Nordea Credit Luottokortti

Nordea Credit Luottokortti Korttiheti » Luottokortit » Nordea Credit

Nordea Credit MasterCard luottokortti on kätevä arjen apulainen, jonka avulla saat joustoa elämän eri tilanteisiin. Korttiin on saatavilla 1 500 – 5 000 euron luottoraja ja korotonta maksuaikaa sillä tehdyille ostoksille voi saada jopa 30 vuorokautta. Niin halutessaan korttiin voi myös liittää Plussa-ominaisuuden. Kyseessä on siis monipuolinen luottokortti, joka mahdollistaa paitsi ostot maailmanlaajuisesti, niin tämän lisäksi myös tukun upeita etuja.

Nordea Credit MasterCard – Joustoa elämän hankintoihin!

Nordean Credit kortin sisältämä lähimaksuominaisuus mahdollistaa kaikki alle 50 euron ostot helposti ja todella nopeasti. Kortinhaltijan ei siis tarvitse erikseen näppäillä pienten ostosten kyseessä ollessa tunnuslukua eli PIN-koodia, vaan pelkkä maksupäätteen kosketus riittää.

Tämä kyseinen luottokortti tuo myös mukavasti joustoa elämään, sillä luotto-ostoksille saa maksuaikaa jopa 30 päivää. Koska maksimiluottoraja kortissa on jopa 5 000 euroa, tarkoittaa se sitä että voit tehdä tämän kortin avulla hieman suurempiakin hankintoja varsin joustavasti.

Nordea Credit luottokortin edut:

 1. Jopa 5 000 euron luottoraja
 2. 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa
 3. Lähimaksuominaisuus

Kuka voi hakea Nordea Credit luottokorttia?

Nordean Credit MasterCard luottokorttia voivat hakea kaikki vähintään 18-vuotiaat henkilöt, joiden luottotiedot ovat kunnossa. Kortin hakeminen tapahtuu helposti ja näppärästi suoraan Nordean verkkosivujen kautta.

 • 18-vuotta
 • Luottotiedot kunnossa
 • Pysyvä osoite Suomessa

Kortin hakeminen on siis todella helppo ja nopea prosessi. Jos päätös kortin saatavuudesta on myönteinen, saapuu kortti postitse noin viikossa. Korttiin on myös mahdollista valita omavalintainen PIN-koodi. Voit toki antaa myös Nordean muodostaa sen sinulle. Moni kortinhaltija haluaa kuitenkin valita PIN-koodin itse, sillä luonnollisesti itse valittu tunnusluku on helpompi muistaa.

 • Vuosimaksu: 2,5 €/kk (alk. 1.9.2019)
 • Luoton korko: 10,5 % + 3kk Euribor
 • Tilinhoitopalkkio: 4,5 euroa/kk (jos laskulla olevia tapahtumia ei makseta kokonaisuudessaan pois eräpäivään mennessä).

Miksi Nordea Credit luottokortti?

Syitä valita Nordea Credit luottokortti on useita. Esimerkiksi se, että kyseinen MasterCard kortti toimii maailmanlaajuisesti, jopa yli 200 eri maassa, reilussa 30 miljoonassa myyntipisteessä.

Korttiin on myös mahdollista hakea rinnakkaiskortteja, vaikkapa puolisolle tai lapsille. Mikä parasta, rinnakkaiskorttien määrää ei ole rajattu, jonka ansiosta rinnakkaiskortin voi hankkia vaikka kaikille perheenjäsenille jos tarve vaatii.

Korttiin kuuluu myös tuoteturvavakuutus kortin Credit puolella tehdyille ostoksille, se tuo myös mukavasti lisäturvaa ostetuille tuotteille. Nordea Credit kortin tuoteturvavakuutus turvaa kaikki vähintään 100 euron arvoiset tuotteet ja on voimassa 180 vuorokautta, ostopäivästä alkaen.

Luottoraja jopa 5 000 euroa

Nordea Credit MasterCard korttiin on saatavilla 1 500 – 5 000 euron suuruinen luottoraja. Tämän lisäksi korttiin on myös mahdollista liittää Plussa-ominaisuus, joka takaa sen, että kortinhaltija kerää itselleen Plussa-pisteet, aina kun asioi jossakin K-ryhmän liikkeessä.

Lisää kortin ominaisuuksia:

 • Tuoteturva-vakuutus
 • Rinnakkaiskortit
 • Kaksi maksuvapaata kuukautta kalenterivuodessa

Voit liittää korttiisi myös Debit-ominaisuuden

Korttiin voi niin halutessaan liittää myös Debit-ominaisuuden, jonka myötä kortista tulee ns. yhdistelmäkortti. Jos kortinhaltija päättää lisätä korttiin myös Debit-ominaisuuden, lisää se vielä entisestään kortin monipuolisuutta, sillä sen myötä Nordea Credit muuttuu Credit/Debit-kortiksi ja toimii kätevänä yleiskorttina arjessa. Moni kuluttaja onkin lisännyt korttiinsa kyseisen ominaisuuden, sillä kuten sanottua, sen jälkeen yksi ja sama kortti käy tilanteessa kuin tilanteessa.

Nordea Credit Luottokortti pähkinänkuoressa

Kortin myöntäjä: Nordea
Luottoraja enintään: 5 000€
Avausmaksu: -
Korotonta maksuaikaa: 30 vuorokautta
Korko alkaen: 10,5 % + 3kk Euribor
Ikäraja: 18 vuotta
Arvosana:

Nordea Credit Luottokortti kokemuksia

Lisää omia kokemuksiasi!

Yhteenveto

Kyseessä on siis äärimmäisen hyväehtoinen ja myös hinnoiltaan kilpailukykyinen maksukortti, joka mahdollistaa joustavat ostot ja mukavan määrän korotonta maksuaikaa. Myös tässä Nordean kortissa, kortinhaltijalle annetaan mahdollisuus päättää itse laskun eräpäivä, sekä lyhennyksen määrä, ei minimilyhennysprosentti. Huomionarvoista on myös se, että Nordean Credit kortti mahdollistaa jopa kaksi maksuvapaata kuukautta kalenterivuoden aikana!