OP Visa luottokortti

OP Visa luottokortti Korttiheti » Luottokortit » OP Visa

OP-Visa on luottokortti, joka on apunasi vuoden jokaisena päivänä. Kaiken muun hyvän lisäksi se toimii missä vain, jonka takia se on oivallinen seuralainen myös matkaillessa. Tämä luottokortti on haettavissa myös suomalaisille korkeakouluopiskelijoille.

Tähän kätevään luottokorttiin voit saada luottorajan väliltä 1 000 – 6 000 euroa. Korotonta maksuaikaa tämä kortti tarjoaa sinulle upeat 35 vuorokautta, eli tällä kortilla voit hyvin hankkia itsellesi myös jotakin hieman kalliimpaa ja maksaa sen erissä.

Mikä parasta, niin halutessasi voit liittää tähän kyseiseen korttiin myös Plussa-ominaisuuden, joka onkin varteenotettava vaihtoehto jos asioit paljon K-ryhmän liikkeissä. Tällä tavoin nimittäin varmistat että nappaat aina ja joka tilanteessa Plussa-pisteet itsellesi ja pääset myös nauttimaan niiden tuomista eduista.

Jos haluat saada lisätietoa myös muista markkinoiden tarjoamista luottokorteista, niin tutustu tarkemmin Kortti heti sivumme kattaviin luottokorttiarvosteluihin. Löydät nimittäin itsellesi kyseisten arvostelujen avulla todella helposti edullisen ja hyväehtoisen luottokortin.

OP Visa luottokortti – Mukana arjessasi!

OP – Visa luottokortti on siis kätevä ja edullinen peruskortti, joka kulkee apuna arjessa. Sen avulla hoidat kätevästi niin pienet, kuin vähän suuremmatkin ostokset sekä kotimaassa, ulkomailla kuin myös verkossa asioidessasi. Kaiken muun hyvän lisäksi pystyt myös itse valitsemaan sinulle sopivan maksusuunnitelman korttiostoksillesi, eli tässäkin mielessä kyseinen kortti on mukavan joustava.

Tutustu myös OP Visa Gold luottokorttiin tästä

OP – Visa luottokortin edut:

 1. 35 vuorokautta korotonta maksuaikaa
 2. Korttiin voi liittää Plussa-ominaisuuden
 3. Lähimaksuominaisuus

Kuka voi hakea OP -Visa luottokorttia?

OP pankin Visa -luottokorttia voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt, jotka ovat vähintään 18-vuotiaita ja heillä on säännölliset palkka- tai eläketulot. Tämän lisäksi hakijalta edellytetään myös pysyvää osoitetta Suomessa, sekä puhtaita luottotietoja. Kannattaa myös huomioida, että hakeaksesi OP – Visa luottokorttia, sinun tulee olla OP:n pääasiallinen asiakas.

 • 18-vuotta
 • Puhtaat luottotiedot
 • Pysyvä osoite Suomessa

OP – Visa luottokortin hakeminen on helppoa, sillä voit hakea sitä suoraan netistä ja myös luottopäätös on saatavilla todella nopeasti. Jos sinulle myönnetään kyseinen luottokortti, niin se saapuu sinulle postitse noin viikon kuluessa.

 • Kortin hinta: 2,95 €/kk
 • Luoton korko: 7,0 % + 3kk:n Euribor
 • Korkovapaata maksuaikaa: 35 vuorokautta

Miksi OP – Visa luottokortti?

Syitä valita OP-Visa luottokortti löytyy useita, sillä tämä kortti on hyväehtoinen ja edullinen perusluottokortti, johon on vielä kaiken muun hyvän lisäksi saatavilla jopa 6 000 euron luottoraja. Myös se että pääset itse valitsemaan eräpäivän neljästä eri vaihtoehdosta on tosi mukava homma. Tarjolla on siis 7.,15., 24., tai kuukauden viimeinen päivä vaihtoehtoina.

Voit niin halutessasi liittää tähän luottokorttiin Plussa-ominaisuuden lisäksi myös lähimaksuominaisuuden, joka sekin tekee arjestasi hieman helpompaa. Lähimaksuominaisuuden avulla maksat nimittäin ilman tunnusluvun näpyttelyä kaikki enintään 50 euron ostokset.

Huomioi myös, että jos olet OP:n Omistaja-asiakas, niin saat korttiisi myös ilmaisen tuoteturvavakuutuksen, joka turvaa sekä credit- kuin myös debit- korttiostoksesi 180 vuorokauden ajan.

