Säästöpankki Visa Credit/Debit Luottokortti

Säästöpankki Visa Credit/Debit Luottokortti Korttiheti » Luottokortit » Säästöpankki Visa Credit/Debit

Säästöpankki Visa Credit/Debit kortti on kätevä yhdistelmäkortti, joka tuo kaivattua joustoa elämään, sekä päivittäisten raha-asioiden hoitoon. Samalla kortilla hoidat siis näpsäkästi ostokset, nostat käteistä automaateilta, sekä saat joustoa tiukkoihin tilanteisiin. Kaiken muun hyvän lisäksi, kyseinen kortti käy suvereenisti maksuvälineenä Suomessa, ulkomailla sekä verkossa.

Visa Credit/Debit korttiin voi hankkia myös helposti rinnakkaiskortteja, joka tarkoittaa sitä, että myös perheenjäsenille voi hankkia omat kortit. Luottoraja Säästöpankki Visa Credit/Debit kortissa on sekin varsin joustava, eli 2 000 – 10 000 euroa.

Säästöpankki Visa Credit/Debit – Kätevä yhdistelmäkortti!

Säästöpankki Visa Credit/Debit korttiin voi siis saada 2 000 – 10 000 euron luottorajan. Kortti on haettavissa myös opiskelijoille, joille luottoraja voi nousta maksimissaan 1 000 euroon.

Jos haet kyseistä yhdistelmäkorttia opiskelijastatuksella, edellytetään sinulta vähintään 50 opintopistettä jossakin kotimaisessa korkeakoulussa.

Korttiin on myös mahdollista saada mahtava 90 vuorokauden ilmainen ostoturvavakuutus, joka on voimassa kaikille yli 50 euroa maksaville tuotteille.

Säästöpankki Visa Credit/Debit kortin edut:

  1. Maailmanlaajuinen käyttöalue
  2. Luottoraja 2 000 - 10 000 euroa ja 40 vrk korotonta maksuaikaa
  3. 90 vuorokauden ilmainen ostoturvavakuutus

Kuka voi hakea Säästöpankki Visa Credit/Debit korttia?

Säästöpankki Visa Credit/Debit kortti on haettavissa kaikille sellaisille henkilöille, jotka ovat vähintään 18-vuotiaita ja heillä on puhtaat luottotiedot. Tämän lisäksi kortinhakijalta edellytetään myös säännöllisiä tuloja. Kortin luottoraja muodostuukin kortinhakijan aiemman maksuhistorian, sekä sen hetkisten tulojen perusteella.

Visa Credit/Debit kortin hakeminen on myös todella helppoa ja nopeaa, joko suoraan Säästöpankin verkkosivujen kautta, tai vaihtoehtoisesti Säästöpankin konttorissa asioimalla.

Miksi Säästöpankki Visa Credit/Debit kortti?

Säästöpankki Visa yhdistelmäkortti on siis todella kätevä kortti, joka tuo joustoa elämään suuren luottorajansa ja joustavan korottoman maksuaikansa ansiosta.

Korttiin on myös liitetty lähimaksuominaisuus, jolla maksimissaan 50 euron ostokset voi hoitaa ilman PIN-luvun näpyttelyä. Kannattaa kuitenkin huomioida, että lähimaksuominaisuudella tehdyt ostokset veloitetaan aina kortin Debit-puolelta.

Visa Credit/Debit yhdistelmäkortilla voit myös nostaa käteistä ympäri maailmaa, kaikista Visa-automaateista. Niin halutessasi voit myös tehdä käteistalletuksia TalletusOtto-automaateilla, sekä nostaa käteistä tiettyjen kauppojen (K-ruokakaupat ja Neste K-liikenneasemat) kassoilta.

Ostosten teko verkossa hoituu myös näppärästi ja turvallisesti Visa Credit/Debit yhdistelmäkortin avulla. Parhaiten turvallisuus maksimoidaan käyttämällä vain sellaisia verkkokauppoja, jotka tukevat Verified by Visa-palvelua

  • Haettavissa suoraan verkosta tai vaihtoehtoisesti Säästöpankin konttorista
  • Edullinen hinta (3kk Euribor + 8,5 %)
  • Maksuvapaat kuukaudet (2 kpl kalenterivuoden aikana)

Ulkomailla Visa Credit/Debit kortilla tehdyt ostot sekä käteisnostot veloitetaan aina euromääräisenä, joko suoraan korttiin liitetyltä pankkitililtä (Debit) tai vaihtoehtoisesti kortin luottopuolelta (Credit).

Kuten sanottua, tämä kyseinen yhdistelmäkortti mahdollistaa myös todella joustavan takaisinmaksun, joka tarkoittaa esimerkiksi sitä, että laskunmaksu hetkellä voi itse päättää maksaako koko laskun kerralla vai suorittaako ainoastaan laskun minimilyhennyksen.

Edellä mainittujen vaihtoehtojen lisäksi kortinhaltijalle annetaan vielä kolmaskin vaihtoehto, eli juuri omaan tilanteeseen sopiva summa, laskun kokonaissaldon sekä minimilyhennyksen välillä.

Säästöpankki Visa Credit/Debit Luottokortti pähkinänkuoressa

Kortin myöntäjä: Säästöpankki
Luottoraja enintään: 10 000€
Avausmaksu:
Korotonta maksuaikaa: 40 vuorokautta
Korko alkaen: 3kk Euribor + 8,5 %
Ikäraja: 18 vuotta
Arvosana:

Säästöpankki Visa Credit/Debit Luottokortti kokemuksia

Lisää omia kokemuksiasi!

Yhteenveto

Säästöpankin Credit/Debit yhdistelmäkortti on helposti haettava, turvallinen ja joustava maksukortti joka toimii missä päin maailmaa tahansa. Kyseessä onkin yksi suosituimmista yhdistelmäkorteista ja kuten sanottua, siihen voi myös liittää rinnakkaiskortteja perheenjäsenille.

Visa Credit/Debit joustaa arjessa ja mahdollistaa sekä käteisnostot kuin Visa-tilisiirrotkin. Voit myös maksaa laskuja Visa kortilla Säästöpankin palveluautomaateilla.