Stockmann Mastercard Luottokortti

Stockmann Mastercard Luottokortti Korttiheti » Luottokortit » Stockmann Mastercard

Stockmann MasterCard luottokortti on hyväehtoinen ja paljon upeita etuja mukanaan tuova maksukortti, johon voi saada jopa 10 000 luottorajan. Mikä mahtavinta tästä luottokortista ei peritä lainkaan vuosi – tai avausmaksua, toisin sanoen siis, maksat vain luoton käytöstä.

Tämä luottokortti sisältää myös runsain määrin mahtavia etuja, sillä voitko kuvitella että tämä kortti mahdollistaa sinulle jopa 35 miljoonaa ostopaikkaa ja uskomattomat miljoona automaattia maailmanlaajuisesti. Tämä kortti toimii siis missä vain ja siksi se onkin mitä parhain seuralainen matkustellessa.

Jos sinua kiinnostaa tietää myös muista markkinoilta löytyvistä korteista, niin kannattaa ehdottomasti tutustua Kortti heti sivumme mielenkiintoisiin luottokorttiarvosteluihin hieman tarkeminkin. Kaikki luottokorttiarvostelumme on tehty mahdollisimman selkokielisiksi ja sellaisiksi, että niistä löytyy aina kaikki tarvittava tieto vaivattomasti ja todella helposti!

Stockmann MasterCard luottokortti – Täyden palvelun kortti!

Tämä kortti on siis edullinen hinnoiltaan, mutta tämän lisäksi se myös antaa kortinhaltjalle mahdollisuuden kahteen lyhennysvapaaseen kuukauteen vuoden aikana. Tämän lisäksi sillä tehdyille luottokorttiostoksille on myös saatavilla korotonta maksuaikaa upeat 30 vuorokautta.

Stockmann MasterCard luottokortin edut:

 1. Ei avaus - tai vuosimaksua
 2. 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa
 3. Maailmanlaajuinen käyttöalue

Kuka voi hakea Stockmann MasterCard luottokorttia?

Stockmann MasterCard korttia voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt, jotka ovat vähintään täysi-ikäisiä ja he ovat Stockmannin kanta-asiakkaita. Tämän lisäksi hakijalla tulee myös olla säännöllisiä palkka – tai eläketuloja ja luonnollisesti myös puhtaat luottotiedot. Edellä mainittujen seikkojen lisäksi hakijan edellytetään myös asuvan pysyvästi Suomessa.

 • 18-vuotta
 • Puhtaat luottotiedot
 • Säännölliset tulot

Niin halutessaan tähän korttiin voi myös hakea rinnakkaiskortteja, kaiken lisäksi rinnakkaiskorttien määrää ei ole rajoitettu. Myös rinnakkaiskortit ovat ilmaisia ja niitä voi hakea kaikille perheenjäsenille jotka ovat vähintään 15 – vuotiaita.

 • Vuosimaksu: 0€
 • Luoton korko: 10 % + 3kk:n Euribor
 • Korkovapaata maksuaikaa: 30 vuorokautta

Miksi Stockmann MasterCard luottokortti?

Syitä tämän kyseisen luottokortin hakemiseen on useita. Esimerkiksi se, että kortin avulla hyödyt entistäkin paremmin Stockmannin kanta-asiakaseduista, kuin myös tarjouksista. Kaikki ostokset sekä Stockmannilla kuin myös Stockmann verkkokaupassa kerryttävät ostokertymääsi kaksinkertaisena, tämä siis siinä tapauksessa jos olet tehnyt ostokset kortin maksuaika -ja luotto -ominaisuudella.

Stockmann MasterCard kortilla on myös runsaasti yhteistyökumppaneita, joita onkin suorastaan huikea määrä niin Helsingistä, Itäkeskuksesta, Tapiolasta, Jumbosta, Turusta ja Tampereelta. Joukosta löytyy kauneushoitoloita, kirjakauppoja, kahviloita, kultasepänliikkeitä, vaatekauppoja, lelukauppoja, kampaamoja, sisustusmyymälöitä ja paljon muuta mukavaa.

