Handelsbanken Gold Credit luottokortti

Handelsbanken Gold Credit luottokortti Korttiheti » Luottokortit » Handelsbanken Gold Credit

Handelsbanken Gold Credit luottokortti on monikäyttöinen ja upeita etuja mukanaan tuova maksukortti, jossa luottoraja voi nousta jopa 20 000 euroon. Tämän lisäksi voit saada ostoksillesi korotonta maksuaikaa jopa 30 vuorokautta. Kyseessä on siis maailmanlaajuisesti toimiva maksuväline, joka kerryttää myös bonusta kaikista ostostoista.

Handelsbanken Gold Credit – Monipuolinen maksu-ja luottokortti!

Gold Credit kortilla maksat siis missä päin maailmaa tahansa MasterCardin kelpuuttavissa kohteissa. Toisin sanoen maksupisteitä löytyy maailmanlaajuisesti jopa useita miljoonia. Kortti on myös edullinen, eli vuosimaksu siinä on vain 30 euroa vuodessa.

Handelsbanken Gold Credit luottokortin edut:

 1. Jopa 20 000 euron luottoraja
 2. 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa
 3. Maailmanlaajuinen käyttöalue

Kuka voi hakea Handelsbanken Gold Credit luottokorttia?

Tätä luottokorttia voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt, jotka ovat vähintään 18-vuotiaita, heillä on puhtaat luottotiedot, pysyvä osoite Suomessa sekä säännölliset tulot.

 • 18-vuotta
 • Puhtaat luottotiedot
 • Säännölliset tulot

Kortin kriteerit eivät ole korkeat, joten jos vaan ne täyttyvät, kannattaa ehdottomasti harkita tätä edullista, hyväehtoista ja monipuolista luottokorttia omaksi valinnakseen!

 • Vuosimaksu: 30 euroa
 • Luoton korko: 7,8 % + 3kk Euribor
 • Tilinhoitopalkkio: 2,5 euroa/kk

Miksi Handelsbanken Gold Credit luottokortti?

Kortti on hyvä valinta jos toiveissa on löytää edullinen, helposti haettava ja upeita etuja tuova luottokortti, jonka luottoraja voi olla jopa 20 000 euroa. Vaivaisella 30 euron vuosimaksulla saa siis käyttöönsä monipuolisen ja maailmanlaajuisesti toimivan luottokortin, joka sisältää huikean määrän etuja.

Luottokorttiin liitetty matkavakuutus esimerkiksi sisältää matkustajavakuutuksen, matkatavaravakuutuksen, matkustajan vastuuvakuutuksen, matkustajan oikeusturvavakuutuksen sekä matkakassaturvan kyseisellä kortilla tehdyille käteisnostoille. Kannattaa kuitenkin huomioida että matkavakuutus on voimassa ainoastaan siinä tapauksessa jos 50 % matkakuluista on maksettu kortilla.

Korttiin kuuluu myös ostoturvavakuutus, joka on voimassa 180 vuorokautta ostohetkestä. Se myös korvaa ostettuja tavaroita jopa 1 000 euroon saakka.

Luottoraja jopa 20 000 euroa!

Useimmat Suomen markkinoilla tarjolla olevista luottokorteista tarjoavat maksimissaan 10 000 euron suuruista luottorajaa. Handelsbanken Gold Credit onkin tässä mielessä mukava poikkeus, sillä siinä luottorajan voi nostaa jopa 20 000 euroon. Tämä kortti sopii siis kuin nenä päähän kaikille sellaisille, jotka etsivät luottokorttia hieman muhkeammalla luottorajalla.

Lisää kortin ominaisuuksia:

 • Matkaturva
 • Ostoturvavakuutus
 • Hole in One – vakuutus

Korotonta maksuaikaa jopa 30 vuorokautta!

Handelsbanken Gold Credit luottokortti mahdollistaa sillä tehdyille ostoksille myös mukavat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Kun saat laskun ostoksistasi, voit maksaa sen kerralla kokonaan pois tai niin halutessasi lyhentää laskua useammassa korollisessa erässä. Valinta on siis täysin sinun!

Handelsbanken Gold Credit luottokortti pähkinänkuoressa

Kortin myöntäjä: Handelsbanken
Luottoraja enintään: 20 000€
Avausmaksu: 0€
Korotonta maksuaikaa: 30 vuorokautta
Korko alkaen: 7,8% + 3kk Euribor
Ikäraja: 18 vuotta
Arvosana:

Handelsbanken Gold Credit luottokortti kokemuksia

Lisää omia kokemuksiasi!

Handelsbanken Gold Credit luottokortti - kysymyksiä ja vastauksia

Missä voin maksaa Handelsbanken Gold Credit kortilla?

Kyseessä on maailmanlaajuisesti toimiva Mastercard, eli voit tehdä sillä ostoksia kotimaassa, ulkomailla ja netissä.

Kenelle Handelsbanken Gold Credit sopii?

Tämä kyseinen kortti sopii kaikille sellaisille henkilöille jotka tarvitsevat itselleen monipuolisen, edullisen ja turvallisen luottokortin muhkealla luottorajalla.

Miten suuri luottoraja Handelsbankenin korttiin on saatavilla?

Jopa 20 000 euroa.

Mitä etuja Handelsbanken Gold Credit korttiin on liitetty?

Tähän luottokorttiin on liitetty esimerkiksi matkaturva, ostoturva, Hole in One-vakuutus sekä bonus-ohjelma.

Kuinka paljon korotonta maksuaikaa voin saada Handelsbanken Gold Credit kortilla tehdyille ostoksille?

30 vuorokautta.

Missä voi hakea Handelsbanken Gold Credit korttia?

Voit hakea korttia netissä Handelsbankenin sivuilla, sieltä löytyvällä helpolla verkkohakemuksella.

Mihin voin käyttää Handelsbanken Gold Card ostoista kertyneet bonukset?

Kortin ostoista kertyneet bonukset kerryttävät sinulle Handelsbanken Varainhoito 50-rahastoa. Saat bonusta korttiostosten arvosta aina 0,2%.

Paljonko Handelsbanken Gold Credit kortin vuosimaksu on?

30 euroa.

Yhteenveto

Tähän helposti haettavaan, turvalliseen ja laajan maksualueen omaavaan korttiin kuuluu myös bonusohjelma, jossa kortinhaltija kerryttää itselleen 0,2% bonusta korttiostoksistaan. Kun olet tehnyt ostoksia 2 500 eurolla, merkitään sinulle rahasto-osuuksia 5 eurolla Handelsbanken Varainhoito 50-rahastoon. Rahasto-osuudet merkitään sinulle automaattisesti aina kun uudet 2 500 euroa ostoksia on tehtynä kyseisellä kortilla.

Mikä parasta, pystyt seuraamaan rahasto-osuuksiasi ja niiden kasvua helposti oman verkkopankkisi Säästä ja sijoita-alasivulla.