Finnair Plus Mastercard Luottokortti

Finnair Plus Mastercard Luottokortti Korttiheti » Luottokortit » Finnair Plus Mastercard

Finnair Plus MasterCard luottokortti on monipuolinen maksuväline sekä kotimaassa, kuin myös maailmalla matkaillessa ja tietenkin myös netissä shoppaillessa. Siihen on saatavilla 1 000 – 8 500 euron luottoraja, eli voit tehdä sen avulla niin halutessasi hieman suurempiakin ostoksia.

Tämä luottokortti mahdollistaa sinulle upeiden etujensa lisäksi myös 30 päivää korotonta maksuaikaa, sekä mahdollisuuden maksaa ostokset pienemmissä erissä. Edellä mainittujen seikkojen lisäksi siihen on myös liitetty ulkomaanmatka – ja käteisnostoturvavakuutus.

Jos sinua kiinnostaa tietää myös muista mielenkiintoisista luottokorteista, niin kannattaa ihan ehdottomasti tutustua Korttiheti sivumme kattaviin luottokorttiarvosteluihin hieman paremminkin. Kaikki luottokorttiarvostelumme on laadittu sellaisiksi, että löydät niistä aina kaiken tarvittavan tiedon kun olet etsimässä itsellesi edullista ja hyväehtoista luottokorttia!

Finnair MasterCard luottokortti – Pisteitä kaikista ostoksistasi!

Mikä parasta, tämä luottokortti kerää sinulle myös Finnair Plus-pisteitä helposti, kaikista maksuaika- ja luotto ominaisuudella tehdyistä ostoksistasi. Homma menee kaikessa yksinkertaisuudessaan niin, että jokaisella ostoksilla käyttämälläsi eurolla ansaitset itsellesi aina kaksi Finnair Plus-pistettä. Koska tähän kyseiseen korttiin on myös mahdollista hankkia rinnakkaiskortteja, niin myös niillä tehdyt ostokset keräävät pisteitä pääkortin Finnair Plus-tilille.

Finnair Plus MasterCard luottokortin edut:

 1. Ilmaiset käteisnostot kotimaassa pankkitililtä konttorissa asioidessa
 2. Ilmaiset käteisnostot pankkitililtä automaatilla (1-4 nostoa/kk)
 3. Ilmaiset automaattinostot euroalueen EU-maissa (1-4 nostoa/kk)

Kuka voi hakea Finnair Plus MasterCard luottokorttia?

Finnair MasterCard luottokorttia voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt, jotka ovat vähintään 18-vuotiaita ja heillä on puhtaat luottotiedot. Tämän lisäksi kortin hakijan tulee myös asua pysyvästi Suomessa. Monien muiden luottokorttien tapaan myös Finnair MasterCard edellyttää säännöllisiä palkka- tai eläketuloja hakijalta.

 • 18-vuotta
 • Puhtaat luottotiedot
 • Säännölliset tulot

Kuten mainittua, tähän luottokorttiin on myös mahdollista hakea rinnakkaiskortteja, jotka nekin kerryttävät Finnair Plus-pisteitä kaikista ostoksista. Rinnakkaiskorttien keräämät pisteet tipahtavat suoraan pääkortin Finnair Plus-tilille.

 • Vuosimaksu: 50€ (Basic, Silver ja Gold), 0€ Platinum
 • Luoton korko: 9 % + 3kk:n Euribor
 • Korkovapaata maksuaikaa: 30 vuorokautta

Miksi Finnair Plus MasterCard luottokortti?

Syitä valita luottokortiksi Finnair MasterCard löytyy useita, ensinnäkin kaikki edellä mainitut seikat ovat kortinhaltijan kannalta todella hyviä, mutta tämän lisäksi kortti soveltuu erityisen hyvin myös kaikille sellaisille henkilöille jotka matkustelevat paljon. Tämän lisäksi Finnair Plus MasterCardin perimä korko on myös todella kohtuullinen, eli se kestää paremmin kuin hyvin vertailun.

