Supreme Card Luottokortti

Supreme Card Luottokortti Korttiheti » Luottokortit » Supreme Card

Resurs Bankin Supreme Card on todella mielenkiintoinen ja hyväehtoinen luottokortti, joka tarjoaa kortinhaltijalle mukavan määrän korotonta ja kulutonta takaisinmaksuaikaa (30 – 60 vrk), sekä kattavan matkavakuutuksen koko perheelle.

Kaiken lisäksi Supreme Card myös kerää pisteitä kaikista kortilla tehdyistä ostoksista, joka tarkoittaa sitä, että pistesaldosi karttuu kuin huomaamatta. Luonnollisesti tällä kyseisellä luottokortilla voi myös nostaa käteistä ja se myös toimii maailmanlaajuisesti useissa eri maksupisteissä sekä automaateilla.

Supreme Cardiin on myös mahdollista hakea rinnakkaiskortteja, joka sekin käy helposti Resurs Bankin sivujen kautta.

Supreme Card – Lisää vapautta maksamiseen!

Supreme Card tuo lisää vapautta maksamiseen, sillä se mahdollistaa maksut juuri sinulle parhaiten sopivalla tavalla. Voit siis niin halutessasi maksaa kaikki ostokset kerralla tai vaihtoehtoisesti pienemmissä osissa. Mikä parasta, Supreme Cardin osamaksut ovat myös varsin edullisia, eli kortinhaltijalle ei siis kerry juurikaan ylimääräisiä kuluja, syystä että tähän kyseiseen korttiin on liitetty kuuden kuukauden luottokoroton osamaksu.

Kuten sanottua Supreme Cardiin on liitetty myös ilmainen matkavakuutus, joka on voimassa aina silloin jos matkasta on maksettu vähintään 50% kortilla. Kyseessä on myös siinä mielessä hyväehtoinen ja upea matkavakuutus, että se kattaa kortinhaltijan lisäksi myös kaikki perheenjäsenet. Mikä parasta, Supreme Cardin matkavakuutus mahdollistaa korvaukset myös tilanteessa, jossa matkalaukku häviää tai lento myöhästyy.

Supreme Cardiin on mahdollista liittää myös MasterCard Masterpass. Kyseessä on digitaalinen maksutapa, joka helpottaa huomattavasti ostosten tekoa verkossa. Tästä syystä se kannattaakin ehdottomasti liittää korttiin.

Supreme Card kortin edut:

 1. 30 - 60 vrk koroton ja kuluton luotto
 2. Ilmainen matkavakuutus
 3. Pisteitä kaikista ostoksista

Kuka voi hakea Supreme Cardia?

Supreme Cardia voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt, jotka ovat vähintään 18-vuotiaita ja heillä on vakituinen työpaikka, sekä puhtaat luottotiedot. Tämän lisäksi kortinhakijalla tulee olla pysyvä osoite Suomessa. Korttikriteerit ovat siis varsin kohtuulliset, jonka ansiosta tämä kyseinen luottokortti on haettavissa melkeinpä kaikille.

 • Täysi-ikäisyys
 • Puhtaat luottotiedot
 • Vakituinen työpaikka

Supreme Card -kortti on siis enemmän kuin varteenotettava vaihtoehto kaikille sellaisille henkilöille, jotka tarvitsevat itselleen helposti haettavan, upeita etuja sisältävän ja hyväehtoisen luottokortin.

 • Todellinen vuosikorko: 6,90 %
 • Kuukausittainen käsittelymaksu: 4,90 €/kk
 • 6 kuukauden luottokoroton osamaksu

Miksi Supreme Card?

Supreme Card on hyvä valinta monestakin syystä. Kuten sanottua, bonuspisteitä kertyy kuin huomaamatta kaikista ostoksista ja tämän lisäksi kortinhaltijalle myös annetaan todella joustavasti maksuaikaa laskulle. Laskun voi nimittäin maksaa joko 30 – 60 päivän korottoman ja kuluttoman takaisinmaksuajan puitteissa tai vaikka kerralla pois kokonaan.

