Nordea Gold Luottokortti

Nordea Gold Luottokortti Korttiheti » Luottokortit » Nordea Gold

Nordea Gold MasterCard on monikäyttöinen ja runsaasti erilaisia etuja mukanaan tuova luottokortti, johon voi saada jopa 10 000 euron luottorajan. Korttiin on myös liitetty mukavasti korotonta maksuaikaa, sekä muita elämää helpottavia etuja. Vaikka kyseinen kortti onkin pullollaan upeita etuja, niin siitä peritään vain 2,5 euron kuukausimaksu (alk. 1.9.2019). Tästä syystä se onkin todella suosittu kuluttajien keskuudessa.

Luonnollisesti kyseinen kortti myös toimii suvereenisti maksuvälineenä missä päin maailmaa tahansa, sillä kuten hyvin tiedettyä on, MasterCard -kortit toimivat jopa useissa miljoonissa maksupisteissä globaalisti.

Nordea Gold MasterCard – Sujuva arki ja upeita etuja!

Nordean Gold luottokortilla voit siis tehdä ostoksia missä päin maailmaa tahansa. Kyseessä on kätevä luottokortti joka soveltuu loistavasti myös paljon matkustaville. Korttiin on myös liitetty elämää helpottava lähimaksuominaisuus, jonka avulla pienemmät ostokset (alle 50 €) hoituvat nekin helposti ja näppärästi.

Nordea Gold MasterCard luottokortin edut:

 1. Jopa 10 000 euron luottoraja
 2. 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa
 3. Tuoteturva-vakuutus

Kuka voi hakea Nordea Gold luottokorttia?

Gold kortti on haettavissa kaikille sellaisille henkilöille, jotka ovat vähintään 18-vuotiaita ja heillä on puhtaat luottotiedot. Tämän lisäksi Nordea myös edellyttää luonnollisestikin että kortinhakijalla on pysyvä osoite Suomessa.

 • 18-vuotta
 • Puhtaat luottotiedot
 • Pysyvä osoite Suomessa

Tämä monipuolinen ja paljon etuja sisältävä luottokortti on siis haettavissa kaikille sellaisille henkilöille, jotka ovat täysi-ikäisiä ja ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.

 • Vuosimaksu: 2,5 €/kk (alk. 1.9.2019)
 • Luoton korko: 9,5 % + 3kk Euribor
 • Tilinhoitopalkkio: 4,5 euroa/kk (jos laskulla olevia tapahtumia ei makseta kokonaisuudessaan pois eräpäivään mennessä)

Miksi Nordea Gold MasterCard luottokortti?

Nordea Gold on mitä parhain valinta, jos hakusessa on edullinen, helposti haettava ja upeita etuja mukanaan tuova luottokortti, jossa luottoraja voi olla jopa 10 000 euroa. Tästä luottokortista perittävä kuukausimaksu on myös todella pieni, eli vain 2,5 €. Kyseessä on siis myös kuluiltaan edullinen luottokortti.

Tähän kyseiseen luottokorttiin liitetty matkavakuutus on myös mukavan laaja, eli se on voimassa vapaa-ajan matkoilla, jos yhteenlasketuista matka – ja majoituskuluista vähintään 75% on maksettu kyseisen kortin luotto-ominaisuudella. Kortti turvaa myös mukana matkustavat perheenjäsenet vakuutusehtojen mukaisesti. Matkavakuutus myös kattaa jopa 3kk pituiset matkat.

Korttiin kuuluu myös tuoteturvavakuutus, joka tuo lisäturvaa ostamillesi tuotteille. Nordea Gold kortin tuoteturvavakuutus turvaa kaikki vähintään 100 euron arvoiset tuotteet ja on voimassa 180 vuorokautta, ostopäivästä alkaen.

Luottoraja jopa 10 000 euroa!

Nordea Gold MasterCard korttiin on saatavilla myös oikein mukavan kokoinen luottoraja, eli 1 500 – 10 000 euroa. Korttiin voi niin halutessaan liittää Plussa-ominaisuuden, joka takaa sen, että keräät samalla aina itsellesi Plussa-pisteet, kun asioit jossakin K-ryhmän liikkeessä.

Lisää kortin ominaisuuksia:

 • Matkavakuutus
 • Rinnakkaiskortit
 • Lähimaksuominaisuus

Kortti haettavissa myös korkeakouluopiskelijoille

Tämä monipuolinen ja todella edullinen luottokortti on myös haettavissa korkeakouluopiskelijoille. Kaiken lisäksi korkeakouluopiskelijat pääsevät nauttimaan kortista ilmaiseksi, sillä ensimmäiset viisi vuotta ovat heille vuosimaksuttomia. Opiskelijat voivat saada korttiinsa 1 500 – 2 000 euron luottorajan. Tämä kortti on myös siitä harvinainen, että se on mahdollista saada ilman opintopistevaatimuksia tai säännöllisiä tuloja!

Nordea Gold Luottokortti pähkinänkuoressa

Kortin myöntäjä: Nordea
Luottoraja enintään: 10 000€
Avausmaksu: -
Korotonta maksuaikaa: 30 vuorokautta
Korko alkaen: 9,5 % + 3kk Euribor
Ikäraja: 18 vuotta
Arvosana:

Nordea Gold Luottokortti kokemuksia

 1. Kuullostaa monipulista ja sellaiseta joka täyttää kaikki pankkikortin vaatimukset minun kohdatani

  Hanna Holmberg 23.08.2020 klo. 23:40 (#)
 2. Ei ole vielä kokemuksia kortista, mutta kuulostaa monipuolista kortilta täyttää minun tarpeeni

  Hanna Holmberg 28.08.2020 klo. 18:15 (#)

Lisää omia kokemuksiasi!

Yhteenveto

Kyseessä on siis todella edullinen, hyväehtoinen ja monipuolinen luottokortti. Kortinhaltija saa esimerkiksi mahdollisuuden valita itse korttiluoton lyhennysten eräpäivän, sekä lyhennysprosentin (3-100%). Tämän lisäksi kortinhaltija pääsee valitsemaan itse oman tunnuslukunsa, eli PIN-koodin. Korttiin on myös mahdollista saada rinnakkaiskortteja, eli vaikka kaikille perheenjäsenille. Nordea Gold MasterCard on siis hyvä valinta, kun tarvitaan maailmanlaajuisesti toimiva, hyväehtoinen luottokortti.