Huomioi myös että kyseiseen korttiin kuuluu myös ilmainen matkavakuutus, siinä tapauksessa jos olet maksanut matkasi kyseistä korttia käyttäen. Matkavakuutus kattaa kortinhaltijan lisäksi myös perheenjäsenet, ilman eri veloitusta. Matkavakuutus onkin hyvä olla olemassa, sillä se tuo turvaa muun muassa sairauden, tapaturmien tai matkatavaroiden katoamisen kohdalle osuessa.

Voit myös liittää Finnair Plus MasterCard korttiisi Apple Pay tai Google Pay:n kätevän sovelluksen, jonka aktivoinnissa ei kulu minuuttia kauempaa. Voit tehdä aktivoinnin kätevästi oman pankkisi pankkitunnuksilla Nordean Wallet – sovelluksessa. Kun sinulla on kyseinen ominaisuus käytössä, voit jatkossa hoitaa korttimaksut kätevästi kaupassa puhelimellasi.

Kerää Finnair Plus-pisteitä ostoksistasi ja nauti 30 vuorokauden korottomasta maksuajasta!

Luonnollisesti kyseiseen korttiin on mahdollista liittää myös lähimaksuominaisuus, joka on nykyisin 50 euroa. Sen avulla ostosten teosta tuleekin huomattavasti helpompaa ja nopeampaa, kun sinun ei tarvitse erikseen näpytellä PIN-koodia pieniä ostoksia tehdessäsi.

Kuten sanottua, kyseiseen luottokorttiin on liitetty myös kätevä ja todella antoisa Finnair Plus-pisteohjelma, jossa keräät itsellesi aina kaksi Finnair Plus-pistettä jokaisesta käyttämästäsi eurosta silloin kun maksat kortin credit puolella. Luonnollisesti Finnair Plus-pisteet ovat täysin rahanarvoista tavaraa ja voit shoppailla niillä vaikka niin halutessasi Finnair Plus Shopissa.

Lisää Finnair Plus MasterCard ominaisuuksia:

 • Helppo hakea
 • Upeat edut ja maailmanlaajuinen käyttöalue
 • Voit valita itse PIN-koodin

Tämän kyseisen kortin myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy ja koska kyseessä on MasterCard, niin sehän tarkoittaa sitä, että voit tehdä sillä ostoksia ja nostaa rahaa ympäri maailmaa, jopa useissa miljoonissa eri toimipisteissä.

Jopa 8 500 euron luottoraja – Hae korttia suoraan netistä!

Tämän kortin hakeminen on todella helppoa, sillä korttia haetaan nopeasti ja helposti netissä omilla pankkitunnuksilla. Hakemuksen täyttämiseen ei aikaa kulu kuin muutama minuutti ja päätöksen kortin saatavuudesta saat itsellesi samantien. Jos se on myönteinen, niin se tarkoittaa sitä, että kortti saapuu sinulle postitse noin viikon kuluessa. Korttiin saatavilla oleva luottoraja on myös mukavan suuri, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden tehdä vähän suurempiakin ostoksia, tai vaikka lähteä unelmiesi matkalle.

Finnair Plus Mastercard Luottokortti pähkinänkuoressa

Kortin myöntäjä: Nordea
Luottoraja enintään: 8 500 €
Avausmaksu: 0€
Korotonta maksuaikaa: 30 päivää
Korko alkaen: 9%
Ikäraja: 18
Arvosana:

Finnair Plus Mastercard Luottokortti kokemuksia

Lisää omia kokemuksiasi!

Yhteenveto

Tämä kyseinen luottokortti on todella hyvä peruskortti, johon on myös saatavilla ihan kohtuullisen suuri luottoraja. Sellainen henkilö joka matkustelee paljon, hyötyy myös ehdottomasti mukana tulevasta matkavakuutuksesta, joka kattaa samaan syssyyn myös perheenjäsenet. Kortin mahdollistama 30 vuorokauden koroton maksuaika on varsin perinteinen, mutta oikein miellyttävä sekin. Finnair Plus-pisteet kertyvät varsin helposti ja niiden avulla voikin saada elämään paljon mukavia asioita. On myös tosi mukava homma, että tässä kortissa PIN-koodi on omavalintainen, eli pääset itse siis valkkaamaan sen. Kaiken kaikkiaan siis hyvä perusluottokortti, joka sopii todella monen tyyppisille henkilöille.