Tuohi Mastercard luottokortti

Tuohi Mastercard luottokortti Korttiheti » Luottokortit » Tuohi Mastercard

Tuohi MasterCard on monikäyttöinen perusluottokortti, joka on haettavissa myös suomalaisille korkeakouluopiskelijoille. Kyseisen kortin tarjoaa Nordea Rahoitus ja siihen on mahdollista saada luottorajaksi 1 000 – 10 000 euroa.

Kyseiseen kotiin kuuluu myös runsain määrin erilaisia etuja, joista voisi mainita ainakin sen, että siitä ei peritä minkäänlaista avaus- tai vuosimaksua. Myös kortin todellinen vuosikorko on todella kilpailukykyinen. Se onkin vain 20,5%.

Tämä kyseinen luottokortti on siis yksi niitä harvoja kortteja, jotka mahdollistavat myös opiskelijoille jopa 2 000 euron luottorajan. Huomattavasti paljon yleisempää on nimittäin se, että opiskelijan luottokorttia hakiessa luottoraja määritellään maksimissaan 1000 euroon.

Korttiheti sivuston kautta löydät itsellesi tämän kyseisen kortin lisäksi myös muita upeita ja hyväehtoisia luottokortteja haettavaksi. Tutustu siis laatimiimme arvosteluihin ja valitse itsellesi Tuohi MasterCard tai joku muu hyväehtoinen kortti listoiltamme.

Tuohi MasterCard luottokortti – kätevä vararahasto!

Tuohi MasterCard on kätevä maksuväline sekä kotimaassa kuin myös ulkomaillakin. Siihen on myös liitetty kätevä hintaturvavakuutus, joka takaa sinulle aina markkinoiden edullisimmat ostokset. Korotonta maksuaikaa kortilla tehdyille ostoksille saa mukavat 30 vuorokautta ja kuten aiemmin jo mainittiin, niin kyseisestä kortista ei myöskään peritä lainkaan avaus- tai vuosimaksua.

Tuohi MasterCard luottokortin edut:

 1. Hintaturvavakuutus takaa edulliset ostokset
 2. Kattava maksuväline maailmanlaajuisesti
 3. Ei avaus-tai vuosimaksua

Kuka voi hakea Tuohi MasterCard luottokorttia?

Tuohi MasterCard luottokorttia voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt, jotka ovat vähintään täysi-ikäisiä, eli 18-vuotiaita ja he asuvat pysyvästi Suomessa. Tämän lisäksi hakijalta edellytetään myös puhtaita luottotietoja ja muiden kuin opiskelijoiden kyseessä ollessa, myös säännöllisiä tuloja. Kyseinen luottokortti on siis haettavissa myös suomalaisille korkeakouluopiskelijoille ja opiskelijoilta ei edellytetä säännöllisiä tuloja, vaan kortti on haettavissa ilman niitä.

 • 18-vuotta
 • Puhtaat luottotiedot
 • Säännölliset tulot

Kyseinen luottokortti on myös siitä kätevä, että niin halutessasi voit hakea sille myös 2 maksuvapaata kuukautta kalenterivuoden aikana. Luottokortti ostoksiasi seuraat kätevästi joko verkkopankissa tai vaihtoehtoisesti sähköisenpalvelun kautta. Tämä luottokortti on myös käytettävissä maailmanlaajuisesti, eli kaiken kaikkiaan jopa 200 eri maassa ja yli 35 miljoonassa myyntipisteessä.

 • Vuosimaksu: 0€
 • Todellinen vuosikorko: 20,4%
 • Korkovapaata maksuaikaa: 30 vuorokautta

Miksi Tuohi MasterCard luottokortti?

Tuohi MasterCard kortin hakemiseen on useita syitä. Esimerkiksi edellä mainittu maailmanlaajuinen käyttöalue, mutta myös se että kortista ei tosiaankaan peritä lainkaan avaus- tai vuosimaksua, ovat kaikki todella myönteisiä asioita. Niin halutessasi korttiin voi myös lisätä kätevän Apple Pay-ominaisuuden, jonka avulla voit maksaa ostoksiasi helposti kaupoissa iPhonen avulla.

Kyseessä on siis Nordea Rahoituksen luottokortti, joka on mitä ilmeisemmin tarkoituksella tehty sellaiseksi että se olisi soveltuva mahdollisimman monille. Sen ikäraja on esimerkiksi todella alhainen moniin muihin kortteihin verrattuna, eli vain 18-vuotta. Kyseinen kortti on myös haettavissa suomalaisille korkeakouluopiskelijoille.

Kannattaa myös huomioida, että tilin ylläpitoon liittyvät 5 euron suuruinen maksu veloitetaan sinulta vain siinä tapauksessa jos luotolla on avointa saldoa. Kyseessä on siis myös todella edullinen luottokortti.

Korotonta maksuaikaa ja lyhennysvapaita kuukausia!

Kuten mainittua, kyseiselle luottokortille on mahdollista saada maksuvapaata kaksi kuukautta kalenterivuoden aikana. Näiden maksuvapaiden kuukausien aikana et maksa lainkaan lyhennyksiä tai korkoa, vaan niiltä kuukausilta kertynyt korko lisätään seuraavaan kuukausierään.

