Danske Bank Mastercard Gold luottokortti

Danske Bank Mastercard Gold luottokortti Korttiheti » Luottokortit » Danske Bank Mastercard Gold

Danske Bank Mastercard Gold on kansainvälinen maksuaika- ja luottokortti. Kyseessä on siis yhdistelmäkortti, johon on mahdollista liittää myös lähimaksuominaisuus. Korttiin kuuluu myös kattava ulkomaanmatkavakuutus, jonka ansiosta tämä kyseinen luottokortti onkin hyvä olla lompakossa, kun suuntana on joku jännittävä ja eksoottinen ulkomaan kohde.

Luonnollisestikin tämän kyseisen kortin käyttäminen on aina ja joka tilanteessa myös täysin turvallista. Koska kyseessä on MasterCard, tarkoittaa se myös sitä, että voit maksaa tällä kortilla jopa useissa kymmenissä miljoonissa maksupisteissä ympäri maailmaa.

Korotonta maksuaikaa Danske Bankin Gold kortille on saatavilla keskimäärin 43 vuorokautta. Tämän ansiosta voitkin kätevästi tasata suurempia menoja pidemmällekin ajalle. Korttiin myös mahdollisuus liittää MobilePay-maksusovellus, jolla on helppoa siirtää rahaa vaikka kaverille tai maksaa ostoksia laajanevassa kumppaniverkostossa.

Danske Bank Mastercard Gold – Kortti pullollaan upeita ominaisuuksia!

Danske Bankin Gold -kortti on myös edullinen kuluiltaan, sillä sen vuosimaksu on vain 90 euroa. Myös korkotaso on varsin kohtuullinen, eli toisin sanoen 7 % + 3 kk Euribor.

Korttiin liitetty ostoturva taas on voimassa 180 vuorokautta aina ostohetkestä lähtien ja se korvaa maksimissaan 2 000 euron arvoiset tavarat. Tämä jos mikä tuo tullessaan turvaa, esimerkiksi netistä tuotteita shoppaillessa.

Gold korttiin liitetty matkavakuutus on myös kätevä apulainen matkaillessa, mutta kannattaa huomioida että se on voimassa vain ja ainoastaan siinä tapauksessa, jos olet maksanut matkastasi vähintään 75% tällä kyseisellä kortilla. Vakuutettuina ovat kuitenkin puolison lisäksi myös kaikki alle 23-vuotiaat lapset ja lapsenlapset.

Danske Bank Mastercard Gold kortin edut:

 1. Kuluiltaan edullinen
 2. Toimii maailmanlaajuisesti
 3. Helppo hakuprosessi

Kuka voi hakea Danske Bank Mastercard Gold korttia?

Mastercard Gold luottokorttia voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt, jotka ovat vähintään 18-vuotiaita ja heillä on puhtaat luottotiedot. Tämän lisäksi kortinhaltijalla tulee myös olla pysyvä osoite Suomessa, sekä suomalainen henkilötunnus.

 • 18-vuotta
 • Puhtaat luottotiedot
 • Pysyvä osoite Suomessa

Danske Bankin oma Gold luottokortti on siis todella varteenotettava vaihtoehto kaikille sellaisille henkilöille, jotka tarvitsevat itselleen edullisen, helposti haettavan ja hyväehtoisen luottokortin.

 • Korko: 7% + 3kk Euribor
 • Vuosimaksu: 90 €, mutta riippuu siitä millä tasolla olet Danske Bankin etuohjelmassa
 • Ostoturva: 180 vuorokautta

Miksi Danske Bankin Gold kortti?

Syitä valita itselleen Danske Bankin Gold luottokortti löytyy useita. Ensinnäkin se, että tähän mukavaan ja varsin edulliseen perusluottokorttiin on liitetty suorastaan mahtavan upea määrä erilaisia etuja. Niitä ovat esimerkiksi matkavakuutus, ostoturva sekä monet muut upeat edut. Kyseisen kortin hakuprosessi on myös todella helppo ja mikä parasta, tämä kortti on myös haettavissa jopa 18-vuotiaille.

Korttiin on myös mahdollista hakea rinnakkaiskortteja, joka voikin tietyissä tilanteissa olla todella hyvä idea. Kaiken muun hyvän lisäksi, Gold korttiin on myös mahdollista saada jopa 10 000 euron suuruinen luottoraja, eli myös hieman suurimmatkin ostokset voi tämän kortin avulla hoitaa helposti, nopeasti ja edullisesti.

Danske Bank Gold – Tee ostoksia maailmanlaajuisesti!

Kun kortin alareunasta löytyy teksti MasterCard, tarkoittaa se toisin sanoen sitä, että kyseinen kortti toimii maailmanlaajuisesti jopa useissa kymmenissä miljoonissa eri maksupisteissä. Voit myös nostaa rahaa automaateista, sekä Suomessa kuin myös ulkomaillakin. Kaiken lisäksi MasterCard on myös äärimmäisen tarkka turvallisuudesta, jonka takia myös tämä kortti on aina ehdottoman turvallinen käyttää, asioitpa sitten kotimaassa, ulkomailla tai verkossa.