OP-bonukset, Plussa-pisteet ja korotonta maksuaikaa

OP luottokortin avulla saat luottokorttiostoksillesi jopa mahtavat 35 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Tämä tarkoittaa siis sitä, että tämän kyseisen kortin avulla arjestasi tulee huomattavasti helpompaa ja voit tehdä hieman suurempiakin ostoksia helposti.

Koska OP-Visa korttiin on mahdollista liittää myös Plussa-ominaisuus, tarkoittaa se sitä että napsit itsellesi Plussa-pisteet aina kun teet ostoksia jossakin K-ryhmän liikkeessä.

Plussa-pisteiden lisäksi kerrytät myös itsellesi jatkuvasti OP-bonuksia korttia käyttäessäsi. Niiden avulla voit esimerkiksi kuitata pankin palvelumaksuja tai vakuutuslaskuja.

Lisää OP – Visa ominaisuuksia:

 • Tuoteturvavakuutus 180 vuorokautta
 • Omavalintainen ulkoasu
 • Voit ottaa käyttöön myös kätevän Säästölipas-palvelun

Korttiin voi tosiaan liittää mukaan myös kätevän Säästölipas-palvelun, joka kerryttää sinulle säästöjä joka kerta kun maksat kortin debit-puolella.

Jopa 6 000 euron luottoraja – Käteisnostoja myös kassalla!

Tämä kyseinen luottokortti mahdollista sinulle myös käteisen noston sekä K-ruokakauppojen kuin myös Tokmanni myymälöiden kassoilta. Tämä voikin joskus olla varsin hyödyllinen ominaisuus, varsinkin jos lähin pankkiautomaatti on jossakin hieman kauempana.

Koska tämän kyseisen luottokortin luottoraja on myös kohtuullisen suuri, takaa se sen, että pystyt sen avulla kustantamaan hieman arvokkaampiakin ostoksia ja hankintoja. Aiemmin myös jo mainittiin, että kyseinen luottokortti on haettavissa myös korkeakouluopiskelijoille kotimaisissa korkeakouluissa. Heille maksimi luottoraja OP-Visa luottokortissa on 2 000 euroa.

OP Visa luottokortti pähkinänkuoressa

Kortin myöntäjä: OP
Luottoraja enintään: 6 000€
Avausmaksu: 0€
Korotonta maksuaikaa: 35 päivää
Korko alkaen: 7,0%
Ikäraja: 18 vuotta
Arvosana:

OP Visa luottokortti kokemuksia

 1. Olen huhtikuussa saanut uuden op visa Debit kortin. Eilen ostin omana k-plussa etuna 1kg oltermannin. Ei hyväksy p-lussa tunnusta vaikka hyväksyn ja kassa yrittää hyväksyä ”näytä” edun. Jokin ei täsmää

  Rapu 28.06.2023 klo. 11:37 (#)

Lisää omia kokemuksiasi!

Yhteenveto

OP-Visa luottokortti on siis todella kätevä perusluottokortti, joka toimii niin verkossa kuin maailmallakin asioidessa. Saat kyseiseen korttiin mukavasti korotonta maksuaikaa (35 vrk) ja keräät sen avulla itsellesi sekä OP-bonuksia kuin myös Plussa-pisteitäkin.

Tämä luottokortti on myös varsin kohtuullinen kuluiltaan ja sen perimä korko avoimesta luotosta on yksi markkinoiden edullisimmista. On myös todella mahtava homma, että tämä kyseinen kortti on haettavissa niinkin nuorille kuin vain 18-vuotiaille, sekä tämän lisäksi myös suomalaisissa korkeakouluissa opiskeleville henkilöille.

Korttiin voi lähimaksuominaisuuden lisäksi liittää myös Säästölipas-ominaisuuden, sekä Pivon. Pivon avulla pystytkin todella näppärästi tarkkailemaan omia ostoksiasi ja seuraamaan korttisi tapahtumia. Kyseessä on siis kätevä ja näppärä luottokortti, joka on apunasi arjen muuttuvissa tilanteissa niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Korttiheti suosittelee

Komplett Bank kortti

Komplett Bank luottokortti

Yksi suosituimmista luottokorteista jonka etuihin kuuluu paitsi jopa 10 000 euron luottoraja myös 50 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Hae tästä
Sweepbank kortti

Sweepbank luottokortti

Kokeile uutta, virtuaalista Sweep bank Mastercard luottokorttia joka on saatavilla jopa €8 000 luottorajalla. Luottopäätös jo alle 2 minuutissa! Hae tästä