Virtuaalinen luottokortti

Virtuaalinen luottokortti

Jos haluat nauttia luottokortin tarjoamista eduista mutta et välttämättä halua käyttää fyysistä korttia, virtuaalinen luottokortti voi olla sinulle hyvä valinta. Kaikilla ei välttämättä ole tarvetta luottokorttia muuhun käyttötarkoitukseen kuin nettiostoksiin ja silloin virtuaalinen luottokortti voi olla viisaampi hankkia kuin perinteinen luottokortti. Vuosi 2023 tulee olemaan etenkin virtuaalisten luottokorttien aika sillä jo nyt (2022) markkinoille ilmestyy monia uusia virtuaalisia kortteja kuten suosittu SweepBank luottokortti. Tässä artikkelissa syvennytään lähemmin virtuaalisiin ja mobiililla toimiviin kortteihin, ja löydät hieman alempaa sivua kattavan vertailun, josta löydät parhaat luottokortit.

Virtuaalinen luottokortti netistä

Virtuaalinen luottokortti toimii aivan kuten tavallinen kortti kuin kyseessä on nettiostoksista paitsi että sinun ei tarvitse haaskata aikaa kortin numeroiden syöttämiseen nettiostoksesi yhteydessä. Voit usein vain kopioida kortin tiedot omalta sivultasi tai käyttää virtuaalisen luottokorttisi mobiilisovellusta, joka täyttää korttisi tiedot suoraan verkkosivuille jossa olet tekemässä ostoksia. Virtuaaliset luottokortit toimivat myös mobiilisi kautta esimerkiksi fyysisessä kaupassa joka hyväksyy digivaluutat kuten MobilePay, Apple Pay, Samsung Pay ja Google Pay.

Virtuaalisen luottokortin edut

Kuin käytät virtuaalista luottokorttia, voit nauttia perinteisten luottokorttien tarjoamista eduista kuten maksuttomasta matkavakuutuksesta, tavara-, ja tuotevakuutuksesta sekä ostoturvasta.

Virtuaalisen luottokortin edut riippuen kortinmyöntäjästä on:

 • Korka luottoraja – jopa €10 000
 • VIP-, ja Bonusohjelmat joissa voit tienata rahanarvoisia pisteitä
 • Alennuksia tai jopa ilmaisia etuja riippuen ajankohtaisesta kampanjasta
 • Matkavakuutuksia
 • Tuote-, ja tavaravakuutukset jotka kattavat nettiostoksiasi
 • Maksuvapaa kuukausi
 • Korotonta maksuaikaa jopa 60 päivää

Virtuaalinen luottokortti on turvallinen

Jos laittaa virtuaalista luottokorttia vertailuun tavallisiin luotto-, ja pankkikortteihin, virtuaaliset kortit ovat ehdottomasti paljon turvallisimpia kuin tavalliset kortit. Ensinnäkin, taskuvaras ei voi tuosta vaan varastaa ja käyttää virtuaalista luottokorttiasi sillä fyysistä korttiahan ei ole olemassa ollenkaan. Toisenakin, virtuaalisen luottokortin käyttöön tarvitaan puhelimesi tavoin PIN-koodia ja mahdollisesti myös sormenjälkeäsi -riippuen millä tavalla olet valinnut pääsyn virtuaaliseen luottokorttiisi. Rahojen siirtäminen ja kortin käyttöä on myös hankalaa ajatellen että mahdollisia ostoksia pitää vahvistaa pankkitunnuksillasi. Virtuaalinen kortti on siis erittäin turvallinen käyttää.

Virtuaaliset maksukortit

Revolut pankki on etenkin vuoden 2023 aikana kuumaksi tullut maksukorttien myöntäjä, joka tarjoaa paitsi kattavan valikoiman maksukortteja, myös yrityskorttia sekä virtuaalista pankkitiliä. Revolutin virtuaalista pankkitiliä voi hankkia nopeasti sovelluksen avulla ja lisäksi tarjolla on myös korttia lapsille, jonka ikäraja on 12-vuotta. Itse sovelluksen ja tilinkin voi saada myös alle 12-vuotiaat.

Alla näet valikoituja virtuaalisia luottokortteja joiden vertailu onnistuu helposti Korttiheti.fi:n sivuilla. Kuin löydät sinulle miellyttävän luottokortin, siirry linkkiemme kautta anomaan virtuaalista luottokorttia. Mikäli luottopäätös on myönteinen ja sinulle myönnetään uutta luottokorttia, pääset hyödyntämään sitä jo silmänräpäyksessä.

