POP Visa luottokortti

POP Visa luottokortti Korttiheti » Luottokortit » POP Visa

POP Visa on pankkikortti, jossa on yhdistetty maksuaikakortti sekä luottokortti yhteen pakettiin. Tämä kyseinen näpsäkkä maksukortti toimii kotimaassa, ulkomailla sekä verkossa suvereenisti ja mahdollistaa turvalliset ja helpot ostokset.

Koska kyseessä on Visa-kortti, tarkoittaa se myös sitä, että maksupisteitä löytyy maailmanlaajuisesti jopa useita miljoonia. Myös käteisnostot hoituvat missä päin maailmaa tahansa, kaikilla sellaisilla maksuautomaateilla, joista löytyy Visa-tunnus.

POP Visa – Kätevä yhdistelmäkortti!

Visa kortti mahdollistaa siis kortinhaltijalle maksutilanteessa mahdollisuuden valita, maksetaanko ostokset kortin Debit vai Credit puolelta. Jos päädytään luottopuolelle, niin ostoksille saa korotonta maksuaikaa noin 40 vuorokautta.

Kun koroton maksuaika on kulunut umpeen, on ostoksia mahdollisuus maksaa niin halutessaan kuukausittaisissa erissä takaisin, valitun minimilyhennysprosentin mukaan. Luonnollisesti luottopuolen ostoksista korottoman maksuajan umpeuduttua, peritään tilinhoitomaksu sekä luottokorkoa.

POP Visa kortin edut:

  1. Toimii kotimaassa, ulkomailla ja verkossa
  2. Voit tehdä ostoksia Debit - tai Credit -puolelta
  3. Credit puolen ostoksille 40 vrk korotonta maksuaikaa

Kuka voi hakea Visa korttia?

POP Pankin Visaa on haettavissa kaikille yli 18-vuotiaille henkilöille, joilla on luottotiedot kunnossa. Kortin hakeminen käy myös helposti ja nopeasti POP Pankin verkkosivujen kautta, jossa voit jättää yhteydenottopyynnön.

Kun olet täyttänyt yhteystietosi sekä jättänyt yhteydenottopyynnön, otetaan sinuun yhteyttä POP Pankista todella nopealla aikataululla ja pääset keskustelemaan siitä, olisiko Visa, vai kenties joku muu POP Pankin listoilta löytyvä maksukortti sinulle hyvin soveltuva maksuväline.

Miksi POP Visa kortti?

Syitä valita POPin Visa kortti on useita. Ensinäkin se, että kyseessä on uskomattoman monipuolinen maksukortti, mutta tämän lisäksi sen laaja käyttöalue on myös ehdoton plussa. Koska kyseessä on Visa-kortti, tarkoittaa se myös sitä, että tarjolla on maailman laajimmin hyväksytyn kansainvälisen maksukortin kaikki mahdollisuudet ja edut.

Korttiin on myös saatavilla lähimaksuominaisuus, joka helpottaa ja nopeuttaa pieniä ostoksia huomattavasti. Totta kai myös käteisnostot sujuvat missä päin maailmaa tahansa ja mikä parasta, voit myös käyttää hyväksesi Visan ikiomaa ATM Locator-palvelua, joka ilmoittaa sinulle välittömästi lähimmät Visa automaatit.

  • Korttiin voi saada luottorajan väliltä 1 000 – 10 000 euroa.
  • Kortin luotolle määritelty korko on: 8% + 3kk Euribor.
  • Kortin vuosimaksu on noin 48 euroa ja tilinhoitomaksu 4€/kk, jos korollista luottoa on käytössä.

POP Visa luottokortti pähkinänkuoressa

Kortin myöntäjä: POP Pankki
Luottoraja enintään: 10 000€
Avausmaksu: -
Korotonta maksuaikaa: 40 vuorokautta
Korko alkaen: 8% + 3kk Euribor
Ikäraja: 18 vuotta
Arvosana:

POP Visa luottokortti kokemuksia

Lisää omia kokemuksiasi!

POP Visa luottokortti - kysymyksiä ja vastauksia

Missä voin maksaa POP Visa kortilla?

Voit tehdä ostoja kotimaassa, ulkomailla, sekä verkossa.

Miten haen korttia?

Kortin hakeminen onnistuu POP Pankin verkkosivujen kautta, omassa verkko – tai mobiilipankissasi tai POP Pankin konttorissa vierailemalla.

Paljonko voin saada maksuaikaa kortilla tehdyille ostoille?

POP Visa kortin Credit puolella tehdyille ostoksille saat 40 vrk korotonta maksuaikaa.

Onko korttiin liitetty lähimaksuominaisuus?

Kyllä. POP Visa kortista löytyy myös lähimaksuominaisuus.

Voinko maksaa kortin Credit puolella tehtyjä ostoksia myös osissa?

Kyllä. Voit maksaa Credit puolen ostoksia korottoman maksuajan päättyessä myös kuukausittaisissa erissä.

Minkä ikäinen minun tulee olla, että voin hakea korttia?

Voit hakea POP Visa korttia jos olet vähintään 18-vuotias.

Kuinka suuri luottoraja korttiin on mahdollista saada?

10 000 euroa.

Yhteenveto

Kun lompakosta löytyy POP Pankin kortti, niin oikeastaan muita maksukortteja ei enää tarvitakaan, sillä kuten mainittua, kyseessä on pankkikortti, maksuaikakortti ja luottokortti kaikki yhteen korttiin niputettuna. Tästä syystä moni kuluttaja onkin hakenut itselleen tämän kyseisen maksukortin, sillä sen on huomattu olevan päivittäisen maksamiseen kaikkein paras yhdistelmä.

Mikä parasta, tämä kyseinen kortti toimii myös missä päin maailmaa tahansa, mahdollistaen turvalliset maksut ja ostotapahtumat.