K-Plussa Mastercard luottokortti

K-Plussa Mastercard luottokortti Korttiheti » Luottokortit » K-Plussa Mastercard

K-Plussa MasterCard on kätevä luottokortti, josta hyödyt vuoden jokaisena päivänä. Se ei sisällä lainkaan avaus- tai vuosimaksua, eli se on myös kuluiltaan edullinen. Koska kyseessä on MasterCard, niin sehän tarkoittaa sitten sitä, että se toimii maailmanlaajuisesti ja voit myös tehdä sillä nostoja automaateilta, sekä shoppailla netissä. Luottorajaa K-Plussa MasterCardiin voi saada jopa 6 000 euroa. Kun haet korttia ensimmäisen kerran, pääset valitsemaan 1 000 – 2 000 luottorajan väliltä. Jatkossa saat kuitenkin mahdollisuuden hakea luottorajaasi korotusta.

Kuten kortin nimikin jo antaa ymmärtää, niin K-Plussa MasterCardia käyttämällä sinun on mahdollista päästä nappaamaan itsellesi entistä helpommin ja enemmän Plussa- pisteitä, aina kun asioit jossakin K-ryhmän kaupoista. Korttiin on myös liitetty kätevä ostoturvavakuutus, joka on monista muistakin luottokorteista tuttu juttu.

Jos sinulla heräsi kiinnostus myös muita markkinoiden tarjoamia luottokortteja kohtaan, niin tutustu ihmeessä tarkemmin Kortti heti sivumme mielenkiintoisiin luottokorttiarvosteluihin ajan kanssa. Löydät niistä nimittäin läjäpäin tietoa ja löydät itsellesi varmasti mieluisen luottokortin.

K-Plussa MasterCard luottokortti – Hyötyä vuoden jokaisena päivänä!

K-Plussa MasterCard on edullinen hinnoiltaan, mutta tämän lisäksi se myös mahdollistaa sinulle jo aiemmin mainitut Plussa-pisteet, sekä kaiken muun hyvän lisäksi vielä 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa.

K-Plussa MasterCard luottokortin edut:

 1. Ei avaus - tai vuosimaksua
 2. 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa
 3. Plussa-pisteet ja tarjoukset

Kuka voi hakea K-Plussa MasterCard luottokorttia?

K-Plussa MasterCardia voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt, jotka ovat vähintään 20-vuotiaita. Tämän lisäksi hakijalta edellytetään myös puhtaita luottotietoja, sekä hyvää taloudellista tilannetta. Edellä mainittujen seikkojen lisäksi kortinhakijalla tulee myös olla pysyvä osoite Suomessa, sekä jonkun suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset.

 • 20-vuotta
 • Puhtaat luottotiedot
 • Pysyvä osoite Suomessa

Kortin hakeminen käy helposti netissä ja saat myös luottopäätöksen välittömästi. Jos luottopäätös on myönteinen, saapuu kortti sinulle postitse noin viikon kuluessa.

 • Vuosimaksu: 0€
 • Luoton korko: 9,5 % + 3kk:n Euribor
 • Korkovapaata maksuaikaa: 30 vuorokautta

Miksi K-Plussa MasterCard luottokortti?

Syitä miksi K-Plussa MasterCard on niin loistava luottokortti, on useita. Esimerkiksi se, että siitä ei tosiaankaan perintä avaus- eikä vuosimaksua, on totta kai aivan ehdoton juttu. Se nimittäin takaa sen, että kortista ei aiheudu sinulle mitään ylimääräisiä kustannuksia. Tämän lisäksi kortin tarjoama koroton maksuaika on myös todella miellyttävä, eli kaiken kaikkiaan 30 vuorokautta.

Tällä kortilla kertyvät myös Plussa-pisteet todella helposti ja kuin huomaamatta. Kyseessä on siis vallanmainio tapa kerätä perinteisen bonuskortin tavoin bonuksia kaikista ostoksista. Pääset myös aina hyödyntämään kaikki tarjoukset, yhdessä Suomen monipuolisimmista kanta-asiakasohjelmissa. Kannattaa myös huomioida, että keräät plussapisteitä myös netissä shoppaillessa, eli Plussa-pisteet vilahtelevat tilillesi, aina kun shoppailet jossakin K-ryhmän verkkokaupassa

Jo aiemmin mainittu ostoturva on voimassa missä ikinä shoppailetkin, eli voit tehdä ostoksia turvallisesti maailmanlaajuisesti. Sellainen ehto K-Plussa MasterCardin ostoturvassa kuitenkin on, että se koskee sellaisia esineitä, joiden hinta on vähintään 40 euroa. Ostoturvavakuutus on voimassa 90 tai 180 vuorokautta, aina siinä tapauksessa jos ostos on tehty johonkin Plussa-verkostoon kuuluvassa kaupassa ja tämän lisäksi maksettu kyseisellä K-Plussa MasterCard kortilla.

