POP Visa Electron maksukortti

POP Visa Electron maksukortti

POP Visa Electron on kätevä peruskortti, jossa ostot veloitetaan suoraan kortinhaltijan tililtä. POPin Electron -kortti toimii monipuolisesti kotimaassa, ulkomailla ja verkossa asioidessa. Tämän lisäksi voit myös luonnollisesti tehdä automaattinostoja Otto- ja Visa- tunnuksin merkityiltä automaateilta.

POP Visa Electron – Kätevä peruskortti kaikille!

Kuten moni tietää, Electron-kortit ovat maksukortteja, joissa ostot veloitetaan reaaliaikaisena kortinhaltijan korttiin liitetyltä tililtä. Voidaksesi tehdä ostoksia POPin Electron-kortilla, pankkitilillä täytyy siis olla katetta. Kannattaa kuitenkin huomioida, että tiliveloitus tapahtuu yleensä vasta muutama päivä ostosten teon jälkeen. Sitä ennen se näkyy katevarauksena pankkitilillä.

POP Visa Electron kortin edut:

  1. Sopii kaikille, myös nuorille
  2. Ostot kotimaassa, ulkomailla ja verkossa
  3. Edullinen kuukausimaksu

Kuka voi hakea POP Visa Electron korttia?

Visa Electron-kortti on haettavissa helposti netistä, simppelin verkkohakemuksen avulla ja sitä voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt, jotka ovat vähintään 18-vuotiaita. Koska kyseessä on Electron-kortti, jossa ostot veloitetaan suoraan pankkitililtä, tarkoittaa se sitä, että tätä korttia voivat hakea myös henkilöt joilla löytyy luottotiedoista merkintä.

Electron korttia voivat hakea myös alle 18-vuotiaat, eli 10 -17 vuotiaat, mutta siihen tarvitaan vanhempien suostumus. Monille Visa Electron onkin ensimmäinen pankkikortti ja vaikka lompakossa olisikin jatkossa myös muita luotto-ja maksukortteja, niin yllättävän moni kuitenkin pitää yhtenä korttina Electronia.

Miksi POP Visa Electron kortti?

POP Visa Electron kortti on kätevä ja monipuolinen peruskortti, joka sopii niin nuorille kuin vanhoillekin päivittäiseen ostosten tekoon. Electron-kortin suurin etu onkin se, että se on saatavissa oikeastaan kenelle tahansa, eli kortin hakijan tulotasolla tai luottotiedoilla ei ole juurikaan väliä tässä tapauksessa.

Kuten sanottua, Electron korteilla voi tehdä ostoksia monipuolisesti sekä Suomessa, ulkomailla kuin myös netissä. Myös automaattinostot onnistuvat maailmanlaajuisesti.

POP Electron kortin avulla nuori voi myös hyvin harjoitella vastuullista rahankäyttöä. Nykyiset POP Electron kortit myös mahdollistavat kortin ns. customoinnin, vaikkapa omaa valokuvaa käyttäen. Tästä kuitenkin peritään pieni lisämaksu.

Yhteenveto

POP Visa Electron korteissa ei siis ole koskaan mukana luotto-ominaisuutta. Kortinhaltijan tililtä täytyy siis löytyä katetta jotta ostoksia voidaan tehdä. Electron korteissa on kuitenkin todella hyvät turvallisuusominaisuudet, joita ovat esimerkiksi vuorokausikohtaiset nosto – maksurajat. Yleensä ne määritellään kortinhakuvaiheessa kortinhaltijalle sopiviksi. Nosto-ja maksurajoja voi kuitenkin muuttaa jälkikäteen esimerkiksi verkkopankissa tai konttorissa asioidessa.

POP Visa Electron maksukortti pähkinänkuoressa

Kortin myöntäjä: POP Pankki
Luottoraja enintään: -
Avausmaksu: -
Korotonta maksuaikaa: -
Korko alkaen: -
Ikäraja: 10 vuotta
Arvosana:

POP Visa Electron maksukortti kokemuksia

Lisää omia kokemuksiasi!

POP Visa Electron maksukortti - kysymyksiä ja vastauksia

Minkä ikäinen minun tulee olla että voin hakea POP Visa Electron korttia?

POP Visa Electron korttia voivat hakea 18-vuotta täyttäneet, mutta myös lapsille (10v – ) voidaan hakea Electron kortti vanhempien suostumuksella.

Onko POP Visa Electron oikea Visa-kortti?

Kyllä. POP Visa Electron on oikea Visa-kortti, jolla voi tehdä ostoksia ja nostaa rahaa myös matkaillessa.

Paljonko POP Visa Electron maksaa?

POP Visa Electron kortti maksaa vain 3,00 euroa kuukaudessa.

Voinko tehdä automaattinostoja POP Visa Electron kortilla?

Kyllä. Voit tehdä automaattinostoja maailmanlaajuisesti, Otto – ja Visa tunnuksin merkityillä automaateilla.

Milloin ostokset veloitetaan tililtäni kun teen ostoksia POP Visa Electron kortilla?

POP Visa Electron kortilla tehdyt ostokset veloitetaan tililtä yleensä muutaman päivän kuluessa ostosten teosta.

Voinko tehdä ostoksia myös netissä POP Visa Electron kortilla?

Kyllä. Voit tehdä ostoksia myös netissä POP Visa Electron kortilla.

Onko POP Visa Electron kortti luottokortti?

Ei. Kyseessä on varmentava kortti, jossa ostokset varmennetaan aina niitä tehdessä.