OP Visa Gold luottokortti

OP Visa Gold luottokortti Korttiheti » Luottokortit » OP Visa Gold

OP Visa Gold on monikäyttöinen luottokortti, joka on haettavissa helposti netistä. Kyseisen kortin tarjoaa Osuuspankki ja luottoraja siinä on 1 000 – 10 000 euroa.

Kyseiseen kotiin kuuluu myös mukavasti erilaisia etuja, joista voisi mainita ainakin sen, että kortinhaltija pääsee itse valitsemaan eräpäivän, neljästä eri vaihtoehdosta.

Niin halutessaan OP Visa Gold korttiin voidaan myös liittää K-Plussa ominaisuus, joka tarkoittaa sitä, että aina kun kortilla tehdään ostoksia Keskon liikkeissä, kirjautuvat plussapisteet automaattisesti, ilman muiden korttien vilautteluja.

Korttiheti sivuston kautta löydät tämän mainion ja tunnetun luottokortin lisäksi myös muita hyväehtoisia luottokortteja. Kannattaa siis tutustua huolella laatimiimme puolueettomiin arvosteluihin ja hakea itselle luottokortti netistä heti.

OP Visa Gold luottokortti – Kätevä vapaa-ajan assistentti!

OP Gold-kortti tuo sinulle uskomattoman upeita etuja tullessaan, sillä se on paljon muutakin kuin vain perinteinen maksukortti. Sen mukanaan tuomat edut ja erilaiset ominaisuudet ovat niin huikeita, että sitä voikin huoletta ja hyvällä omallatunnolla kutsua vapaa-ajan assistentiksi! Tämä tarkoittaa siis sitä, että sen avulla saat elämääsi rutkasti lisää erilaisia hyödykkeitä, esimerkiksi parempia palveluita ja kattavan vakuutuksen matkoille.

Tutustu myös OP Visa luottokorttiin tästä

OP Visa Gold luottokortin edut:

 1. Tuoteturva vakuutus
 2. Toimii maailmanlaajuisesti
 3. 35 vuorokautta korotonta maksuaikaa

Kuka voi hakea OP Visa Gold luottokorttia?

OP Visa Goldia voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt, jotka ovat vähintään 20-vuotiaita, sekä tämän lisäksi Osuuspankin asiakkaita. Tämän lisäksi kortinhakijalta edellytetään myös säännöllisiä palkka- tai eläketuloja, sekä puhtaita luottotietoja. Monien muiden Suomesta haettavien luottokorttien tapaan, myös tämä kyseinen kortti edellyttää, että kortinhakijalla on pysyvä osoite Suomessa.

 • 20-vuotta
 • Puhtaat luottotiedot
 • Säännölliset tulot

OP Visa sisältää siis mukavan määrän etuja, eli esimerkiksi kansainvälisen matkavakuutuksen, vuokra-auton omavastuun poiston 1 000 euroon saakka, tuoteturvan ostoksille 180 päivän ajaksi, sekä tämän lisäksi myös vakuutuksen identiteettivarkauksien varalle. Korttiin on myös liitetty lähimaksuominaisuus, jolla voit maksaa kaikki alle 50 euron ostokset todella näppärästi.

 • Vuosimaksu: €75
 • Todellinen vuosikorko: 7,0%+ 3kk Euribor
 • Korkovapaata maksuaikaa: 35 vuorokautta

Miksi OP Visa Gold luottokortti?

Tämä kyseinen luottokortti on hyvä valinta siis monestakin syystä. Edellä mainitut upeat edut ovat luonnollisesti kaikki sellaisia asioita, jotka lisäävät kortin mielenkiintoa kuluttajien silmissä. Niiden lisäksi kuluttajat ovat kokeneet myös todella käteväksi sen, että kyseessä on niin sanottu yhdistelmäkortti. Kortinhaltija voi siis itse ostoksia tehdessään valita että veloitetaanko ostokset pankki- vaiko luottopuolelta.

OP Visa Gold on myös siitä mukava luottokortti, että se on Tuohi MasterCardin ohella yksi niistä luottokorteista joka on tarjolla myös suomalaisille korkeakouluopiskelijoille. Tämä siis siinä tapauksessa, jos opiskelija on saanut kasaan itselleen vähintään 90 opintopistettä. Samalla tavalla kun Tuohi MasterCard kortissakin, niin myös tämän kortin kyseessä ollessa opiskelijoiden luottoraja on 1 000 euroa.

Korotonta maksuaikaa ja Ostoturva 180 vuorokaudelle!

