikka luottotiedoista löytyisikin merkintä tai tulot olisivat matalat.

Luottokortti ilman luottotietoja – mitä on tarjolla?

Edellä mainittujen luottokorttien lisäksi suomalaisille kuluttajille on tarjolla myös Aktia MasterCard Prepaid kortti, PaysafeCard MasterCard kortti sekä Airo Paycard Prepaid MasterCard kortti. Lisäksi on olemassa virtuaalisia lompakkoja joiden kautta voi myös saada korttia. Näistä tunnetuimmat ovat Skrill Prepaid Mastercard sekä Neteller Net+. Yleensä Prepaid luottokorteille on mahdollista ladata rahaa maksimissaan 2 500 euroa. Ne myös perivät tiettyjä kuluja palveluistaan, eli esimerkiksi rahan siirrosta kortille sekä käteisen nostosta. Yleensä kortin tilaus myös saattaa maksaa muutaman kympin. Nämä kortit eivät kuitenkaan peri vuosimaksua, eli kovinkaan paljon kalliimmaksi ne eivät tule kuin normaalitkaan luottokortit.

Prepaid luottokortin voi hakea itselleen vaikka luottotiedot olisivatkin kunnossa. Itse asiassa moni on huomannut niiden potentiaalin esimerkiksi matkustellessa, sillä ne ovat huomattavasti turvallisempi vaihtoehto kuin perinteinen luottokortti. Prepaid luottokortin voi myös  antaa lahjaksi käteisen sijaan vaikka valmistuneelle.

Ainoa asia joka saattaa harmittaa Prepaid luottokortin haltijaa on se, että näihin kortteihin ei ole liitetty etuja mukaan. Tarjolla ei siis ole matkavakuutusta, ostoturvaa, tuoteturvaa, eikä tietenkään myös korotonta maksuaikaa. Vaikka ne eivät sisälläkään edellä mainittuja etuja, niin ne kuitenkin mahdollistavat sen että luottokortti ilman luottotietoja on myös saatavilla.

Luottokortti ilman luottotietoja liittyviä kysymyksiä ja vastauksia

Voinko hakea luottokorttia vaikka minulla on luottotiedoissa merkintä?

Yleensä luottokortin hakeminen tyssää siihen jos kortinhakijalla on luottotiedoissa merkintä. Voit kyllä hakea korttia ja testata hyväksytäänkö korttihakemuksesi, mutta mitä luultavimmin päätös kortin saatavuudesta on kielteinen. Eri asia ovat ns. prepaid luottokortit, jotka ovat haettavissa myös henkilöille joilla on maksuhäiriömerkintä.

Mikä on prepaid luottokortti?

Prepaid luottokortti on maailmanlaajuisesti toimiva luottokortti, joka on saatavilla myös sellaisille henkilöille joilta löytyy maksuhäiriömerkintä. Prepaid luottokortissa kortinhakijan täytyy kuitenkin tallettaa valmiiksi kortille se summa jonka hän haluaa käyttää, eli kortti itsessään ei myönnä luottoa. Prepaid kortit toimivat kuitenkin ihan samalla tapaa maailmanlaajuisesti kuin ns. oikeat luottokortitkin.

Mistä löytyy luottokortti jos luottotiedoissa on merkintä?

Kannattaa tutustua esimerkiksi meidän sivuiltamme löytyviin luottokortti artikkeleihin ja arvosteluihin. Luottokortteja on nimittäin nykyisin saatavilla myös sellaisille henkilöille joilla on maksuhäiriömerkintä.

Miksi luottokorttia ei voi saada jos luottotiedoissa on merkintä?

Syy on se, että korttiyhtiön tulee olla varma, että se saa lainaamansa rahat takaisin, eikä tee itse tappiota. Jos henkilöllä löytyy maksuhäiriömerkintä, kertoo se siitä että hänellä on ollut aiemmin vaikeuksia takaisinmaksujen kanssa. Kuten sanottua, tarjolla on kuitenkin prepaid luottokortteja henkilöille joilta löytyy maksuhäiriömerkintä.

Mitä tehdä jos luottotiedoissa on merkintä, mutta luottokorttia tarvitaan?

Jos luottotietoihin on päässyt merkintä, mutta tarve olisi saada luottokortti, on vaihtoehtoja onneksi nykyisin myös tarjolla. Tällaisessa tapauksessa kannattaakin ehdottomasti tutustua tarkemmin prepaid luottokortteihin ja hakea itselleen sellainen.