Nordea Premium Luottokortti

Nordea Premium Luottokortti Korttiheti » Luottokortit » Nordea Premium

Nordea Premium MasterCard upea luottokortti, joka tuo paitsi joustoa kortinhaltijan arkeen, niin tämän lisäksi myös ylellisyyttä vaikkapa lomiin. Tähän monipuoliseen luottokorttiin on saatavilla 5 000 – 20 000 euron luottoraja ja korotonta maksuaikaa jopa 30 vuorokautta.

Korttiin kuuluu myös ulkomaanmatkavakuutus, sekä tuoteturva-vakuutus. Premium kortti toimii maksuvälineenä maailmanlaajuisesti kaikissa MasterCard– tunnuksella merkityissä paikoissa. Eli liikuitpa missä päin maailmaa tahansa, voit hoitaa ostokset tällä kortilla helposti ja turvallisesti.

Nordea Premium MasterCard – Joustoa arkeen ja ylellisyyttä lomaan!

Nordea kortti sopii loistavasti esimerkiksi sellaisille henkilöille, jotka matkustelevat paljon. Paitsi että korttiin on liitetty kattava ulkomaan matkavakuutus, niin tämän lisäksi siihen kuuluu myös hätäkäteispalvelu ulkomailla sattuvia hätätilanteita varten.

Kortilla tehdyille ostoksille saa myös korotonta maksuaikaa varsin kiitettävästi, eli mukavat 30 vuorokautta.

Nordea Premium MasterCard luottokortin edut:

 1. Jopa 20 000 euron luottoraja
 2. Kattava ulkomaan matkavakuutus
 3. Priority Pass

Kuka voi hakea Nordea Premium luottokorttia?

Nordea Premium korttia voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt jotka ovat vähintään täysi-ikäisiä ja ovat hoitaneet raha-asiansa hyvin. Luottoraja määrittyy kortinhakijan tulojen ja maksuhistorian mukaan, eli hakeakseen Premium korttia, kortinhakijalla tulee olla säännöllisiä tuloja.

 • 18-vuotta
 • Luottotiedot kunnossa
 • Pysyvä osoite Suomessa

Myös Premium MasterCard korttia voi hakea suoraan Nordean verkkosivujen kautta. Hakuprosessi on helppo ja jos päätös kortin saatavuudesta on myönteinen, saapuu kortti postitse noin viikossa.

 • Vuosimaksu: 90 € vuodessa tai 7,5 € / kk (alk. 1.9.2019)
 • Luoton korko: 7,5 % + 3kk Euribor
 • Tilinhoitopalkkio: 4,5 euroa/kk (jos laskulla olevia tapahtumia ei makseta kokonaisuudessaan pois eräpäivään mennessä).

Kannattaa huomioida, että Nordea Premium MasterCard on ensimmäiset 6 kuukautta ilmainen, jonka jälkeen siitä aletaan periä joko vuosi – tai kuukausimaksua.

Miksi Nordea Premium MasterCard luottokortti?

Nordean Premium on loistava luottokortti kaikille sellaisille, jotka tarvitsevat maailmanlaajuisen maksualueen omaan kortin, jossa luottoraja nousee korkeaksi. Korttiin liitetyt edut ovat myös todella loistavia, eli aiemmin mainittu tuoteturva, kattava matkavakuutus ja Priority Pass ovat kaikki seikkoja jotka tekevät tästä kortista mielenkiintoisen tuttavuuden.

Luottoraja jopa 20 000 euroa!

Tähän korttiin on myös saatavilla hieman suurempi luottoraja, eli 5 000 – 20 000 euroa. Korkean luottorajansa ansiosta tämä luottokortti onkin mitä mukavin seuralainen matkaillessa tai ihan vaan arjessa. Sen avulla elämään saa luksusta ja hienoja muistoja roppakaupalla.

Lisää kortin ominaisuuksia:

 • Tuoteturva-vakuutus
 • Korotonta maksuaikaa keskimäärin 30 vrk
 • Lähimaksuominaisuus

Priority Pass tuo lentokenttien ylelliset lounget ulottuvillesi

Nordean Premium korttiin liitetty Priority Pass ominaisuus mahdollistaa kortin haltijalle neljä maksutonta lentokenttä lounge käyntiä kalenterivuodessa. Kaiken kaikkiaan lentokenttä loungeja on käytettävissä maailmanlaajuisesti jopa 1 200 kpl. Matkailusta tulee huomattavasti miellyttävämpää, kun lentoa voi odotella ylellisessä loungessa, nauttien ilmaisista virvokkeista, internet yhteydestä ja ihanasta rauhasta sekä hiljaisuudesta. Monista lounge tiloista löytyy myös suihku -ja nukkumistilat.

Nordea Premium Luottokortti pähkinänkuoressa

Kortin myöntäjä: Nordea
Luottoraja enintään: 20 000€
Avausmaksu: -
Korotonta maksuaikaa: 30 vuorokautta
Korko alkaen: 7,5 % + 3kk Euribor
Ikäraja: 18 vuotta
Arvosana:

Nordea Premium Luottokortti kokemuksia

 1. Tähän vielä lisäyksenä, että voidakseen hakea ko. korttia täytyy olla Nordean premium-banking asiakas. Premium-asiakkuuteen henkilö tarvitsee vähintään 80k€ varallisuuden.

  Skigis 10.11.2020 klo. 10:10 (#)

Lisää omia kokemuksiasi!

Yhteenveto

Nimikin jo kertoo, että Nordea Premium on hieman korkeamman profiilin kortti, jonka mukanaan tuomat edut tekevät elämästä huomattavasti mukavampaa. Jos siis tarve on luottokortille, jonka maksualue kattaa koko maailman, luottoraja on mukavan korkea ja korttiin on liitetty upeita etuja, niin Nordean Premium on ehdottomasti tarkemman tutustumisen arvoinen luottokortti.