N26 Mastercard luottokortti

N26 Mastercard luottokortti Korttiheti » Luottokortit » N26 Mastercard

N26 MasterCard on edullinen ja monikäyttöinen luottokortti, joka sopii loistavasti kaikille sellaisille henkilöille jotka matkustelevat paljon. Tämä kyseinen luottokortti toimii maailmanlaajuisesti ja voit tehdä sillä edullisia nostoja missä päin tahansa maailmaa liikutkin.

Tämä luottokortti on saksalaisen N26 nettipankin oma luottokortti, jonka hakeminen käy nopeasti ja helposti netissä. N26 pankin MasterCard luottokortti on vuosimaksuton, eikä se peri myöskään kuluja automaattinostoista tai korttimaksuista. Se on siis myös kulurakenteeltaan todella kilpailukykyinen. Ei siis olekaan mikään ihme että myös monet suomalaiset kuluttajat ovat päätyneet hakemaan itselleen kyseisen nettipankin kätevän MasterCard luottokortin.

Jos sinulla heräsi mielenkiinto myös muita markkinoiden tarjoamia luottokortteja kohtaan, niin tutustu tarkemmin Kortti heti sivumme mielenkiintoisiin luottokorttiarvosteluihin. Niiden avulla selvität nopeasti mikä markkinoilla tarjolla olevista luottokorteista olisi sopiva juuri sinun tarpeisiisi.

N26 MasterCard – Monipuolinen maksukortti!

Vaikka N26 MasterCard ei ehkä olekaan se kaikkein tunnetuin luottokortti Suomessa, niin se on kuitenkin ehdottomasti tarkemman tutustumisen arvoinen. Paitsi että se on kuluiltaan todella edullinen, niin tämän lisäksi se on myös käytettävissä ympäri maailmaa, jopa useissa miljoonissa eri maksupisteissä.

N26 MasterCard edut:

 1. N26 You- ja Metal- kortteihin kuuluu matkavakuutus
 2. Ilmaiset automaattinostot maailmanlaajuisesti
 3. Lähimaksuominaisuus (25€)

Kuka voi hakea N26 MasterCard luottokorttia?

N26 MasterCard luottokorttia voivat hakea kaikkia vähintään 18-vuotiaat henkilöt. Tämän kyseisen kortin hakuprosessi on äärimmäisen helppo ja tapahtuu kokonaisuudessaan netissä. Hakeaksesi itsellesi kyseistä korttia, sinun täytyy vain ihan ensimmäiseksi rekisteröityä N26 nettipankin asiakkaaksi ja tämän jälkeen täyttää hakemukseen pyydetyt tiedot.

Päätöksen kortin saatavuudesta saat välittömästi ja jos se on myönteinen, kortti saapuu sinulle postitse noin viikon kuluessa. N26 kortti on siis haettavissa myös sellaisille henkilöille joilla löytyy maksuhäiriömerkintä.

 • 18-vuotta
 • Pysyvä osoite
 • N26 pankin asiakkuus

Varsin alhaisten kriteeriensä vuoksi N26 kortti sopiikin loistavasti monenlaisissa elämäntilanteissa oleville henkilöille. Se on esimerkiksi varteenotettava vaihtoehto juuri täysi-ikäisyyden saavuttaneille, ensimmäiseksi luottokortiksi.

 • Vuosimaksu: 0 €
 • Nimelliskorko: 8,90 % + 3kk:n Euribor
 • Todellinen vuosikorko: 9,27 %

Miksi N26 luottokortti?

Tämä kyseinen kortti sopii kaikille sellaisille henkilöille, jotka tarvitsevat itselleen maailmanlaajuisesti toimivan MasterCardin, jolla voi tehdä ostoksia sekä kivijalka kaupoissa, kun myös verkossa asioidessa. Korttiin on myös liitetty lähimaksuominaisuus, joka nopeuttaa omalta osaltaan ostosten tekoa huomattavasti.

Huomioi kuitenkin, että N26 MasterCard ei ole varsinainen luottokortti, eli kaikki tekemäsi ostokset veloitetaan suoraan tililtäsi. Tämän saksalaisen nettipankin tarjoamat MasterCard kortit ovat siis kaikki Debit-kortteja, joilla kuitenkin voi saada itselleen luottokortin hyödyt ja turvan.

