Ålandsbanken MasterCard Private Banking Gold luottokortti

Ålandsbanken MasterCard Private Banking Gold luottokortti Korttiheti » Luottokortit » Ålandsbanken MasterCard Private Banking Gold

Ålandsbanken MasterCard Private Banking Gold on luottokortti, jonka avulla hoituvat vähän isommatkin ostokset helposti. Tässä kortissa luottoraja voi nimittäin nousta jopa niinkin suureksi kuin 20 000 euroon.

MasterCard Private Banking Gold korttiin on myös liitetty muita upeita etuja, kuten kattava matkavakuutus, henkilöllisyysvarkausvakuutus, ostoturvavakuutus sekä hintaturvavakuutus. Tämä kortti siis tuo tullessaan täyden palvelun paketin. Luonnollisestikin kortti myös toimii missä päin maailmaa tahansa ilman ongelmia.

Ålandsbanken MasterCard Private Banking Gold – Myös isommat ostokset helposti!

Koska Ålandsbanken Gold kortissa luottoraja voi nousta jopa niinkin suureksi kuin 20 000 euroon, tarkoittaa se sitä, että sen avulla voi hoitaa myös isommat hankinnat ilman ongelmia. Kaiken muun hyvän lisäksi ostoksille saa korotonta maksuaikaa jopa 40 vuorokautta.

Korttiin liitetty kattava matkavakuutus on myös matkustellessa todella mukava matkakaveri, sillä ensinäkin se on voimassa aina, riippumatta siitä, onko matka maksettu kyseisellä kortilla. Matkavakuutus myös kattaa kortinhaltijan lisäksi mukana matkustavan puolison, avopuolison ja alle 23-vuotiaat lapset.

Korttiin on liitetty myös ostoturvavakuutus, joka korvaa mahdolliset vahingot, jos tuote on ostettu kyseisellä kortilla. Mikä parasta, vakuutus on voimassa niinkin kauan kuin 2 vuotta.

Ålandsbanken Private Banking Gold kortin edut:

 1. Jopa 20 000 euron luottoraja
 2. Kattava matkavakuutus, sekä ostoturvavakuutus
 3. Henkilöllisyysvarkausvakuutus ja hintaturvavakuutus

Kuka voi hakea Ålandsbanken Private Banking Gold korttia?

Tämä kyseinen kortti on haettavissa vain Ålandsbankenin Private Banking-asiakkaille. Luonnollisesti kortinhakijan luottotiedot tulee olla kunnossa ja hänellä myös edellytetään olevan säännöllisiä tuloja.

 • Vain Ålandsbanken Private Banking-asiakkaille
 • Puhtaat luottotiedot
 • Säännölliset tulot

Kyseessä on siis ns. Premium tason luottokortti, joka tuo tullessaan todella upeita etuja ja tekee kortinhaltijan elämästä huomattavasti helpompaa.

 • Luottokorko: 3 kk Euribor + 7,0 %
 • Vuosimaksu: Kuuluu Private Banking-pakettiin
 • Tilinhoitomaksu: 0 euroa

Miksi MasterCard Private Banking Gold?

Kyseessä on siis Ålandsbankenin Private Banking-asiakkaille suunnattu kortti, joka täydentääkin kyseistä palvelua täydellisesti. MasterCard Private Banking Gold on nimittäin kätevä ja elämää helpottava yhdistelmäkortti, joka toimii maksuvälineenä sekä arjessa kuin lomallakin.

Kortin tunnusluku on myös mahdollista valita itse. Luottokorttilaskun voi maksaa niin halutessaan osissa ja mikä parasta, tarjolla on myös lyhennysvapaita kuukausia.

MasterCard Private Banking Gold – Premium tason yhdistelmäkortti!

Tähän kyseiseen korttiin on myös siis saatavilla varsin korkea luottoraja, eli jopa 20 000 euroa. Kuten sanottua, myös korotonta maksuaikaa on paremmin kuin hyvin tarjolla, eli 40 vuorokautta. Luonnollisesti kortti mahdollistaa myös käteisen nostot sekä tililtä kuin myös korttiluotolta, sekä Suomessa kuin myös ulkomaillakin. Sanomattakin on selvää että kortilla voi tehdä turvallisesti ostoksia myös netissä.