Rinnakkaiskortit ovat myös helposti ja nopeasti saatavilla. Rinnakkaiskortin hakeminen onnistuu Resurs Bankin verkkosivuilla. Rinnakkaiskortit ovat myös kuluiltaan varsin edullisia, eli niistä veloitetaan vain 9 euroa/kortti kertakustannuksena.

Supreme Card – Pisteitä kaikista ostoksistasi!

Kuten sanottua, kortinhaltija kerää itselleen bonuspisteitä, joka ikinen kerta kun ostoksia tehdään Supreme Cardilla. Ei siis ole väliä mitä ostoksia tehdään. Toisin sanoen olitpa sitten ostamassa vaatteita, kodintarvikkeita, ruokaa tai vaikka tankkaamassa autoa, niin pisteet kertyvät jatkuvasti.

Supreme Cardin keräämät pisteet ovat myös täysin rahanarvoisia, sillä ne voi vaihtaa erilaisiin upeisiin elämyksiin, sekä erilaisiin laadukkaisiin tuotteisiin Resurs Bankin sivuilta löytyvässä Pisteshopissa. Kannattaakin ehdottomasti käydä kurkkaamassa mitä Pisteshop pitää sisällään, sillä yhteistä kaikille sieltä löytyville tuotteille on se, että ne ovat todella laadukkaita ja varmasti monille kuluttajille mieluisia.

Lisää Supreme Card ominaisuuksia:

 • Helppo ja nopea hakuprosessi
 • Upea ja hyvin palkitseva pistejärjestelmä
 • Maailmanlaajuinen käyttöalue

Supreme Cardiin on myös liitetty todella kätevä tekstiviesti ilmoitus yli 50 euron ostoista, sekä tämän lisäksi elämää huomattavasti helpottava ABU, eli Automatic Billing Updater. ABU tarkoittaa toisin sanoen siis sitä, että kun saat itsellesi uuden kortin, sinun ei tarvitse päivittää tietojasi itse esimerkiksi Netflixiin, vaan se tapahtuu automaattisesti.

Korotonta ja kulutonta maksuaikaa 30 – 60 vuorokautta

Kuten sanottua, Resurs Bankin Supreme Cardiin on saatavilla aina 30 – 60 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit siis aina maksaa ostoksesi juuri sinulle parhaiten sopivalla tavalla. Laskun ostoksistasi saat aina seuraavana kuukautena ja tässä vaiheessa voit helposti valita itsellesi parhaan maksuvaihtoehdon, eli esimerkiksi kuuden kuukauden luottokorottoman osamaksun.

Supreme Card Luottokortti pähkinänkuoressa

Kortin myöntäjä: Resurs Bank
Luottoraja enintään: -
Avausmaksu: 0€
Korotonta maksuaikaa: 60 vuorokautta
Korko alkaen: 6,90%
Ikäraja: 18 vuotta
Arvosana:

Supreme Card Luottokortti kokemuksia

 1. Kerrytin aikani bonuspisteitä ja kun niitä oli tarpeeksi, niin yritin tilata tuotetta…oli loppu….vaikuttaa tahalliselta…

  paroni 28.07.2020 klo. 08:37 (#)
 2. Voiko korottaa laina summaa kiitos

  Katriina 15.05.2023 klo. 14:00 (#)
 3. Voiko laina summaa korottaa

  Katriina 15.05.2023 klo. 14:03 (#)
 4. Voinko saada korotusta lainaan. Missä vastaatte vastaatteko sähköpostiin ???

  Katriina 15.05.2023 klo. 16:22 (#)

Lisää omia kokemuksiasi!

Yhteenveto

Kyseessä on siis todella kätevä, helposti haettava ja edullinen luottokortti, jonka maksualueena toimii koko maailma. Kaikki Supreme Cardilla tehdyt ostokset hoituvat myös aina turvallisesti, sillä se on yhdistetty MasterCard SecureCode turvapalveluun. Tämä tarkoittaa toisin sanoen sitä, että aina verkossa ostoksia tehdessäsi saat itsellesi vahvistuskoodin tekstiviestin välityksellä, jonka avulla vahvistat verkko-ostokset turvallisesti. Korttiin on myös luonnollisesti liitetty lähimaksuominaisuus, eli jos kortista löytyy Contactless-symboli, toimii se siis myös lähimaksupäätteillä maksettaessa.