S-Etukortti bonuskortti

S-Etukortti bonuskortti

Kukapa ei olisi jo kuullut S-Etukortista? Se on varmasti monille ainakin jossain määrin tuttu juttu, sillä suurimmalla osalla suomalaisista kuluttajista sellainen löytyy jo lompakosta. Kyseessä on siis S-ryhmän oma etukortti, joka pitää huolen siitä, että nappaat aina bonukset itsellesi ostoksia tehdessäsi, mutta tämän lisäksi saat vielä päälle maksutapaetua.

S-Etukortteja on myös olemassa erilaisia ja tässä arvostelussa perehdymme myös tarkemmin tarjolla oleviin vaihtoehtoihin. Kannattaa siis tutustua eri korttien ominaisuuksiin hieman tarkemminkin ja valita niistä sellainen, joka soveltuu parhaiten omaan elämäntilanteeseen ja tarpeisiin

S-Etukortin hakuprosessi on myös todella helppo, eikä siihen mene edes kauan aikaa. Voit hoitaa koko kortinhaun niin halutessasi sähköisesti ja vastaanottaa kortin itsellesi postitse noin viikon kuluessa. Tämän jälkeen pääsetkin sitten keräämään bonuksia ja maksutapaetua aina asioidessasi S-ryhmän liikkeissä

S-Etukortti – Avain S-ryhmän mahtaviin etuihin!

S-Etukortti on todella näppärä arjen apulainen, sillä se tuo sinulle rahanarvoisia bonuksia, aina kun asioit S-ryhmän Suomen toimipaikoissa. Tämän lisäksi saat vielä bonuksen päälle 0,5% maksutapaetua.

Kaikki kortin mukanaan tuomat edut pääset tarkistamaan kätevästi S-kanavasta, jonne on listattuna suorastaan huikea määrä erilaisia tarjouksia ja etuja. Nämä edut ovat siis ovat vain ja ainoastaan saatavilla S-Etukortin haltijoille.

Kaiken muun hyvän lisäksi etuja löytyy laidasta laitaan, eli tarjolla on esimerkiksi edullista ravintolaruokailua, upeita hotellietuja ja jopa bonusta lämmitys öljystä. S-kanavan upeat edut kannattaakin käydä kurkkaamassa tasaisin väliajoin ja varmistaa että hyödynnät tarjolla olevat edut parhaalla mahdollisella tavalla.

S-Etukortin edut:

 1. Keräät bonusta aina asioidessasi S-ryhmän liikkeissä
 2. Maksutapaetu 0,5 %
 3. Upeita tarjouksia kortin haltijalle

Kuka voi hakea S-Etukorttia?

S-Etukortti on haettavissa kaikille sellaisille henkilöille, jotka ovat vähintään 18-vuotiaita sekä asiakasomistajia. Voit kuitenkin liittyä asiakasomistajaksi vasta kortin hakuvaiheessa. Edellä mainittujen seikkojen lisäksi, hakijalta edellytetään myös vakituista osoitetta Suomessa, suomalaista henkilötunnusta, sekä verkkopankkitunnuksia.

Itse kortin hakuprosessi on myös äärimmäisen helppo, eli voit tehdä sen näppärästi sähköisesti ja aikaa siihen kuuluu vain muutama minuutti.

 • 18-vuotta
 • Asiakasomistajuus
 • Suomalainen henkilötunnus

Luonnollisestikin S-etukortti on kuin tehty sellaisille henkilöille, jotka ovat keskittäneet ostoksensa S-ryhmän liikkeisiin. Mikä parasta, nykyisin S-ryhmän liikkeitä onkin aivan huikea määrä. Pystyt siis niissä asioimalla hoitamaan sekä päivittäiset ruokaostokset, auton tankkauksen, kodin kunnostuksen, auton oston, vaatehankinnat, ravintolaruokailut, sekä paljon muuta. Kyseessä on siis todella hyvä bonuskortti joka toimii todella monessa liikkeessä ja myymälässä!

