Bank Norwegian luottokortti

Bank Norwegian luottokortti Korttiheti » Luottokortit » Bank Norwegian

Bank Norwegianin oma luottokortti on todella hyvä valinta sellaisille henkilöille, jotka matkustavat paljon. Kyseinen kortti nimittäin kerää kaikista ostoksista CashPoints-bonuspisteitä. Ne ovat täysin rahanarvoisia ja voit käyttää niitä esimerkiksi Norwegianin lentolippujen maksamiseen.

CashPoints-pisteet myös kertyvät kuin itsestään, sillä lentojen lisäksi ne myös kertyvät aina muitakin ostoksia tehdessä. Ostoksista saakin mukavat 1% ostojen summasta, aina 10 000 euroon saakka. CashPoints-pisteitä voi käyttää lentolippujen lisäksi myös hotelliyöpymisiin, tai vaikka auton vuokraamiseen.

Vaikka kyseinen luottokortti onkin oivallinen valinta juuri maailmanmatkaajille, niin tämän lisäksi se on myös upeiden etujensa takia hyvä vaihtoehto oikeastaan kenelle tahansa, joka tarvitsee itselleen edullisen, helposti haettavan ja hyväehtoisen luottokortin.

Korttiheti sivuston kautta löydätkin itsellesi helposti sekä nopeasti hyväehtoisen ja runsaasti etuja mukanaan tuovan luottokortin, sillä kaikki arvostelumme on tehty juuri kuluttajaa, eli sinua ajatellen.

Bank Norwegian luottokortti – ohittamattomia etuja!

Korttiin on siis myös liitetty täysin ilmainen matkavakuutus, sekä peruutussuoja. Kaiken muun hyvän lisäksi kyseinen kortti mahdollistaa upeat 45 vuorokautta korotonta maksuaikaa kaikille ostoksille. Eikä unohdeta sitäkään että tällä kortilla voit suorittaa käteisnostoja missä päin maailmaa tahansa täysin ilmaiseksi!

Bank Norwegian luottokortin edut:

 1. Maksuttomat käteisnostot maailmanlaajuisesti
 2. CashPoints- pisteitä kaikista ostoksista
 3. Kattava matkavakuutus ja peruutussuoja

Kuka voi hakea Bank Norwegian luottokorttia?

Bank Norwegianin hyväehtoinen Visa luottokortti on haettavissa kaikille sellaisille henkilöille, jotka ovat vähintään 23-vuotiaita ja heillä on puhtaat luottotiedot. Tämän lisäksi kortinhakijalla täytyy myös olla säännöllisiä tuloja. Korttiin voi saada jopa 10 000 euron luottorajan ja tosiaan kuten aiemmin jo mainittiin, niin ostoksille Bank Norwegian mahdollistaa jopa 45 vuorokautta korotonta maksuaikaa.

 • 23-vuotta
 • Puhtaat luottotiedot
 • Säännölliset tulot

Bank Norwegian luottokortti on myös muilta ehdoiltaan todella hyvä, sillä siitä ei esimerkiksi veloiteta lainkaan vuosimaksua. Sen nimelliskorko on myös varsin kohtuullinen ja kestää hyvin vertailun muihin markkinoilta löytyviin luottokortteihin.

 • Vuosimaksu: 0€
 • Nimelliskorko: 19,99 %
 • Korkovapaata maksuaikaa: 45 vuorokautta

Miksi Bank Norwegian luottokortti?

Luottokortti on tunnetusti kätevä apu arjessa, sillä se paitsi varmistaa mukavan vararahaston, niin tuo myös usein mukanaan upeita etuja. Bank Norwegianin tarjoama luottokortti onkin todella hyvä arjen apulainen, sillä siihen saa paitsi muhkean luottorajan, niin tämän lisäksi sen edut ovat myös vertaansa vailla.

