Ålandsbanken MasterCard Premium Gold Luottokortti

Ålandsbanken MasterCard Premium Gold Luottokortti Korttiheti » Luottokortit » Ålandsbanken MasterCard Premium Gold

Ålandsbanken MasterCard Premium Gold, on Ålandsbankenin Premium Banking-asiakkaiden ikioma kortti. Kyseessä on joustava ja elämää helpottava yhdistelmäkortti, joka toimii globaalisti ympäri maailmaa. Sen avulla voikin tehdä helposti ja turvallisesti ostoja kotimaassa, ulkomailla kuin myös verkossakin.

Tähän kyseiseen korttiin on saatavilla 1 000 – 10 000 euron luottoraja ja korotonta maksuaikaa jopa 40 vuorokautta. Koska kyseessä on Premium-tason kortti, tarkoittaa se luonnollisesti myös sitä, että siihen on liitetty mukaan suorastaan uskomattoman paljon erilaisia upeita etuja.

Ålandsbanken MasterCard Premium Gold – kätevä yhdistelmäkortti!

MasterCard Premium Gold kortilla nostat käteistä helposti automaateista sekä kotimaassa kuin ulkomaillakin. Voit myös tehdä maksuja sekä Debit – kuin myös Credit – puolelta Suomessa ja ulkomailla, hyödyntäen maksupäätteitä jotka mahdollistavat kyseisen valinnan.

Kuten sanottua, luotolla tehdyille ostoksille on saatavilla korotonta maksuaikaa jopa 40 vuorokautta ja niin halutessasi voit myös maksaa luottokorttilaskun pienemmissä osissa. Tämän lisäksi tarjolla on myös lyhennysvapaita kuukausia.

Ålandsbanken MasterCard Premium Gold kortin edut:

  1. Maailmanlaajuinen käyttöalue
  2. Kattava matkavakuutus sekä ostoturvavakuutus
  3. Henkilöllisyysvarkausvakuutus ja hintaturvavakuutus

Kuka voi hakea MasterCard Premium Gold korttia?

MasterCard Premium Gold kortti on haettavissa kaikille Ålandsbankenin Premium Banking-asiakkaille. Luonnollisesti kortinhakijoiden tulee olla täysi-ikäisiä ja heillä tulee olla puhtaat luottotiedot. Edellä mainittujen seikkojen lisäksi kortinhakijalta edellytetään myös säännöllisiä tuloja.

Kortin hakeminen käy todella helposti joko Ålandsbankenin verkkosivujen kautta, tai vaihtoehtoisesti vierailemalla jossakin kyseisen pankin konttoreista.

Miksi Ålandsbanken MasterCard Premium Gold kortti?

Syitä valita luottokorttisi MasterCard Premium Gold kortti on useita. Esimerkiksi 10 000 euron luottoraja on yksi sellainen asia, joka miellyttää varmasti monia, mutta tämän lisäksi tähän kätevään ja hyväehtoiseen yhdistelmäkorttiin on myös liitetty huikea määrä upeita etuja, jotka turvaavat ja helpottavat kortinhaltijan elämää huomattavasti.

Tästä kortista ei myöskään veloiteta tilinhoitomaksua, sillä Ålandsbanken on tehnyt linjauksen, että Premium Banking-asiakkaat eivät sellaista joudu maksamaan. Kortin vuosimaksu sen sijaan sisältyy Premium Banking kuukausimaksuun.

  • Luottoraja jopa 10 000 euroa
  • Luoton korko: 7,0% + 3kk Euribor
  • Kuukausimaksut: 0 euroa

Korttiin liitetty matkavakuutus on kattava ja on voimassa sekä kotimaassa kuin ulkomaillakin matkaillessa. Paitsi että se kattaa kortinhaltijan itsensä, niin tämän lisäksi se turvaa myös mukana matkustavan puolison ja alle 23-vuotiaiden kotona asuvien lasten matkan. Matkavakuutuksessa omavastuu on myös todella alhainen matkasairauksien ja tapaturmien kyseessä ollessa, (50 euroa).

Korttiin liittyvä ostoturvavakuutus taas korvaa sellaisten tuotteiden vahingoittumisen tai vaikka rikkoutumisen, jotka on ostettu kyseisellä kortilla. Ostoturva nousee jopa 2 000 euroon saakka ja se on voimassa kaksi vuotta tuotteen ostopäivästä lähtien.

Ålandsbanken MasterCard Premium Gold Luottokortti pähkinänkuoressa

Kortin myöntäjä: Ålandsbanken
Luottoraja enintään: 10 000€
Avausmaksu:
Korotonta maksuaikaa: 40 vuorokautta
Korko alkaen: 7,0% + 3kk Euribor
Ikäraja: 18 vuotta
Arvosana:

Ålandsbanken MasterCard Premium Gold Luottokortti kokemuksia

Lisää omia kokemuksiasi!

Yhteenveto

Kyseessä on helposti haettava, turvallinen ja todella hyväehtoinen Premium-tason luottokortti, joka tuo mukanaan sekä ostoturvan kuin myös matkavakuutuksenkin. Kortin tarjoama maksimiluottoraja mahdollistaa isommatkin hankinnat helposti ja koska niille saa myös korotonta maksuaikaa jopa 40 vuorokautta, niin tästä syystä niiden takaisinmaksukin hoituu helposti ja joustavasti.

Kannattaa myös ehdottomasti tutustua Ålandsbankenin omilla verkkosivuilla korttiin liitettyihin vakuutuksiin tarkemminkin, sillä ne ovat ehdoiltaan, kuin myös omavastuiltaankin varsin kuluttajaystävällisiä. Luonnollisesti korttiin on myös liitetty lähimaksuominaisuus, jonka avulla alle 50 euron ostokset hoituvat entistäkin helpommin ja nopeammin.

Kuten muutkin Ålandsbankenin tarjoamat pankki- ja luottokortit, myös MasterCard Premium Gold yhdistelmäkortti taistelee terveemmän Itämeren puolesta. Kortinhaltijalle annetaan muun muassa mahdollisuus seurata omien ostosten ympäristövaikutusta sekä internet konttorissa kuin myös Mobiilipankissakin. Tämä saattaakin olla varsin valaiseva kokemus ja pistää myös miettimään tarkoin omia kulutustottumuksia.

Korttiheti suosittelee

Komplett Bank kortti

Komplett Bank luottokortti

Yksi suosituimmista luottokorteista jonka etuihin kuuluu paitsi jopa 10 000 euron luottoraja myös 50 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Hae tästä
Sweepbank kortti

Sweepbank luottokortti

Kokeile uutta, virtuaalista Sweep bank Mastercard luottokorttia joka on saatavilla jopa €8 000 luottorajalla. Luottopäätös jo alle 2 minuutissa! Hae tästä