Lisää Mastercard Gold ominaisuuksia:

 • Kortin nopea saatavuus (noin viikossa)
 • Helppo ja nopea hakuprosessi
 • Aina turvalliset ostokset, missä tahansa asioitkin

Koska tähän kyseiseen korttiin on myös liitetty lähimaksuominaisuus, tarkoittaa se sitä että pienemmät ostokset hoituvat nopeasti kassalla. Moni kuluttaja käyttääkin päivittäisessä perusasioinnissa ensisijaisesti lähimaksuominaisuutta, jonka takia on aivan loistava asia, että kyseinen ominaisuus on myös liitetty tähän luottokorttiin.

Luottoraja jopa 10 000 euroa ja 43 vrk korotonta maksuaikaa!

Danske Bankin Gold luottokorttiin on mahdollista saada jopa 10 000 euron suuruinen luottoraja ja uskomattomat 43 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Luonnollisestikin luottorajan määrittämiseen vaikuttaa myös omalta osaltaan hakijan tulotaso, kuin myös yleinen taloudellinen tilanne.

Joka tapauksessa tämän kyseisen luottokortin avulla pystyt hoitamaan helposti hieman kalliimpiakin ostoksia ja kaiken lisäksi myös saamaan niille todella mahtavasti takaisinmaksuaikaa, vieläpä korotonta sellaista!

Danske Bank Mastercard Gold luottokortti pähkinänkuoressa

Kortin myöntäjä: Danske Bank
Luottoraja enintään: 10 000€
Avausmaksu: 0€
Korotonta maksuaikaa: 43 vuorokautta
Korko alkaen: 7 % + 3 kk Euribor
Ikäraja: 18 vuotta
Arvosana:

Danske Bank Mastercard Gold luottokortti kokemuksia

Lisää omia kokemuksiasi!

Danske Bank Mastercard Gold luottokortti - kysymyksiä ja vastauksia

Kuuluuko Gold korttiin matkavakuutus?

Kyllä. Korttiin kuuluu kattava ulkomaan matkavakuutus.

Paljonko maksuaikaa saan Danske Bankin Gold kortilla?

Saat korotonta maksuaikaa 43 vuorokautta.

Voinko liittää Gold korttiini maksusovelluksen?

Kyllä. Niin halutessasi voit liittää korttiin MobilePay-maksusovelluksen.

Miten haen Danske Bank Gold korttia?

Voit hakea korttia helposti verkkopankissa.

Voinko siirtää Danske Bank Goldin kortilta luottoa käyttötililleni?

Kyllä voit. Siirto tapahtuu helposti ja nopeasti verkkopankissa.

Missä voin maksaa Danske Bankin Gold kortilla?

Koska kyseessä on MasterCard, voit tehdä sillä maailmanlaajuisesti ostoksia. Kortti käy maksuvälineenä kotimaassa, ulkomailla sekä verkossa. Voit myös nostaa automaateilta rahaa.

Kuka voi hakea itselleen Danske Bankin Gold korttia?

Kortti on haettavissa kaikille sellaisille henkilöille jotka ovat vähintään 18-vuotiaita, heillä on pysyvä osoite suomessa, sekä puhtaat luottotiedot. Tämän lisäksi hakijalla tulee olla suomalainen henkilötunnus.

Voinko saada korttiin myös rinnakkaiskortteja?

Kyllä. Voit hakea korttiin myös rinnakkaiskortin/kortteja.

Yhteenveto

Kun hakusessa on hyvä luottokortti joka toimii maailmanlaajuisesti ja mahdollistaa mukavan muhkean luottorajan, niin Danske Bankin Gold on todellakin tarkemman tutustumisen arvoinen.

Edellä mainittujen etujen lisäksi, kyseinen kortti nimittäin myös mahdollistaa luottoa kortilta käyttötilillesi, helposti ja nopeasti verkkopankin välityksellä. Kyseiseen korttiin on myös mahdollista saada sama tunnusluku kuin muihinkin Danske Bankin pankkikortteihisi.

Korttiin saatavilla olevat rinnakkaiskortit ovat nekin helposti haettavissa ja maksavat vain 40 euroa vuodessa. MasterCard Gold kortti kuuluu myös Danske Gold-päivittäispalvelupakettiin, joka tarkoittaa sitä, että mitä enemmän asioit kyseisessä pankissa, sitä enemmän myös hyödyt esimerkiksi erilaisten palvelumaksujen ja korttien vuosimaksualennusten muodossa.

Korttiheti suosittelee

Komplett Bank kortti

Komplett Bank luottokortti

Yksi suosituimmista luottokorteista jonka etuihin kuuluu paitsi jopa 10 000 euron luottoraja myös 50 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Hae tästä
Sweepbank kortti

Sweepbank luottokortti

Kokeile uutta, virtuaalista Sweep bank Mastercard luottokorttia joka on saatavilla jopa €8 000 luottorajalla. Luottopäätös jo alle 2 minuutissa! Hae tästä