Korotonta maksuaikaa ja K-Plussa-pisteet ja edut!

Tämä mainio luottokortti mahdollistaa sinulle siis korotonta maksuaikaa 30 vuorokautta. Tämän lisäksi pääset nauttimaan kaikista K-Plussa etuohjelman upeista eduista ja tarjouksista.

Eli aina kun maksat ostoksesi tällä kyseisellä luottokortilla, varmistat itsellesi parhaat Plussa-edut. Jos siis asioit paljon K-ryhmän liikkeissä, kannattaa ehdottomasti ottaa tämä kortti käyttöön, sillä sen avulla säästät rahaa ja nappaat itsellesi aina parhaat edut.

Korttiin on myös mahdollista liittää lähimaksuominaisuus, jonka avulla maksat tuossa tuokiossa pienemmät ostokset (50€) helposti ja nopeasti.

Lisää K-Plussa MasterCard ominaisuuksia:

 • Ostoturva 90 tai 180 vuorokautta
 • Parhaat Plussa-edut
 • Luottoa jopa 6 000 euroa

Voit myös niin halutessasi ladata ilmaisen Pivo mobiilimaksusovelluksen, jonka avulla maksat näppärästi kaupan kassalla, verkkokaupassa tai vaikka kaverille. Pivon etuja on myös se, että sen avulla pystyt helposti tarkkailemaan mihin rahasi kuluvat.

Jopa 6 000 euron luottoraja – Tee korttihakemus helposti netissä!

Voit hakea K-Plussa MasterCardia helposti ja nopeasti suoraan netistä, K-Plussa palvelussa. Täytät siellä vain helpon verkkohakemuksen ja klikkaat sen menemään. Luottopäätöksen saat itsellesi muutamissa minuuteissa. Hakemus on äärimmäisen helppo tehdä ja samasta paikasta löydät myös hakemuksen, jolla voit niin halutessasi hakea luottorajan korotusta.

K-Plussa Mastercard luottokortti pähkinänkuoressa

Kortin myöntäjä: OP
Luottoraja enintään: 6 000€
Avausmaksu: 0€
Korotonta maksuaikaa: 30 vuorokautta
Korko alkaen: 9,5%
Ikäraja: 20 vuotta
Arvosana:

K-Plussa Mastercard luottokortti kokemuksia

 1. Hei
  Tarvitsen plussa luottokortti

  Sairan 30.11.2020 klo. 22:07 (#)
 2. HALUAN LUOTTOKORTI

  ELISH GODHOK 07.09.2023 klo. 22:51 (#)

Lisää omia kokemuksiasi!

Yhteenveto

Kun sinulla on käytössä K-Plussa MasterCard, tarkoittaa se sitä, että pääset nauttimaan kaikista K-Plussa-eduista, 30-vuorokauden korottomasta maksuajasta, ostoturvavakuutuksesta sekä monista muista mahtavista eduista. Suuri etu on myös se, että tästä kyseisestä kortista ei peritä lainkaan avaus-tai vuosimaksua ja se toimii ympäri maailmaa, jopa reilussa 36 miljoonassa eri ostopaikassa.

Kyseessä on siis hyväehtoinen ja edullinen perusluottokortti, joka sopii arjessa jatkuvasti käytettäväksi. Sen avulla teet siis edullisia ostoksia, mutta mahdollistat itsellesi myös tukun upeita etuja.

Korttiheti suosittelee

Komplett Bank kortti

Komplett Bank luottokortti

Yksi suosituimmista luottokorteista jonka etuihin kuuluu paitsi jopa 10 000 euron luottoraja myös 50 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Hae tästä
Sweepbank kortti

Sweepbank luottokortti

Kokeile uutta, virtuaalista Sweep bank Mastercard luottokorttia joka on saatavilla jopa €8 000 luottorajalla. Luottopäätös jo alle 2 minuutissa! Hae tästä