Voit myös niin halutessasi liittää omaan Stockmann MasterCard korttiisi Apple Pay, -tai Google Pay- maksusovelluksen. Aktivointi on uskomattoman helppoa ja kestää vain muutaman minuutin. Tämän jälkeen pääset hoitamaan korttimaksusi kaupoissa helposti ja nopeasti oman puhelimesi välityksellä. Kyseiset maksusovellukset toimivat Nordea Walletin-sovelluksen kautta ja sen voi ottaa helposti käyttöön kaikkien yleisimpien suomalaisten pankkien tunnuksilla.

Vuosimaksu 0 €, ostokertymää helposti ja 30 vrk korotonta maksuaikaa!

Tämä luottokortti on siis edullinen ja kätevä maksukortti. Se mahdollistaa myös monipuoliset verkkopalvelut, eli voit tarkistaa kätevästi verkossa luottosi tapahtumat ja saldon, sekä tämän lisäksi muokata luoton ominaisuuksia ja niin halutessasi myös hakea korotusta luottorajaasi.

Tähän kyseiseen luottokorttiin on myös liitetty mahtava ja todella palkitseva kanta-asiakkaisuusohjelmassa. Tässä ohjelmassa on yhteensä kolme eri tasoa ja etutasoilla nouseminen ei sekään ole vaikeaa. Itse asiassa voit vauhdittaa tasoilla nousemista helposti, maksamalla kaikki tavaratalo-ostoksesi Stockmann MasterCardin maksuajalla tai luotolla.

Kuten mainittua, tässä kanta-asiakkaisuusohjelmassa on kolme tasoa. Niitä ovat Reward-asiakkuus, Exclusive-asiakkuus ja First-asiakkuus.

Lisää Stockmann MasterCard ominaisuuksia:

 • Kanta-asiakkaan upeat edut
 • Pääsy ennakko-ostoksille Hulluille Päiville
 • First Lounge palvelut

Edellä mainittujen etujen lisäksi tarjolla on myös paljon muuta mukavaa, kuten esimerkiksi kanta-asiakkaiden omat tuote-edut, kutsuja tapahtumiin sekä etuja yhteistyökumppaneilta ja paljon, paljon muuta mahtavaa!

Jopa 10 000 euron luottoraja – Hae korttia näpsäkästi suoraan netissä!

Stockmann MasterCard luottokorttia voi hakea näpsäkästi suoraan netistä. Täytät vain yksinkertaisen verkkohakemuksen ja tunnistaudut palveluun omilla verkkopankkitunnuksillasi. Luottopäätöksen saat jopa niinkin nopeasti kuin vain muutamissa minuuteissa.

Tämän kortin hakeminen ei siis kauan ota aikaa ja jos luottopäätös on kohdallasi positiivinen, tarkoittaa se sitä että kortti saapuu sinulle postin välityksellä noin viikossa.

Stockmann Mastercard Luottokortti pähkinänkuoressa

Kortin myöntäjä: Nordea
Luottoraja enintään: 10 000€
Avausmaksu: 0€
Korotonta maksuaikaa: 30 päivää
Korko alkaen: 10%
Ikäraja: 18
Arvosana:

Stockmann Mastercard Luottokortti kokemuksia

 1. Olen yrittänyt hakea Korttia .
  Haluaisin kyllä Stockmannin asiakas luottokortti .

  Esmael 19.01.2021 klo. 01:33 (#)

Lisää omia kokemuksiasi!

Yhteenveto

Stockmann MasterCard on siis hyväehtoinen, edullinen ja todella joustava luottokortti.
Ei siis olekaan mikään ihme että kyseinen kortti löytyy todella monen suomalaisen lompakosta. Ei muuten unohdeta mainita sitäkään että pääset tämän kortin kohdalla valitsemaan itse takaisinmaksuprosentin, (vähintään 3 %), sekä eräpäivän (1. – 31.) päivä. Kortti sisältää myös kaksi lyhennysvapaata kuukautta vuodessa, mutta huomioi että kuukaudet eivät voi olla peräkkäisiä.

Kaiken kaikkiaan siis hyväehtoinen ja kätevä luottokortti, joka soveltuu hyvin myös paljon matkustaville ja ehdottomasti niille jotka haluavat saada upeita etuja ostoksistaan.