Säästöpankki Visa Gold Credit/Debit Luottokortti

Säästöpankki Visa Gold Credit/Debit Luottokortti Korttiheti » Luottokortit » Säästöpankki Visa Gold Credit/Debit

Säästöpankki Visa Gold Credit/Debit on matkailijan ykköskortti, sillä se avaa ovet maailman lentokenttä-loungeihin ja sillä ansaitsee myös helposti ja kätevästi Finnair Plus palkintopisteitä. Kaiken muun hyvän lisäksi, kortinhaltija saa itselleen myös todella monipuolisen ja kattavan matkavakuutuksen käyttöönsä. Tämän parempaa korttia paljon matkustavalle onkin vaikea löytää.

Visa Gold Credit/Debit kortissa on myös ostoturvavakuutus ja luottoraja siinä voi nousta jopa 20 000 euroon. Luonnollisestikin kyseinen kortti toimii sekä Suomessa, ulkomailla kuin myös verkossa asioidessa, ilman minkäänlaisia ongelmia. Koska kyseessä on niin sanottu yhdistelmäkortti, tarkoittaa se myös sitä, että kortinhaltija voi itse valita veloitetaanko ostotapahtuma tai nostotapahtuma kortin Debit vai Credit puolelta.

Säästöpankki Visa Gold Credit/Debit – Matkailijan ykköskortti!

Visa Gold Credit/Debit kortti sisältää siis myös upean LongeKey-palvelun, joka avaa ovet kaikkiin LoungeKey-logolla varustettuihin lentokenttä-loungeihin ympäri maailmaa. Kyseistä palvelua voi käyttää kaksi kertaa vuodessa, vilauttamalla Säästöpankin Visa Gold-korttia. Jos loungeissa haluaa vierailla useamminkin kuin kaksi kertaa vuodessa, niin silloin vierailut maksavat 24 euroa/henkilö. Kaiken kaikkiaan LongeKey loungeja löytyy yli 850 kappaletta maailmanlaajuisesti.

Korttiin myös liitetty todella kätevä matkavakuutus, joka turvaa paitsi kortinhaltijan itsensä, niin tämän lisäksi se kattaa myös matkatavara-, matkavastuu- sekä matkaoikeusturvavakuutuksen. Mikä parasta, Visa Goldin matkavakuutus turvaa sekä kortinhaltijan, kuin myös mukana matkustavat alle 20-vuotiaat perheenjäsenetkin. Tämä kyseinen matkavakuutus on myös voimassa aina, riippumatta siitä onko matka maksettu Säästöpankin kortilla vai ei.

Kuten sanottua, korttiin on liitetty myös ostoturvavakuutus, joka tarkoittaa sitä että kortin luottopuolella tuotteita ostettaessa, tuotteille on automaattisesti voimassa 90 vuorokauden ostoturvavakuutus ostopäivästä lähtien. Vakuutus on voimassa kaikille yli 50 euroa maksaville tuotteille.

Säästöpankki Visa Gold Credit/Debit kortin edut:

 1. Jopa 20 000 euron luottoraja
 2. Kattava matkavakuutus
 3. Ilmainen ostoturvavakuutus

Kuka voi hakea Säästöpankki Visa Gold Credit/Debit korttia?

Voidakseen hakea itselleen Visa Gold korttia, kortinhakijan tulee olla vähintään 18-vuotias, puhtaat luottotiedot omaava henkilö. Tämän lisäksi kortinhaltijalta edellytetään myös säännöllisiä tuloja.

 • Vähintään 18-vuoden ikä
 • Moitteettomat luottotiedot
 • Vakituinen työpaikka

Säästöpankki Visa Gold on todella loistava vaihtoehto kaikille raha-asiansa hyvin hoitaneille henkilöille, jotka tarvitsevat korkean luottorajan ja turvaa matkustellessaan. Voisikin sanoa että kyseessä on maailman matkaajille erityisesti suunnattu kätevä yhdistelmäkortti.

 • Luottokorko: 3 kk Euribor + 8,5 %
 • Laskutusmaksu: 3,50 €/kk
 • Kuukausimaksu: 6,25 €/kk

Miksi Visa Gold Credit/Debit?

Visa Gold on hyvä valinta kaikille sellaisille henkilöille, jotka tarvitsevat itselleen helposti haettavan, turvallisen ja monikäyttöisen yhdistelmäkortin, joka toimii missä päin maailmaa tahansa. Kuten sanottua, kyseessä on matkailijan ykköskortti, sillä siihen on liitetty myös monipuolinen matkavakuutus, ostoturvavakuutus sekä hätäpalvelu, joka varmistaa sen, että myös maailmalla seikkaillessa saat itsellesi käteistä rahaa tai jopa uuden kortin, jos käy niin huono tuuri että korttisi katoaa tai varastetaan.

