Morrow Bank luottokortti

Morrow Bank luottokortti Korttiheti » Luottokortit » Morrow Bank

Morrow Bank –luottokortti on hyväehtoinen ja edullinen maksukortti, johon voi saada jopa 10 000 luottorajan. Kyseiseen korttiin ei myöskään kuulu lainkaan vuosimaksua ja tämän lisäksi se myös kerryttää helposti rahanarvoisia bonuspisteitä, ihan jokaisesta kortilla tehdystä ostosta.

Kyseinen kortti on suorastaan siis kuorrutettu erilaisilla upeilla eduilla ja tästä syystä tätä korttia kannattaakin käyttää myös tilanteessa, vaikka siellä omalla tilillä olisikin rahaa. Morrow Bankin luottokortti nimittäin antaa korotonta maksuaikaa ostoksille jopa upeat 50 vuorokautta, eli toisin sanoen voit ostoksia tehdessäsi samalla kerryttää itsellesi upeita bonuspisteitä, eikä kortista koidu sinulle mitään kuluja.

Voit myös niin halutessasi lukea enemmänkin tietoa markkinoilta löytyvistä luottokorteista, Korttiheti sivustoltamme ja etsiä niiden lukuisasta joukosta itsellesi parhaiten sopivan. Kaikki luottokorttiarvostelumme on pyritty tekemään mahdollisimman selkeiksi ja sellaisiksi,  että löydät niistä aina kaiken tarvittavan tiedon nopeasti ja helposti!

Morrow Bank luottokortti – Kortti pullollaan upeita etuja!

Morrow Bankin luottokortista ei myöskään peritä vuosimaksua ja sillä tehdyt käteisnostot ovat aina maksuttomia, Kaiken muun hyvän lisäksi kyseinen kortti mahdollistaa upeat 50 vuorokautta korotonta maksuaikaa kaikille kortilla tehdyille ostoksille.

Morrow Bank luottokortin edut:

 1. Maksuttomat käteisnostot ympäri maailmaa
 2. Bonuksia kaikista kortilla tehdyistä ostoksista
 3. Maksuttomat käteisnostot

Kuka voi hakea Morrow Bankin luottokorttia?

Morrow Bankin luottokorttia voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt, jotka ovat vähintään 23-vuotiaita ja heillä on puhtaat luottotiedot. Tämän lisäksi tämä kyseinen nettipankki myös edellyttää että kortinhakijalla on myös säännöllisiä tuloja. Morrow Bankin korttiin voi siis saada jopa 10 000 euron luottorajan ja tosiaan kuten aiemmin jo mainittiin, niin ostoksille saa uskomattomat 50 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Kyseessä onkin muuten yksi luottokortti markkinoiden pisimmistä korottomista maksuajoista.

 • 23-vuotta
 • Puhtaat luottotiedot
 • Säännölliset tulot

Kyseinen luottokortti on myös muilta ehdoiltaan todella loistava, sillä tämä luottokortti on saatavilla aina ilman vuosimaksua. Voit myös saada itsellesi täysin korotonta maksuvapaata 3 – 9 kuukautta. Emme myöskään voi olla hieman lisää hehkuttamatta tämän luottokortin mahtavaa korotonta maksuikaa (50 vrk), joka pituutensa ansiosta antaa kortin haltijalle mahdollisuuden tehdä hieman suurempiakin ostoksia todella edullisesti, eli toisin sanoen ilman korkoa!

Korkoesimerkki ostoksen osamaksun yhteydessä Mastercard – luottokortilla: Korko 19,50% ja tod. vuosikorko 21,34%, 1 000 €/12 kk. Yht: 1 108,74€.

Miksi Morrow Bank luottokortti?