Parhaat virtuaaliset luottokortit
Luottokortti:Esittely:Tiedot:Hanki:

Uusi virtuaalinen luottokortti jossa jopa €8 000 luottoraja

 • Jopa €8 000 luottoraja
 • Uusi kortti

Mikäli metsästät uutta luottokorttia, kokeile SweepBankin tarjoaamaa Mastercard -korttia johon on saatavilla jopa 8000 euron luottoraja.

Luottoraja: 8000€
Korotonta maksuaikaa: 60 vuorokautta
Avausmaksu: 0€
Korko alkaen: 19,90%
Ikäraja: 18 vuotta

Revolut Standard maksukortti

 • Suosittu sovellus ja kortti 2023

Revolutin ilmainen kortti, sopii erinomaisesti ensimmäiseksi maksukortiksi joka on anottavissa ja saatavilla Revolutin sovelluksen kautta ilmaiseksi! Lue arvostelu korttiheti.fillä tai siirry viereisen linkin kautta hankkimaan virtuaalista korttiasi jo heti!

Luottoraja: -
Korotonta maksuaikaa:
Avausmaksu:
Korko alkaen:
Ikäraja: 18 vuotta

Revolut Premium - suosittu kortti!

 • Suositun Revolut -pankin myöntämä pankkikortti

Revolut Premium kortti on erinomainen ja kenties suosituin kortti joka on saatavilla fyysisesti, virtuaalisen Revolutin kautta. Siirry Revolutille lukemaan lisätiedot, lataa sovellus, rekisteröidy ja hanki sinulle parhaiten sopiva kortti!

Luottoraja: -
Korotonta maksuaikaa:
Avausmaksu:
Korko alkaen:
Ikäraja: 18 vuotta

Morrow Bank luottokortti -myös virtuaalisesti!

 • Jopa €10 000 luottoraja
 • Korotonta maksuaikaa 50 vrk

Morrow Bankin luottokortti toimii myös virtuaalisesti eli voit anoa ja saada korttia jopa heti käyttöösi! Tutustu arvosteluun ja siirry tämän jälkeen täyttämään luottokorttihakemusta jossa saat päätöksen heti!

Luottoraja: 10 000€
Korotonta maksuaikaa: 50 päivää
Avausmaksu: 0€
Korko alkaen: -
Ikäraja: 23 vuotta

Revolut Metal - Paras fyysinen kortti sovelluksen kautta

 • VIP-palvelut
 • Cashback
 • Concierge-palvelu

Mikäli haussasi on parasta mahdollista maksukorttia joka toimii fyysisesti, Revolutin Metal kortti on juuri sinua varten! Revolut on maailmanlaajuisesti tunnettu nimi kuin kyseessä on virtuaaliset pankit ja sovellukset.

Luottoraja: -
Korotonta maksuaikaa:
Avausmaksu:
Korko alkaen:
Ikäraja: 18 vuotta

N26 pankin myöntämät kortit ovat virtuaalisia

 • Ilmaiset nostot
 • Ilman luottotietoja

N26 Pankin perheeseen kuuluvat kortit: Mastercard, You ja Metal, ovat kaikki virtuaalisia maksukortteja. Tugtustu arvosteluun ja lue lisää kaikista N26 korteista.

Luottoraja: -
Korotonta maksuaikaa: -
Avausmaksu: 0€
Korko alkaen: 9,27%
Ikäraja: 18 vuotta

Virtuaalisten luottokorttien plussat ja miinukset

Plussan puolelle menee tietysti heti turvallisuus. Virtuaalisten luottokorttien käyttäminen on turvallista ja suosittelemmekin etenkin nettiostoksissa käyttämään virtuaalista korttia! Jotkut pankit ja kortinmyöntäjät tarjoavat mahdollisuuden tehdä kertaostokseen varten, yhden ja uniikin virtuaalisen kortinnumeron joka on turvallisuuden kannalla äärimmäisen turvallista. Miinuksen puolelle menee että jotkut kortit ei ole saatavilla fyysisenä mutta onneksi lähes kaikki pankit myöntävät niin virtuaalisen kuin myös ”oikean” luottokortin.

Plussat

 • Saatavilla nopeasti
 • Turvallista käyttää
 • Jopa €10 000 luottorajalla
 • Monia etuja aivan kuten tavallisilla luottokortilla

Miinukset

 • Jotkut virtuaaliset kortit eivät ole saatavilla fyysisesti