Lisää Private Banking Gold kortin ominaisuuksia:

 • Korotonta maksuaikaa 40 vuorokautta
 • Mahdollisuus valita kortin tunnusluku itse
 • Lyhennysvapaat kuukaudet

Kannattaa myös huomioida se, että Ålandsbanken on sitoutunut vahvasti Itämeren suojeluun ja siksi kortinhaltijalle annetaan myös mahdollisuus seurata omaa ympäristövaikutustaan, sekä Ålandsbankenin internetkonttorissa kuin myös mobiilisovelluksessa.

Jopa 20 000 euron luottoraja ja upeat korttivakuutukset!

Kuten sanottua, tähän kyseiseen korttiin on liitetty harvinaisen suuri määrä erilaisia vakuutuksia mukaan. Useimmat markkinoilta tänä päivänä löytyvistä luottokorteista tarjoavat kortinhaltijalle matkavakuutuksen sekä ostoturvavakuutuksen, mutta Ålandsbanken MasterCard Private Banking Gold tarjoaa vielä huomattavasti enemmän.

Edellä mainittujen vakuutusten lisäksi tähän korttiin on nimittäin myös liitetty henkilöllisyysvarkausvakuutus sekä hintaturvavakuutus, jotka kummatkin ovat todella hyödyllisiä kortinhaltijalle.

Henkilöllisyysvarkausvakuutus esimerkiksi korvaa oikeudenkäyntikuluja, sekä maksuja tai palkkaa, jotka ovat jääneet saamatta syystä että vakuutetun nimeä ja henkilötunnusta on käytetty luvattomasti hyödyksi luotto – tai pankkitilin avaamisprosessissa.

Hintaturvavakuutus taas takaa ostoksille aina halvimman mahdollisen hinnan, silloin kun tuote on ostettu kyseistä korttia käyttäen.

Ålandsbanken MasterCard Private Banking Gold luottokortti pähkinänkuoressa

Kortin myöntäjä: Ålandsbanken
Luottoraja enintään: 20 000€
Avausmaksu:
Korotonta maksuaikaa: 40 vuorokautta
Korko alkaen: 3 kk Euribor + 7,0 %
Ikäraja:
Arvosana:

Ålandsbanken MasterCard Private Banking Gold luottokortti kokemuksia

Lisää omia kokemuksiasi!

Yhteenveto

Ålandsbanken MasterCard Private Banking Gold yhdistelmäkortti on paitsi kätevä ja runsaasti etuja mukanaan tuova Premium-tason maksukortti, mutta tämän lisäksi se tekee myös oman osansa terveemmän Itämeren puolesta.

Kuten sanottua, tähän kyseiseen korttiin on liitetty uskomaton määrä upeita etuja, eli esimerkiksi todella kattavat vakuutukset, korkea luottoraja, sekä laaja maailmanlaajuinen käyttöalue.

Koska kyseinen kortti on haettavissa vain Ålandsbankenin Private Banking-asiakkaille, niin myös se tuo luonnollisesti lisää etuja tullessaan. Sellaisia ovat esimerkiksi se, että tästä kortista ei peritä lainkaan kuukausittaista tilinhoitomaksua.

Kortinhaltijalla on myös mahdollisuus muuttaa näppärästi korttinsa nosto- ostorajoituksia, kuin myös maantieteellistä rajoitustakin, joko internetkonttorissa tai Ålandsbankenin Mobiilipankissa.

Korttiheti suosittelee

Komplett Bank kortti

Komplett Bank luottokortti

Yksi suosituimmista luottokorteista jonka etuihin kuuluu paitsi jopa 10 000 euron luottoraja myös 50 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Hae tästä
Sweepbank kortti

Sweepbank luottokortti

Kokeile uutta, virtuaalista Sweep bank Mastercard luottokorttia joka on saatavilla jopa €8 000 luottorajalla. Luottopäätös jo alle 2 minuutissa! Hae tästä