Danske Bank Mastercard Platinum luottokortti

Danske Bank Mastercard Platinum luottokortti Korttiheti » Luottokortit » Danske Bank Mastercard Platinum

Danske Bank Mastercard Platinum on kansainvälinen Debit/Credit maksukortti, johon on myös liitetty lähimaksuominaisuus. Tämä kortti tuo todellakin vapauden tunteen tullessaan, sillä paitsi että se mahdollistaa edulliset ostot, niin tämän lisäksi korttiin on myös liitetty matkavakuutus, ostoturva, käteisnostoturva sekä maksutapaetu.

Kortin hakeminen käy helposti ja näppärästi suoraan Danske Bankin omien sivujen kautta, toki voit niin halutessasi hakea korttia myös konttorista. Jos haet kuitenkin korttia netin kautta. niin myönteisen korttipäätöksen kyseessä ollessa, kortti postitetaan sinulle noin viikon kuluessa ja pääset aloittamaan ostosten teon sen avulla.

Danske Bankin Platinum on siis yhdistelmäkortti, jonka käyttämisestä saat itsellesi rahanarvoista hyötyä. Voit niin halutessasi liittää korttiisi myös MobilePay-maksusovelluksen, jolla voit siirtää rahaa esimerkiksi kätevästi kavereille, tai maksaa ostoksia laajenevassa kumppaniverkostossa.

Danske Bank Mastercard Platinum – Kansainvälinen maksukortti!

Danske Bankin Platinum on siis edullinen yhdistelmäkortti, jonka korkotaso on myös varsin kilpailukykyinen. Tämä kortti sopii loistavasti myös paljon matkusteleville, sillä paitsi että sen käyttöalue on maailmanlaajuinen, niin tämän lisäksi korttiin on myös liitetty matkavakuutus. Koska kyseessä on MasterCard, tarkoittaa se sitä, että voit maksaa sillä maailmanlaajuisesti jopa useissa kymmenissä eri maksupisteissä ympäri maailman.

Niin halutessasi voit lisätä korttisi myös K-Plussa ominaisuuden, joka tarkoittaa sitä, että aina maksaessasi ostoksia jossakin K-Ryhmän liikkeessä, kerrytät itsellesi myös Plussa-pisteitä. Jos siis asioit runsaasti K-Ryhmän liikkeissä, niin kannattaa ehdottomasti liittää myös tämä kyseinen ominaisuus korttiin.

Danske Bank Mastercard Platinum kortin edut:

 1. Edullinen
 2. Toimii maailmanlaajuisesti
 3. Matkavakuutus

Kuka voi hakea Danske Bank Mastercard Platinum korttia?

Danske Bank Mastercard Platinum on haettavissa kaikille sellaisille henkilöille, jotka ovat vähintään 18-vuotiaita ja heillä on puhtaat luottotiedot. Luonnollisesti korttiin saatavilla olevaan luottorajaan vaikuttaa hakijan taloudellinen tilanne sekä tulotaso, eli sellaisille nuorille tai muille hakijoille, joilla tulot eivät ole vielä kovinkaan korkeita, niin luottoraja ei yleensä voi nousta maksimiin.

 • 18-vuotta
 • Puhtaat luottotiedot
 • Pysyvä suomalainen osoite

Danske Bank Platinum on luottokortti joka sopii hieman vaativampiinkin tarpeisiin. Tähän korttiin on nimittäin parhaassa tapauksessa saatavilla jopa mahtava 20 000 euron luottoraja. Myös korotonta maksuaikaa saa vallan mukavasti, eli upeat 43 vuorokautta.

 • Korko: 3kk + 7%
 • Vuosimaksu: 180€
 • E-lasku 2€, jos kortilla on avoinna korollista luottoa

Miksi Danske Bank Mastercard Platinum kortti?

Hyviä syitä valita itselleen Mastercard Platinum kortti on useita. Esimerkiksi edellä mainittu muhkea luottoraja, sekä kortin mahdollistama koroton maksuaika, ovat kummatkin asioita jotka varmasti viehättävät useampia kuluttajia. Tämän lisäksi korttiin on myös liitetty matkavakuutus sekä maksutapaetu. Niin halutessaan kyseiseen korttiin saa myös lähimaksuominaisuuden. Kyseessä on siis monipuolinen ja kätevä luottokortti, jonka avulla hoituvat helposti ja näppärästi myös vähän suuremmatkin ostokset.

Danske Bank Mastercard Platinum – Luottoraja jopa 20 000 euroa!