Periaatteessa S-ryhmän liikkeet kattavat siis tänä päivänä kaikki elämän osa-alueet. Tämä tarkoittaa siis toisin sanoen sitä, että niin halutessasi voit asioida vain ja ainoastaan S-ryhmän liikkeissä ja maksimoida sekä bonuksen kuin myös maksutapaedun määrän.

 • Korttia hakiessa maksetaan osuuskaupan osuusmaksu, joka on 100 €
 • Vuosimaksu: 0 €
 • Suurin osa palveluista on asiakasomistajille täysin ilmaisia

Miksi S-Etukortti?

Syitä valita S-Etukortti on useita. Kuten aiemmin jo mainittiin, saat kaikista S-ryhmän liikkeistä itsellesi bonusta, mutta tämän lisäksi myös maksutapaetua. S-Etukortin asiakkaana tarjolla on myös upeita hintaetuja sekä ravintoloissa, kahviloissa kuin myös hotelleissakin.

Pääset myös nauttimaan Sokoksen huikeista tuote-eduista, asiakasomistajapäivistä sekä Bonus tuplana-kampanjoista. Sinulle lähetetään kotiin myös mielenkiintoinen Yhteishyvä-lehti, joka julkaistaan 6 kertaa vuodessa.

Toisin sanien tarjolla on siis uskomattoman upeita etuja, elämän joka osa-alueelle. Tästä syystä onkin hyvin helppo ymmärtää, miksi tämä vihreä kortti löytyy melkeinpä kaikkien lompakosta.

S-Etukortti – Valitse itsellesi parhaiten sopiva!

S-Etukortteja on myös olemassa muutamia erilaisia. Kannattaakin siis miettiä jo kortin hakuvaiheessa tarkkaan se, että mikä niistä sopisi omaan elämäntilanteeseen ja toiveisiin parhaiten.

Tarjolla on esimerkiksi käteiskortti, johon ei ole asetettu lainkaan ikärajaa. Sillä voit kuitenkin kerryttää itsellesi bonusta, sekä hyödyntää hintaetuja. Tässä kyseisessä kortissa ei ole maksuominaisuuksia, jonka takia se sopii myös nuoremmille vallan mainiosti.

S-Etukortti Visa Credit/Debit on edullinen yhdistelmäkortti, joka toimii siis kätevänä pankkikorttina kuin myös edullisena luottokorttinakin. Niin halutessasi voit hyödyntää myös kortin edullista Credit-ominaisuutta, jolloin saat ostoksillesi mukavasti lisää maksuaikaa.

S-Etukortti Visa Debit mahdollistaa käteisen noston sekä Suomessa, kuin myös ulkomailla ja verkossakin. Kaikki ostokset veloitetaan aina tämän kortin kyseessä ollessa suoraan S-tililtä. Ikäraja tässä kortissa on niinkin matala kun seitsemän vuotta, eli tämä kyseinen kortti sopii myös nuorille maksamisen harjoitteluun.

S-Etukortti Visa Credit mahdollista ostoksille mukavasti lisää maksuaikaa ja laskun erääntyessä voit valita, että maksatko vähimmäislyhennyksen vai kaikki ostokset kerralla. Korotonta maksuaikaa 30 vuorokautta.

Lisää S-Etukortti ominaisuuksia:

 • Nopea ja helppo kortin hakuprosessi
 • Voit nostaa rahaa automaateilta Suomessa ja ulkomailla
 • Mahdollisuus saada myös luotto-ominaisuus

Tarjolla on siis useita erilaisia S-etukortteja ja onkin ihan täysin omista toiveistasi kiinni, että minkä niistä valitset itsellesi. Joka tapauksessa jokaiselle löytyy sopiva kortti, jonka avulla pääset nauttimaan S-ryhmän upeista bonuksista sekä maksutapaedusta.