Eräs asia johon kuluttajat ovatkin todella tykästyneet, on myös tämän kyseisen kortin ja älypuhelimen hieno liitto. Tällä tarkoitamme siis sitä, että vaikka hävittäisit N26 MasterCardisi, niin voit itse kytkeä sen pois käytöstä omaa älypuhelintasi käyttäen. Kyseinen kortti on siis todella turvallinen esimerkiksi juuri maailmalla matkaillessa.

N26 MasterCard You ja Metal – kattava matkavakuutus

N26 MasterCard korttia löytyy muutamaa erilaista joista voit valita niin sanotun perusversion eli N26 MasterCard-kortin, N26 You MasterCard-kortin tai N26 Metal MasterCard-kortin. You-ja Metal-kortteihin on lisätty enemmän ominaisuuksia, kuten esimerkiksi matkavakuutus.

Luonnollisesti eri tasoiset kortit ovat myös eri hintaisia, eli peruskortti on ilmainen, You-kortti 9,90 euroa ja Metal-kortti 16,90 euroa.

Vaikka kyseessä onkin niin sanottu prepaid-luottokortti, niin mahtavaa kyllä siihen on siis laitettu mukaan myös kortinhaltijan elämää helpottavia lisäominaisuuksia.

Lisää N26 MasterCard ominaisuuksia:

 • Ilmaiset nostot maailmanlaajuisesti
 • Ammattitaitoinen asiakastuki käytössäsi
 • Yhteistyökumppaneiden upeita etuja ja tarjouksia

Osaan korteista on myös mahdollisuus valita itse kortin värimaailma, eli pääset itse myös stailaamaan korttisi omaan tyyliisi sopivaksi.

Varkaussuoja sekä matkatavaravakuutus!

N26 MasterCardiin on myös liitetty varkaussuoja ja tämän lisäksi kortista löytyy myös kätevä matkatavaravakuutus, jos matkatavarasi ovat kadoksissa enemmän kuin neljä tuntia. Huomioi kuitenkin että nämä edut ovat tarjolla vain N26 Metal-ja You-korteissa.

N26 korteissa ei siis ole minkäänlaista luottorajaa, syystä että kyseessä on Debit-kortti. Kortinhaltijan täytyy siis tallettaa rahaa kortille ennen kuin sitä voi käyttää. Tämä kortti sopiikin upeasti esimerkiksi sellaisille henkilöille, joilla löytyy luottotiedoista merkintä.

N26 MasterCard on myös hyvä valinta nuorille jotka vasta opettelevat rahankäyttöä. Tämä kortti on myös mukava matkalainen maailmalla, sillä sen käyttäminen on huomattavasti turvallisempaa kuin niin sanotun perusluottokortin.

N26 Mastercard luottokortin plussat ja miinukset

Plussat

 • Ilman avaus-maksua
 • Alhainen korko
 • 18-vuoden ikäraja
 • Ilman luottotietoja

Miinukset

 • Ei luottoa

N26 Mastercard luottokortti pähkinänkuoressa

Kortin myöntäjä: N26 pankki
Luottoraja enintään: -
Avausmaksu: 0€
Korotonta maksuaikaa: -
Korko alkaen: 9,27%
Ikäraja: 18 vuotta
Arvosana:

N26 Mastercard luottokortti kokemuksia

 1. Maksujen tääydentäjä

  Mirja Kuusinen 22.04.2024 klo. 23:06 (#)

Lisää omia kokemuksiasi!

Yhteenveto

On todella mukava homma, että tämän kaltaisia luottokortteja alkaa saapua yhä enenevässä määrin myös Suomen markkinoille. Kuten hyvin tunnettua on, niin nuoret, kuin myös sellaisetkin henkilöt jotka eivät syystä tai toisesta voi hakea itselleen perinteistä luottokorttia, saattavat kuitenkin tarvita luottokorttia esimerkiksi matkojen varaamiseen tai ostosten tekemiseen netissä.

N26 kortti sopiikin tähän tarpeeseen kuin nenä päähän, sillä se on haettavissa oikeastaan kaikille, se on turvallinen ja tämän lisäksi se tuo luottokortin edut myös sellaisten henkilöiden ulottuville jotka eivät kaikkia luottokortteja voi syystä tai toisesta itselleen hankkia. ehdottomasti siis tarkemman tutustumisen arvoinen maksukortti!