Ilmainen luottokortti

Ilmainen luottokortti

Ilmainen luottokortti on netistä helposti haettavissa! Kuten moni varmasti tietää, luottokortti on maailman yleisin maksutapa maailmanlaajuisesti ja sen suurelle suosiolle ei ole loppua näkyvissä. Luottokortit sisältävät nykyisin myös runsain määrin erilaisia upeita ominaisuuksia, jotka tuovatkin usein kortinhaltijalle tullessaan turvaa, sekä upeita ja rahanarvoisia etuja. Luottokortit sisältävät yleensä ostoturvan, maksuturvan, matkavakuutuksen, sekä erilaisia etuohjelmia.

Valitse itsellesi ilmainen luottokortti markkinoiden monipuolisista valikoimista

Nykyisin on myös mahdollista päästä nappaamaan itselleen täysin ilmainen luottokortti, joita niitäkin löytyy tänä päivänä todella monipuolisesti.

Hyvin usein luottokortteihin kuuluu siihen liitettyjen upeiden etujen lisäksi myös vuosimaksu. Mutta kuten sanottua, nykyisin markkinoilta löytyy myös ilahduttavan suuri määrä sellaisia luottokortteja, joissa vuosimaksu on pyöreät nolla euroa. Tämän ansiosta vuosimaksutonta korttia voi hyvin pitää vaikka arjen vararahastona, kun siitä ei koidu minkäänlaisia kuluja jos sitä ei käytetä.

Alapuolella näet listattuna muutamia ilmaisia luottokortteja, jotka ovat myös suomalaisten kuluttajien keskuudessa suosittuja:

Hyvin usein kaupan luottokorteista ei peritä vuosimaksua, tällaisia kortteja ovat esimerkiksi K-Plussa MasterCard ja S-Etukortti Visa Credit. Kannattaa kuitenkin huomioida, että esimerkiksi S-Etukortti Visa kortti on saatavilla vain asiakasomistajille. Saadakseen kortin täytyy siis ensin maksaa osuusmaksu, joka on 100 euroa.

Joskus tietyt kortit voivat myös antaa ensimmäiset kuukaudet tai ensimmäisen vuoden ilman maksuja uudelle kortinhaltijalle, mutta tämän jälkeen kortista aletaan periä normaalisti maksuja. Tässä tapauksessa kyseessä on ns. tervetuliaistarjous koskien korttia josta kuitenkin normaalisti peritään vuosi-tai kuukausimaksua.

Vertaile ja löydä ilmainen luottokortti itsellesi

Kuluttajat ovat oppineet vertailemaan nykyisin myös luottokorttien kuluja ja ominaisuuksia, joka onkin vain ja ainoastaan hyvä asia. Kuten sanottua, niissä nimittäin löytyy eroja kortinmyöntäjäkohtaisesti varsin paljonkin.

Edelleenkin suurin osa korteista on kuitenkin sellaisia, joista peritään joko vuosi – tai kuukausimaksu, mutta myös ilmaisia luottokortteja on saatu ilahduttavan paljon viime vuosina markkinoille. Jotkut luottokortit ovat myös rehellisesti ilmaisia, eli ne eivät koskaan peri kortinhaltijalta vuosimaksua.

Monissa korteissa vuosimaksut ovat kuitenkin varsin kohtuullisia, liikkuen muutamissa kympeissä, mutta markkinoilta löytyy myös niin sanottuja korkeamman profiilin luottokortteja, joissa vuosimaksut ovat jopa useita satoja euroja. Yksi tällainen on Amex, eli American Express-kortti, jonka korkeat maksut kuitenkin korreloivat varsin hyvin siihen, että tämä kyseinen maksuaikakortti tuo kortinhaltijalle myös ainutlaatuisen upeita etuja tullessaan.

Hyödynnä ilmainen luottokortti jos et käytä korttia aktiivisesti

Ilmainen luottokortti on kuitenkin todella varteenotettava valinta sellaisessa tilanteessa, jossa luottokortilta ei vaadita mitään erityisiä etuja tai ominaisuuksia. Toisin sanoen siis jos toiveissa on ihan pelkkä perusluottokortti, jota käytetään vain silloin tällöin hetkittäistä rahapulaa helpottamaan. Tällaisessa tilanteessa kannattaakin ihan ehdottomasti tutustua ilmaisiin luottokortteihin hieman tarkemminkin.

Mikään ei elämässä ole kuitenkaan täysin ilmaista, eli myös ilmaisten luottokorttien kyseessä ollessa, korottoman maksuajan päättyessä, avoimesta saldosta peritään korkoa sekä tiettyjä kuluja. Tästä syystä kannattaakin pitää huolta siitä, että lasku maksetaan kokonaisuudessaan pois korottoman maksuajan puitteissa, sillä jos niin ei tehdä, niin maksettavaksi saattaa tulla esimerkiksi tilinhoitomaksu sekä laskutuslisä.

Luottokortti on iso apu netissä shoppaillessa tai matkoja varatessa

Ilmainen luottokortti on myös siinä mielessä hyvä juttu, että kuten sanottua, vaikka et olisikaan luottokorttien aktiivinen ja säännöllinen käyttäjä, niin nykyisin esimerkiksi lentoja varatessa, autoa vuokratessa tai netissä shoppaillessa luottokortti on paras mahdollinen ostoväline. Se nimittäin takaa helpot, nopeat ja 100% turvalliset ostokset. Tästä syystä kaikilla kannattaisikin olla lompakossa ainakin yksi luottokortti, jonka avulla voi tehdä kyseisiä ostoksia ja hankintoja.