OP Visa Gold korttiin on liitetty myös ostoturvavakuutus, joka tarkoittaa sitä että kaikki kortin luottopuolella ostetut tuotteet on vakuutettu 180 vuorokauden ajaksi ostohetkestä alkaen. Ostoturvavakuutus kattaa rikkoutumisen sekä varkauden ja omavastuu siinä on 40 euroa. Maksimikorvaussumma yhtä tuotetta kohden tämän on 2 000 euroa. Tästä syystä kannattaa tietyt ostokset pyrkiä tekemään aina kortin luottopuolelta, sillä silloin ne ovat vakuutettuja tämän todella hyväehtoisen ostoturvavakuutuksen puolesta.

Luottoraja tässä kortissa on siis 1 000 – 10 000 euroa, eli kyseinen kortti sopii loistavasti myös sellaisille henkilöille, jotka tarvitsevat omaan luottokorttiinsa hieman muhkeamman limiitin. OP Visa Gold luottokorttiin on liitetty myös matkanperuuntumisturva, joka takaa sen että peruuntuneen matkan kustannuksista voi saada takaisin itselleen 75% matkan hinnasta. Tämä siis siinä tapauksessa jos matka on maksettu kyseisellä luottokortilla.

Korotonta maksuaikaa tämän kortin avulla tehdyille ostoksille saa 35 vuorokautta, eli tämän kätevän ja hyväehtoisen luottokortin avulla voi maksaa kätevästi myös hieman suurempiakin ostoksia.

Lisää OP Visa Gold ominaisuuksia:

 • LoungeKey-ominaisuus
 • Vapaa-ajan assistentti
 • Haettavissa myös korkeakouluopiskelijoille

OP Visa Gold avaa kortinhaltijalle pääsyn myös maailman lentokenttien VIP-Lounge-tiloihin. Kaiken kaikkiaan kyseisiä VIP-Lounge-tiloja pääsee käyttämään jopa yli tuhannella lentokentällä maailmanlaajuisesti, eli kaiken kaikkiaan jopa 120 eri maassa. Kyseisen luottokortin avulla VIP-Lounge-tilan maksu on vain 28 euroa per henkilö ja siellä kyllä kelpaa kenen tahansa odotella lentoa varsin hulppeissa olosuhteissa.

Jopa 10 000 euron luottoraja – Hae korttia helposti netissä!

Tähän näppärään ja todella helposti haettavaan perusluottokorttiin on siis mahdollista saada jopa 10 000 euron suuruinen luottoraja. Koska luottoraja on näinkin muhkea, tarkoittaa se sitä että tämä kortti avaa sinulle paljon ovia ja tuo tullessaan huikeita kokemuksia ja elämyksiä.

OP Visa Gold luottokorttia haetaan nopeasti ja helposti suoraan verkosta. Ihan ensimmäiseksi kortinhakijan tulee vain tunnistautua palveluun pankin verkkopankkitunnuksilla ja tämän jälkeen täytetään helppo korttihakemus. Kun se on klikattu eteenpäin, on myös luottopäätös saatavilla yleensä todella nopealla aikataululla. Jos luottopäätös on myönteinen, niin kortti saapuu sinulle postitse noin parissa viikossa ja on saman tien käyttövalmiina.

Yhteenveto

Kuten kaikki edellä mainitut seikat varmasti antoivat hyvin osviittaa, niin OP Visa Gold todellakin tuo elämään paitsi runsain määrin upeita etuja, mutta tämän lisäksi myös huolettomuutta. Kun verrataan tätä korttia vaikkapa Bank Norwegian luottokorttiin tai johonkin muuhun markkinoilta löytyvään luottokorttiin, niin tämä kortti kestää kyllä vertailun todella hyvin.

Ei olekaan yhtään liioiteltua kutsua tätä kyseistä korttia vapaa-ajan assistentiksi, sillä kun tutkailee hieman tarkemmin sen mukanaan tuomia huikeita etuja, niin tosiasia on, että tämä kyseinen luottokortti on todellakin sinun oma henkilökohtainen avaimesi sekä parempiin palveluihin, kuin myös elämästä nauttimiseen.

Kaiken muun hyvän lisäksi kyseinen kortti on myös todella helposti haettavissa ja varsin kohtuullinen kuluiltaan. Kannattaa siis ehdottomasti luottokorttia etsiessä tutustua tähän kyseiseen korttiin tarkemmin ja pistää mitä pikemmiten nopea hakemus vetämään.

OP Visa Gold luottokortti pähkinänkuoressa

Kortin myöntäjä: OP
Luottoraja enintään: 10 000€
Avausmaksu: -
Korotonta maksuaikaa: 35 päivää
Korko alkaen: 7,0%
Ikäraja: 20 vuotta
Arvosana:

OP Visa Gold luottokortti kokemuksia

 1. Kyllä olis varalle hyvä maksu väline!!!

  Onnellinen Kristiina 08.08.2023 klo. 08:43 (#)
 2. Kyllä olisin iloinen vara maksu Välimerestä…

  Kristiina 08.08.2023 klo. 08:46 (#)

Lisää omia kokemuksiasi!