Luottoraja Tuohi MasterCard kortissa on siis 1 000 – 10 000 euroa, mutta kannattaa huomioida että kortinmyöntäjä tekee kuitenkin päätöksen luottorajasta jokaisen kortinhakijan kohdalla henkilökohtaisesti. Päätös perustuu asiakkaan luottokelpoisuuteen, sekä yleiseen taloudelliseen tilanteeseen.

Korotonta maksuaikaa tämän kortin avulla tehdyille ostoksille saa 30 vuorokautta, eli sen avulla voi siis maksaa kätevästi hieman suurempiakin ostoksia. Kyseistä luottokorttia voi myös todella hyvin pitää kätevänä arjen vararahastona, koska siitä ei peritä mitään ylimääräisiä maksuja. Siitä ei siis myöskään aiheudu sinulle ollenkaan kuluja. Voit siis kaikessa rauhassa hankkia sen omaan lompakkoon ja aina silloin kun tarve vaatii niin käyttää sitä.

Lisää Tuohi MasterCard ominaisuuksia:

 • Apple Pay-ominaisuus
 • Voit valita itse PIN-koodin
 • Haettavissa myös korkeakouluopiskelijoille

Tarjolla on myös kätevä Tuohi ePalvelu, jossa voit tarkistaa saldon, tehdä nostoja ja hallinnoida muutenkin korttia. Kirjautumistiedot saat kortin toimittamisen yhteydessä ja palvelua voit käyttää niin halutessasi myös puhelimella. Kyseisen sähköisen palvelun avulla esimerkiksi rahansiirrot hoituvat vain muutamissa minuuteissa.

Jopa 10 000 euron luottoraja – Hae korttia helposti netissä!

Tähän kätevään ja helposti haettavaan perusluottokorttiin on siis mahdollista saada jopa 10 000 euron suuruinen luottoraja. Koska luottoraja on näinkin suuri, tarkoittaa se sitä että tämän kortin avulla voit tehdä paljon mukavia asioita elämässä. Voit vaikka lähteä shoppailemaan, maksaa yllättävän laskun, korjata auton tai ostaa vaikka uuden imurin tai hankkia kotiin jotain kivaa.

Tuohi MasterCardia haetaan kätevästi, helpolla sähköisellä hakulomakkeella. Ihan ensimmäiseksi kortinhakijan tulee vain tunnistautua palveluun pankin verkkopankkitunnuksilla ja tämän jälkeen täytetään helppo ja nopea hakemus. Kun se on klikattu eteenpäin, on myös luottopäätös saatavilla jopa parissa minuutissa. Jos luottopäätös on myönteinen, niin kortti saapuu sinulle postitse noin parissa viikossa ja on saman tien käyttövalmis.

Tuohi Mastercard luottokortin plussat ja miinukset

Plussat

 • Jopa 2000 euron luottoraja
 • Ilman vuosimaksua
 • ApplePay -ominausuus
 • PIN koodia voi valita itse

Miinukset

 • Korotonta maksuaikaa saisi olla enemmän kuin 30 vrk

Tuohi Mastercard luottokortti pähkinänkuoressa

Kortin myöntäjä: Nordea
Luottoraja enintään: 10 000€
Avausmaksu: 0€
Korotonta maksuaikaa: 30 päivää
Korko alkaen: -
Ikäraja: 18 vuotta
Arvosana:

Tuohi Mastercard luottokortti kokemuksia

 1. Olen käyttänyt TUOHIN korttia jo yli vuoden ajan, mutta mielestäni sen luottoraja ei ole 10000euroa kuten täällä lukee, minulla on vain 2000e???

  Kimmo 17.10.2019 klo. 17:24 (#)

Lisää omia kokemuksiasi!

Tuohi luottokortti - kysymyksiä ja vastauksia

Minkä pankin luottokortti Tuohi Mastercard on?

Tuohi luottokorttia myöntää Nordea pankki.

Yhteenveto

Yhteenvetona voisi sanoa, että Tuohi MasterCard on todella näppärä ja hyväehtoinen perusluottokortti, joka soveltuu monentyyppisille henkilöille. Sen ehdottomia etuja ovat suuri luottoraja, hintaturvavakuutus, 30 päivän koroton maksuaika, sekä se että siitä ei peritä lainkaan avaus- tai vuosimaksua. Etuja on siis useita.

Edellä mainittujen syiden takia tämä kyseinen kortti nauttiikin varsin suurta suosiota suomalaisten kuluttajien keskuudessa. Se myös löytyy jo ilahduttavan monien lompakosta ja myös me suosittelemme todellakin tsekkaamaan kyseisen luottokortin ja sen mukanaan tuomat ominaisuudet hieman tarkemminkin. Vaikka tämä luottokortti ei sisälläkään esimerkiksi ilmaista matkavakuutusta, niin sellaiselle henkilölle, joka tarvitsee turvallisen, edullisen ja hyväehtoisen luottokortin, on Tuohi MasterCard todella hyvä valinta!