Hanki perheenjäsenille omat kortit!

S-Etukortin voi myös hankkia kaikille perheenjäsenille ja tämäkin tapahtuu helposti verkossa. Tämän jälkeen jokainen perheenjäsen, ostoksia tehdessään, kerryttää bonuksia pääkortin tilille. Kaiken lisäksi kortin voi tilata myös perheen nuorimmille, heti kun he alkavat käydä kaupassa. Luonnollisesti näin toimimalla kertyy huomattavasti enemmän bonuksia, kun kaikilla perheenjäsenillä on oma S-Etukortti.

Yhteenveto

On hyvin helppo ymmärtää, miksi S-Etukortti nauttii todella kovaa suosiota suomalaisten keskuudessa. Paitsi että tämä kortti käy huikeassa määrässä liikkeitä ympäri Suomen, niin tämän lisäksi se tuo myös todella mahtavia etuja tullessaan.

Esimerkiksi bonusta maksetaan aina, kun talouden ostot ylittävät 50 euroa kuukaudessa. Bonusta maksetaan 1 – 5 %, eli mitä enemmän ostat, sitä suurempi on myös bonusprosenttisi. Bonukset maksetaan suoraan asiakasomistajatalouden pääjäsenelle.

Kaiken lisäksi tämän kortin hakeminen käy helposti ja nopeasti suoraan netistä. Ei siis löydy yhtän hyvää syytä olla omistamatta tätä etukorttia, sillä kenellepä ei olisi mieleen yhdistelmä nopeus, helppous ja uskomattoman upeat edut!

S-Etukortti bonuskortti pähkinänkuoressa

Kortin myöntäjä: S-Pankki
Luottoraja enintään:
Avausmaksu: Osuusmaksu: 100€ / Osaosuusmaksu: 20€
Korotonta maksuaikaa: 30 vuorokautta
Korko alkaen:
Ikäraja: 18 vuotta
Arvosana:

S-Etukortti bonuskortti kokemuksia

 1. Maksaako tavallinen kaupassa käytettävä S etukorttikin 100 euroa

  Asseri Katajamäki 21.07.2020 klo. 13:03 (#)
 2. Minulla on S bonuskortti, mutta siitä on lähtenyt musta värijuova pois kuinka saan uuden

  Asseri Katajamäki 21.07.2020 klo. 13:06 (#)
 3. Miten saan kertyvät bonukset käyttööni, kun minulla ei ole s-tiliä. Saanko ne ostokseni yhteydessä, kuten K-plussat?

  Pettynyt S-Pankkiin 02.03.2023 klo. 16:32 (#)
 4. Liitin s korttini googlepay maksukortikseni. Nyt huomaan että bonukset eivät kerry kyn käytän walletia?

  wallet 19.04.2023 klo. 19:17 (#)
 5. Kumma homma , kun asun Haaparannalla Ruotsissa ja olen Suomen kansalainen ja on suomalainen henkilötunnuala ja on suomessa pankkitili niin en saa prisman etukorttia ja torniossa on Prismakauppa. Moni ihmettelee täällä Ruotsissa että kun ei saa etukorttia. Moni ruotsissa asuva haluais käydä kaupassa prismassa Torniossa MUTTA SE KORTTI

  Lare 17.05.2023 klo. 19:38 (#)
 6. Morjes,eikö siruttomalla s etukortilla saa tankatessa bonusta?vaihdoin jo kortinkin kun luulin että kortti on rikki mutta ei saa miltään absin asemalta?

  jäykkä 13.07.2023 klo. 09:27 (#)
 7. Minulla on yli 10v vanha s-kortti. Kerääkö se boonuksia ja kuinka boonukset saa käyttöön?

  Stuide 15.08.2023 klo. 20:43 (#)
 8. Mikä on ”Asiakasomistajuus”?

  Tero 07.12.2023 klo. 10:42 (#)

Lisää omia kokemuksiasi!