Kyseisen luottokorttiyhtiön omistaa muuten sama yritys, joka omistaa myös lentoyhtiö Norwegianin. Tästä syystä kyseisen kortin matkaajille mukanaan tuomat edut ovatkin aivan lyömättömiä. Aiemmin mainitut CashPointsit voi nimittäin niin halutessaan muuttaa esimerkiksi lentolipuiksi. huomionarvoista on myös se, että CashPointseja kertyy tämän lisäksi myös silloin kun ostetaan lentolippuja Norwegianilta. Tämä siis luonnollisestikin vain siinä tapauksessa, jos ne on ostettu Bank Norwegian luottokorttia käyttäen.

Edellä mainittujen etujen lisäksi kyseinen luottokortti myös antaa kortinhaltijalle mahdollisuuden valita mieluisa PIN-koodi, sekä käteisnostomaksut ovat myös aina ilmaisia.

Matkavakuutus ja peruutussuoja kortin kylkiäisenä!

Bank Norwegianin luottokortista ei siis peritä lainkaan vuosimaksua. Tästä syystä voitkin huoletta hakea itsellesi tämän hyväehtoisen luottokortin ja käyttää sitä vaikka vain silloin kun tarvitset itsellesi lisärahoitusta arkeen, syystä tai toisesta.

Kaiken lisäksi jos vielä päätät vastaanottaa luottokorttilaskusi sähköisenä ja maksat ostokset takaisin korottomien 45 vuorokauden kuluessa, sinulta ei peritä mitään kuluja. Vaikka kyseisen luottokortin käyttäminen onkin täysin ilmaista edellä mainitun kaltaisessa tilanteessa, niin kannattaa muistaa että ansaitset kuitenkin kaikista ostoksistasi aina niitä tehdessäsi rahanarvoisia CashPoints-pisteitä.

Kyseisessä kortissa on myös mukana kätevä matkavakuutus sekä tämän lisäksi peruutussuoja. Näistä onkin varmasti iloa paljon matkustaville henkilöille, CashPointseja taas kerrytät jokaisesta kortilla tehdystä ostoksesta, ja kerättyjä pisteitä voi käyttää esimerkiksi Norwegianin lentolippujen ostamiseen. Aina shoppaillessasi kerrytät siis samalla pisteitä, joiden avulla voit lähteä vaikka unelmiesi lomalle.

Selvyyden vuoksi kerrottakoon vielä, että yksi CashPoint-piste vastaa 0,10 euroa ja ne kertyvät seuraavalla tavalla:

 • 10 % CashPoints-pisteitä Norwegianin Flex-lentolipuista
 • 4 % CashPoints-pisteitä Norwegianin LowFare-lentolipuista
 • 1 % CashPoints-pisteitä muista kortilla maksamistasi ostoksista aina 10 000 euroon asti
 • 0,5 % CashPoints-pisteitä ostoksista, jotka ylittävät 10 000 euron rajan

Voit siis suhteellisen helposti kerätä itsellesi vaikka sellaisen pistesaaliin että koko perhe pääsee lomalle. Kortin korottoman maksuajan (45 vrk) ansiosta kyseistä korttia kannattaisikin käyttää mahdollisimman paljon, sillä saat sen ansiosta todella upeita etuja itsellesi täysin ilmaiseksi!

Jopa 10 000 euron luottoraja – Hae korttia helposti netissä!

Kuten aiemmin jo mainittiin, niin Bank Norwegianin luottokorttiin voi tosiaan saada jopa muhkean 10 000 euron luottorajan. Myönnettävä luottoraja määritellään kuitenkin jokaiselle hakijalle henkilökohtaisesti. Bank Norwegian luonnollisesti tarkistaa hakijan luottotiedot sekä yleisen taloudellisen tilanteen, jonka perusteella luottoraja määritellään.

Bank Norwegian luottokorttia voi hakea nopeasti suoraan kyseisen nettipankin omien verkkosivujen kautta, helpolla sähköisellä hakemuksella. Hakemukseen täytetään vain omat henkilö-ja yhteystiedot, sekä muita tarkentavia tietoja hakijasta. Niitä ovat muun muassa asumismuoto, työsuhde, kuukausitulot sekä olemassa olevat velat.