Edellä mainitut moninaiset syyt vastaavatkin jo varmasti siihen kysymykseen, että miksi Morrow Bank luottokortti on hyvä valinta. Se tosiaankin on haettavissa jo niinkin nuorille kuin vain 23-vuotiaille ja tämän lisäksi siinä on tosiaan mukana uskomaton 50 vuorokauden korkovapaus ostoksille. Tämä kyseinen luottokortti myös mahdollistaa käteisnostot veloituksetta ja bonuksia kertyy näppärästi kaikista sillä tehdyillä ostoksista.

Morrow Bankin bonusjärjestelmä onkin täysin ainutlaatuinen luottokorttimarkkinoilla, sillä siinä bonuksia kertyy 2 % kaikista verkkokaupoista tehdyistä ostoksista ja 1 % kaikista muista kortilla tehdyistä ostoksista. Kyseisen bonusjärjestelmän avulla voikin siis todella helposti kerryttää itselleen varsin muhkean bonuspistekasan!

Jos käytät korttia säännöllisesti, niin voit vuoden aikana kyseisen bonusjärjestelmän avulla ansaita itsellesi jopa uskomattomat 200 euroa. Kyseessä on siis tosiaankin rahanarvoinen systeemi, joka sopii tosi mahtavasti esimerkiksi kaikille sellaisille henkilöille, jotka tekevät paljon ostoksia nettikaupoissa.

Vuosimaksu 0 €, ilmaiset käteisnostot ja 50 vrk korotonta maksuaikaa!

Morrow Bankin luottokortti on siis saatavilla aina ilman vuosimaksua ja tämän lisäksi kaikki sillä tehdyt käteisnostot ovat aina ilmaisia. Kyseisen kortin ostoksille saa myös aina uskomattomat 50 päivää täysin korotonta maksuaikaa. On siis todella helppo ymmärtää, että moni suomalainen kuluttaja on kiinnostunut tästä luottokortti markkinoiden uudesta tulokkaasta ja halunnut myös sen omaa lompakkoaan täydentämään.

Tällä luottokortilla voit myös niin halutessasi maksaa yksittäisiä luottokorttiostoja osissa. Ostoksille voi myös niin halutessaan hakea korkovapaata maksulykkäystä joko 3, 6 tai vaihtoehtoisesti 9 kuukautta. Morrow Bank on myös pyrkinyt tekemään mahdollisimman helppoa luottokorttiostosten seuraamisesta, sillä se kerää kaikki luottokortilla tehdyt ostokset yhdelle kerran kuukaudessa postitettavalle laskulle. Sieltä kortinhaltijan onkin helppoa tarkistaa että mitä on tullut ostettua ja milloin.

Morrow Bank luottokortteihin kuuluva bonusjärjestelmä on myös todella kannattava, verrataanpa sitä sitten mihin tahansa muuhun markkinoita löytyvään luottokorttien bonus- tai pistejärjestelmään.

 • 2% bonuksia kaikista verkkokaupoista tehdyistä ostoksista
 • 1% bonuksia kaikista muista luottokortilla tehdyistä ostoksista

Tässä bonusjärjestelmässä yksi bonuspiste on yhtä kuin 0,10 euroa ja bonuspisteitä voit kerätä itsellesi kuukauden aikana maksimissaan 500 kappaletta ja vuoden aikana maksimissaan 200 kappaletta. Kerättyjä bonuspisteitä voi käyttää laskujen maksamiseen, eli ne ovat siis myös täysin rahanarvoista tavaraa.

Jopa 10 000 euron luottoraja – Hae korttia helposti netissä!

Morrow Bankin luottokorttiin on siis mahdollista saada jopa 10 000 euron luottoraja ja mikä parasta, kyseistä luottokorttia voi hakea suoraan netistä kyseisen nettipankin omien verkkosivujen kautta. Hakemuksen täyttämiseen meneekin aikaa vain muutamia minuutteja ja päätös kortin saatavuudesta tulee heti. Jos päätös on myönteinen, niin luottokortti postitetaan noin viikossa kortinhakijalle.