Tämän kyseisen kortin avulla voi myös ansaita itselleen kätevästi ja helposti Finnair Plus-palkintopisteitä. Jotta pisteiden ansaitseminen olisi mahdollista, täytyy Säästöpankille ilmoittaa oma Finnair Plus-jäsennumero. Se käy helposti ja nopeasti verkon kautta.

Visa Gold Credit/Debit – kortti upeita etuja pullollaan!

Visa Gold korttiin voi siis saada 4 000 – 20 000 euron luottorajan, sekä korotonta maksuaikaa keskimäärin 40 vuorokautta. Kyseessä on siis kätevä yhdistelmäkortti, jolla ostoksia tehdessä kortinhaltija pääsee valitsemaan veloitetaanko ostot tai nostot kortin Debit vai Credit puolelta.

Kortinhaltijalle annetaan myös mahdollisuus kahteen maksuvapaaseen kuukauteen vuoden aikana. Visa Gold mahdollistaa myös käteistalletukset TalletusOtto-automaattien avulla, sekä käteisen nostot tiettyjen kauppojen kassoilta.

Lisää Visa Gold Credit/Debit ominaisuuksia:

 • 850 lentokenttloungea maailmanlaajuisesti
 • Mahdollisuus Finnair Plus-palkintopisteiden ansaitsemiseen
 • Visa Global Customer Assistance-palvelu

Kortinhaltijalle myös annetaan mahdollisuus valita itse laskun eräpäivä kahdesta eri vaihtoehdosta, eli joko 15.päivästä tai kuukauden viimeisestä pankkipäivästä

Jopa 20 000 euron luottoraja ja 40 vrk korotonta maksuaikaa!

Säästöpankki Visa Gold kortilla hoituvat siis helposti isommatkin ostot ja hankinnat, sillä kyseiseen korttiin voi tosiaankin saada jopa 20 000 euron luottorajan. Myös minimiluottoraja tässä kyseisessä luottokortissa on varsin korkea, eli 4 000 euroa. Luotolla tehdyille ostoksille saa myös todella upeasti korotonta maksuaikaa, eli keskimäärin 40 vuorokautta ja kuten sanottua, Säästöpankki tarjoaa myös Gold kortille kaksi maksuvapaata kuukautta vuoden aikana.

Säästöpankki Visa Gold Credit/Debit Luottokortti pähkinänkuoressa

Kortin myöntäjä: Säästöpankki
Luottoraja enintään: 20 000€
Avausmaksu:
Korotonta maksuaikaa: 40 vuorokautta
Korko alkaen: 3 kk Euribor + 8,5 %
Ikäraja: 18 vuotta
Arvosana:

Säästöpankki Visa Gold Credit/Debit Luottokortti kokemuksia

Lisää omia kokemuksiasi!

Yhteenveto

Säästöpankki Visa Gold Credit/Debit kortti on todella monipuolinen ja joustava yhdistelmäkortti, joka tuo kortinhaltijan ulottuville kattavan matkavakuutuksen, korkean luottorajan, sekä kätevän ostoturvavakuutuksen.

Niin halutessaan kortinhaltija voi myös asettaa kortin Debit puolelle vuorokausikohtaisen käteisnostorajan, sekä sallia tai estää verkkokaupoista ostamisen ja rajoittaa kortin maantieteellistä käyttöaluetta. Kaikki edellä mainitut asetukset on mahdollista tehdä helposti omassa verkkopankissa.

Aiemmin mainittu Visa Global Customer Assistance-palvelu on myös todella kätevä, sillä se mahdollistaa sen, että myös maailmalla matkaillessa kortinhaltijalle on tarjolla uusi kortti kadonneen tilalle tai käteistä rahaa, jopa muutamassa päivässä, jos kortti katoaa tai varastetaan. Kaiken lisäksi Visa Global Customer Assistance-palvelu on avoinna vuorokauden ympäri.

Korttiheti suosittelee

Komplett Bank kortti

Komplett Bank luottokortti

Yksi suosituimmista luottokorteista jonka etuihin kuuluu paitsi jopa 10 000 euron luottoraja myös 50 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Hae tästä
Sweepbank kortti

Sweepbank luottokortti

Kokeile uutta, virtuaalista Sweep bank Mastercard luottokorttia joka on saatavilla jopa €8 000 luottorajalla. Luottopäätös jo alle 2 minuutissa! Hae tästä