Koska kyseessä on MasterCard, tarkoittaa se sitä, että kortti on käytettävissä maailmanlaajuisesti jopa useissa kymmenissä eri maksupisteissä. Tällä kortilla voi myös nostaa rahaa automaateilta sekä kotimaassa kuin ulkomaillakin. Koska kortissa on myös tosiaankin edellä mainittu varsin kattava matkavakuutus mukana, niin tästä syystä Danske Bank Platinum sopii kuin nenä päähän myös paljon matkustaville henkilöille.

Erittäin iloinen asia on myös se, että luottoraja tässä kyseisessä kortissa nousee jopa parhaimmillaan niinkin suureksi kuin 20 000 euroon. Tämä kortti on siis hyvä valinta sellaiselle henkilölle, joka tarvitsee korkean limiitin omalle luottokortilleen. Suurin osa Suomen markkinoilta löytyvistä luottokorteista nimittäin tarjoaa 500 – 10 000 euron suuruisia luottorajoja. Tämän takia tämä kyseinen Platinum kortti onkin ihan ehdoton valinta kaikille niille, jotka haluavat päästä nauttimaan muhkean luottorajan mukanaan tuomasta vapaudesta.

Lisää Danske Bank Mastercard Platinum ominaisuuksia:

 • Koroton maksuaika 43 vuorokautta
 • Luottoraja jopa 20 000 euroa
 • Tuo tullessaan rahanarvoisia hyötyjä

Tämä kyseinen luottokortti sisältyy myös Danske Etuohjelman ”Danske Platinum Plus”- päivittäispalvelupakettiin. Korttiin on myös mahdollista saada rinnakkaiskortteja. Niin halutessasi voit myös valita kortillesi saman tunnusluvun kuin muihinkin Danske Bank kortteihisi, joka varmasti myös omalta osaltaan helpottaa elämää huomattavasti.

Danske Bank MasterCard – Yhdistelmäkortti joka tarpeeseen!

Danske Bank Platinum on siis yhdistelmäkortti, joka sopii arjessa jatkuvasti käytettäväksi. Se on myös mukava kumppani matkustellessa tai silloin kun halutaan ostaa jotakin hieman arvokkaampaa. Tämä kortti kattaa siis kaikki kortinhaltijan toiveet suvereenisti, sillä sen avulla sekä pienten kuin suurten ostosten teosta tulee entistäkin helpompaa. Kaiken lisäksi kyseisen kortin korkotaso on vieläpä hyvinkin kilpailukykyinen.

Danske Bank Mastercard Platinum luottokortti pähkinänkuoressa

Kortin myöntäjä: Danske Bank
Luottoraja enintään: 20 000€
Avausmaksu: 0€
Korotonta maksuaikaa: 43 vuorokautta
Korko alkaen: 7%
Ikäraja: 18 vuotta
Arvosana:

Danske Bank Mastercard Platinum luottokortti kokemuksia

Lisää omia kokemuksiasi!

Yhteenveto

Kannattaa ehdottomasti harkita Danske Bankin Platinum kortin hakemista, jos toiveissa on löytää edullinen, hyväehtoinen ja korkean luottorajan tarjoava luottokortti. Tämän kyseisen luottokortin mahdollistama koroton maksuaika on myös mukavan pitkä, eli 43 vuorokautta. Se takaakin sen, että vaikka tekisit hieman kalliimpiakin ostoksia, niin sinulle jää mukavasti aikaa hoitaa rahoitus kuntoon.

Lähimaksuominaisuus on myös asia jota useimmat kuluttajat tänä päivänä arvostavat, sillä se nopeuttaa huomattavasti asioimista monissa eri liikkeissä. Aiemmin mainittu maksutapaetu tämän kortin kohdalla tarkoittaa sitä, että saat itsellesi 0,5% kyseistä etua kaikista luottokorttiostoksistasi.

Toisin sanoen siis, hyödyt jopa ihan rauhallisesti siitä, että sinulla on käytössäsi Danske Bank Platinum – kortti.

Korttiheti suosittelee

Komplett Bank kortti

Komplett Bank luottokortti

Yksi suosituimmista luottokorteista jonka etuihin kuuluu paitsi jopa 10 000 euron luottoraja myös 50 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Hae tästä
Sweepbank kortti

Sweepbank luottokortti

Kokeile uutta, virtuaalista Sweep bank Mastercard luottokorttia joka on saatavilla jopa €8 000 luottorajalla. Luottopäätös jo alle 2 minuutissa! Hae tästä