Tosiaankin hakemuksen täyttäminen on helppoa ja nopeaa, sillä hakemukseen täytetään vain luonnollisesti omat henkilö- ja yhteystiedot, sekä tämän lisäksi muutamia syventäviä tietoja. Niitä ovat esimerkiksi tieto kortinhakijan työtilanteesta, asumismuodosta sekä kuukausituloista. Morrow Bank myös kysyy hakijan olemassaolevien lainojen yhteissummaa, lasten lukumäärää ja sivilisäätyä. Näihin tietoihin pohjaten se tekee sitten päätöksen kortin saatavuudesta ja hakijalle tarjolla olevasta luottorajasta.

Morrow Bank luottokortin plussat ja miinukset

Plussat

 • Jopa 10 000€ luottoraja
 • 50 vuorokautta korotonta maksuaikaa

Miinukset

 • Korkea ikäraja

Morrow Bank luottokortti pähkinänkuoressa

Kortin myöntäjä: Morrow Bank
Luottoraja enintään: 10 000€
Avausmaksu: 0€
Korotonta maksuaikaa: 50 päivää
Korko alkaen: -
Ikäraja: 23 vuotta
Arvosana:

Morrow Bank luottokortti kokemuksia

 1. bonuspisteitä voit kerätä itsellesi kuukauden aikana maksimissaan 500 kappaletta ja vuoden aikana maksimissaan 200 kappaletta.

  Ei täsmää.

  Ville 17.11.2020 klo. 11:29 (#)

Lisää omia kokemuksiasi!

Morrow Bank luottokortti - kysymyksiä ja vastauksia

Mikä luottoraja Morrow Bank luottokortissa on?

10 000 euroa.

Mikä ikäraja Morrow Bankin luottokortilla on?

23-vuotta.

Miten paljon korotonta maksuaikaa voi saada?

Morrow Bankin luottokortilla on saatavilla peräti 50 vuorokautta korotonta maksuaikaa.

Mikä korko Morrow Bank luottokortissa on?

Nimelliskorko on 19,94% korttiostoksista sekä käteisnostoista.

Yhteenveto

Luottokorttimarkkinoiden yksi uusimmista tulokkaista, Morrow Bankin kätevä MasterCard luottokortti on siis monestakin eri syystä hyvä valinta, kun ollaan etsimässä edullista ja hyväehtoista luottokorttia. Kyseinen kortti on tosiaankin ilman vuosimaksua saatavilla ja kaikki sillä tehtävät käteisnostot ovat aina ilmaisia. Se myös tarjoaa uskomattomat 50 vuorokautta korotonta maksuaikaa ja tämän lisäksi myös korkovapaata maksulykkäystä 3 – 9 kuukautta. Kyseiseen korttiin kuuluu myös yksi luottokorttimarkkinoiden mielenkiintoisimmista ja hyväehtoisemmista bonusjärjestelmistä ja kirsikkana kakun päällä on jopa 10 000 euron suuruinen luottoraja.

On siis todella helppo ymmärtää, että kyseinen Morrow Bankin MasterCard luottokortti on kerännyt lyhyessä ajassa itselleen uskomattoman määrän kannattajia. Kuten aiemmin jo tuossa mainittiin, niin tämä luottokortti löytyykin jo ilahduttavan monen suomalaisen kuluttajan lompakosta, jossa se jatkuvasti kerää kortinhaltijalle upeita etuja ostoksista.

Koska kyseisessä kortissa ei siis ole lainkaan vuosimaksua ja sillä on todella huikean pitkä koroton maksuaika, niin toisin sanoen tällä luottokortilla voi periaatteessa hakkia itselleen upeita etuja ilmaiseksi, sillä tosiaankin tämä luottokortti kerryttää kaikista ostoksista (niin netissä tehtävistä, kuin muistakin) bonuspisteitä, joilla voi sitten vaikka niin halutessaan maksaa laskuja.