Itämerikortti luottokortti

Itämerikortti luottokortti Korttiheti » Luottokortit » Itämerikortti

Ålandsbanken Itämerikortti MasterCard on kätevä maksukortti, jonka avulla hoidat ostot ja maksut missä päin maailmaa tahansa, kätevästi ja helposti. Kyseessä on siis näppärä yhdistelmäkortti, johon voi saada 1 000 – 5 000 euron luottorajan ja korotonta maksuaikaa luotolla tehdyille ostoksille jopa 40 vuorokautta.

Tähän yhdistelmäkorttiin on myös liitetty lukuisa määrä elämää helpottavia toimintoja, kuten esimerkiksi lyhennysvapaat kuukaudet, omavalintainen PIN-koodi, sekä varsin edullinen vuosimaksu (45 €).

Kyseessä onkin ehdottomasti tarkemman harkitsemisen arvoinen yhdistelmäkortti, jos hakusessa on helposti haettava, kuluiltaan edullinen, sekä maailmanlaajuisen käyttöalueen kattava maksukortti.

Ålandsbanken Itämerikortti MasterCard – kansainvälinen yhdistelmäkortti!

Koska kyseessä on MasterCardyhdistelmäkortti, tarkoittaa se sitä, että kortinhaltija voi itse päättää veloitetaanko ostokset kortin Debit vai Credit puolelta. Kyseisen kortin voi niin halutessaan hakea myös pelkkänä (Credit), eli luottokorttina, mutta useimmat kuitenkin hakevat sen yhdistelmäkorttina (Credit/Debit). Luonnollisesti elämästä tulee nimittäin entistäkin helpompaa, kun lompakossa tarvitsee olla vain yksi ainoa kortti kattamaan kaikenlaiset maksut ja ostot.

Itämerikortti MasterCardia voivat hakea myös opiskelijat, mutta heidän tulee kortin hakuvaiheessa kuitenkin todentaa opiskelijastatuksensa. Ålandsbanken myös edellyttää että opintopisteitä on kertynyt tietty määrä ennen kuin korttia on mahdollista hakea.

Kortin vuosimaksu on myös varsin kohtuullinen tässä kyseisessä kortissa, eli ainoastaan 45 euroa kalenterivuodessa. Tämän lisäksi kortista peritään myös tilinhoitomaksua 2 euroa per/lasku, mutta vain siinä tapauksessa jos kortin luottopuolta on käytetty.

Ålandsbanken Itämerikortti MasterCard kortin edut:

  1. 1 000 - 5 000 euron luottoraja
  2. Lähimaksuominaisuus
  3. Omavalintainen PIN-koodi

Kuka voi hakea Itämerikortti MasterCard korttia?

Itämerikortti MasterCard yhdistelmäkorttia voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt, jotka ovat vähintään 20-vuotiaita, heillä on puhtaat luottotiedot, sekä säännölliset tulot. Kuten sanottua, tätä kyseistä korttia voivat hakea myös opiskelijat tietyin ehdoin. Opiskelijoille saatavilla oleva luottoraja saattaa kuitenkin olla hieman matalampi kuin työssäkäyville hakijoille.

Kortin hakeminen on helppoa ja nopeaa, sillä se tapahtuu joko Ålandsbankenin verkkosivujen kautta, tai vierailemalla jossakin kyseisen pankin konttoreista.

Miksi Ålandsbanken Itämerikortti MasterCard kortti?

Kannattaa huomioida, että Itämerikortti MasterCard mahdollistaa ostokset suvereenisti myös netissä, voit siis tehdä täysin turvallisesti ostoksia myös nettikaupoissa kyseistä korttia hyödyntäen. Jos teet ostoksia kortin luottopuolelta, niin voit maksaa luottokorttilaskun osissa tai saada sille jopa lyhennysvapaita kuukausia.

Kortille voi myös asettaa nosto -ja ostorajoituksia, sekä maantieteellisiä rajoituksia. Kaikki Itämerikortti MasterCard kortille asetettavat rajoitukset voi helposti ottaa käyttöön joko omassa internet pankissa tai mobiilipankissa.

  • Korotonta maksuaikaa luottopuolen ostoksille 40 vrk
  • Luoton korko: 7,0% + 3kk Euribor
  • Vuosimaksu: 45 euroa

Kuten sanottua, korttiin on myös liitetty lähimaksuominaisuus joka tarkoittaa sitä, että voit maksaa kaikki alle 50 euron ostoksesi myös lähimaksutoimintoa käyttäen, kaikissa sen sallimissa maksupisteissä.

Lähimaksuominaisuus on käytössä maailmanlaajuisesti, kaikissa sellaisissa maksupaikoissa, joiden maksupäätteestä löytyy lähimaksu-symboli. Ostosten maksaminen Itämerikortti MasterCardin lähimaksuominaisuutta käyttäen on aina täysin turvallista ja siihen löytyy myös runsaasti ohjeita ja vinkkejä Ålandsbankenin sivuilta.

Itämerikortti luottokortti pähkinänkuoressa

Kortin myöntäjä: Ålandsbanken
Luottoraja enintään: 5 000€
Avausmaksu: 0€
Korotonta maksuaikaa: 40 vuorokautta
Korko alkaen: 7,0% + 3kk Euribor
Ikäraja: 20 vuotta
Arvosana:

Itämerikortti luottokortti kokemuksia

Lisää omia kokemuksiasi!

Yhteenveto

Itämerikortti MasterCard yhdistelmäkortti korvasi aiemman MasterCard Credit/Debit-kortin. Se on kuitenkin ominaisuuksiltaan hyvin samankaltainen kuin edeltäjänsä, tosin Itämerikortti MasterCardissa kortin toimintoja ja pyritty entisestäänkin parantamaan.

Tämä kyseinen yhdistelmäkortti sopiikin kaikille sellaisille henkilöille loistavasti, jotka tarvitsevat itselleen hyvän ja edullisen yhdistelmäkortin, josta löytyy myös kohtuullisen kokoinen luottoraja. Tämä kortti sopii siis mitä parhaiten käytettäväksi arjessa, mutta toki sen avulla voi myös tehdä hieman hintavampiakin hankintoja – kiitos sen tarjoaman maksimiluottorajan (5 000 euroa).

Myös Itämerikortti MasterCard yhdistelmäkortti toimii hyvän asian puolesta, eli kuten hyvin tunnettua on, kaikki Ålandsbankenin kortit ovat sitoutuneet Itämeren suojeluun. Tästä syystä kortinhaltijalla on myös mahdollisuus seurata omaa ympäristövaikutustaan sekä Ålandsbankenin verkkopankissa kuin myös Mobiilipankissakin.