Bank Norwegian laina: Jopa 60 000€

Jos olet lainan tarpeessa, voimme suositella Bank Norwegiania useastakin eri syystä. Ensinnäkin, jos haet ja sinulle myönnetään lainaa, lainarahat näkyvät tilillä nopeasti. Meidän omat kokemukset ovat että haettiin ja saatiin myönteinen lainapäätös torstaina ja rahat näkyivät sopivasti viikonloppua varten tilillä jo perjantaina. Toinen hyvä syy valita lainaa Bank Norwegian pankilta on sen suuruus. Voit nimittäin saada jopa 60 000 euron suuruisen lainan jonka maksuaika on 1-15 vuoden väliltä.

Napsauta itseesi alla olevasta linkistä Bank Norwegianille lukemaan lainoista lisää ja täytä ihmeessä lainahakemuskin jos lainan tiedot kuulostavat mielestäsi hyviltä!

Korkoesimerkki lainalla

Esim. 9,89% korolla (todellinen vuosikorko 12,21%) 10 000€ lainan kokonaishinnaksi tulee kolmessa vuodessa 11 861€ ja kuukausieräksi 328€ (36 erää). Lainan perustamismaksu on 90€ ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5€.

Hae lainaa tästä

Bank Norwegian luottokortin plussat ja miinukset

Plussat

 • Jopa 10 000€ luottoraja
 • PIN koodia saa valita itse
 • CashPoints -pisteet ja bonukset
 • Ilman vuosimaksua
 • Matkavakuutus sisältyy

Miinukset

 • Korkea ikäraja
 • Kallis muistutusmaksu mikäli lasku jää maksamatta

Bank Norwegian luottokortti pähkinänkuoressa

Kortin myöntäjä: Bank Norwegian
Luottoraja enintään: 10 000€
Avausmaksu: 0€
Korotonta maksuaikaa: 45 vuorokautta
Korko alkaen: 19,99 %
Ikäraja: 23 vuotta
Arvosana:

Bank Norwegian luottokortti kokemuksia

 1. Toi on ihan hyvä kortti mun mielestä. Luottoraja kyl vaan 2000 euroa mutta ihan hyvä aina olla kaiken varalta kortti tossa laatikossa.

  Juuso 29.07.2019 klo. 17:50 (#)
 2. Mahtava kortti – saa itse valita PIN-koodia!

  Simo 15.08.2019 klo. 19:53 (#)

Lisää omia kokemuksiasi!

Yhteenveto

Bank Norwegianin oma luottokortti on siis todella hyvä valinta paljon matkustaville, sillä sen kattava matkavakuutus ja peruutussuoja tuovat mukavasti turvaa tullessaan. Luonnollisesti etuja syntyy myös siitä, että tämän luottokortin myöntää sama yritys joka omistaa Norwegian Air lentoyhtiön. Kyseisen kortin avulla voit siis todella helposti kerätä itselle myös CashPoints -pisteitä, jotka on mahdollista muuttaa vaikka lentolipuiksi.

Monia kuluttajia on myös ilahduttanut se, että tällä luottokortilla tehdyille ostoksille on saatavilla upeat 45 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Voit siis ostella jotain hieman kalliimpaakin ja saat ostoksillesi mukavasti ilmaista takaisinmaksuaikaa.

Bank Norwegian luottokortin käyttäminen onkin siis käytännössä maksutonta, sillä siitä ei tosiaankaan peritä lainkaan vuosimaksua. Jos vielä päätät vastaanottaa laskun sähköisessä muodossa, tarkoittaa se sitä että kortin käyttäminen on täysin ilmaista! Kaikki kyseisellä kortilla tehdyt käteisnostot ovat myös maksuttomia maailmanlaajuisesti, eli ei ole väliä missä päin kortinhaltija viilettää, Bank Norwegian luottokortin upeat edut kulkevat mukana kaikkialle!