Handelsbanken Platinum luottokortti

Handelsbanken Platinum luottokortti Korttiheti » Luottokortit » Handelsbanken Platinum

Handelsbanken Platinum kortti on ylellinen ja monikäyttöinen luottokortti, joka toimii missä vain ja tuo tullessaan suorastaan uskomattoman määrän upeita etuja kortinhaltijalle. Vuosimaksultaan tämä kortti on hieman tyyriimpi, mutta kun tarkastelee etuja joita se omistajalleen tuo – hinta ei tunnu enää ollenkaan pahalle.

Miltä tuntuisi päästä nauttimaan esimerkiksi kattavasta vakuutuspaketista, rajattomasta Priority Pass-loungekortin mukanaan tuomista eduista tai mahtavasta Platinum-palvelusta, joka on kortinhaltijalla käytössä vuorokauden ympäri.

Handelsbanken Platinum – Avain upeisiin palveluihin!

Tämä upea luottokortti antaa siis kortinhaltijalle avaimet upeisiin palveluihin. Edellä mainittujen lisäksi kortinhaltija pääsee nauttimaan myös kattavasta matkaturvasta, ostoturvasta sekä upeista eduista ja tarjouksista.

Handelsbanken Platinum luottokortin edut:

 1. Kattava vakuutusturva
 2. Rahastobonus
 3. Maailmanlaajuinen käyttöalue

Kuka voi hakea Handelsbanken Platinum luottokorttia?

Platinum luottokorttia voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt, jotka ovat vähintään 18-vuotiaita, heillä on puhtaat luottotiedot, pysyvä osoite Suomessa sekä säännölliset tulot. Tätä mahtavaa korttia voivat siis hakea myös nuoret, tosin heillä täytyy olla todistettavia tuloja.

 • 18-vuotta
 • Puhtaat luottotiedot
 • Säännölliset tulot

Mikä parasta, Platinum korttiin voi hankkia myös rinnakkaiskortin esimerkiksi lapselle, jonka tulee olla kuitenkin vähintään 15-vuotias.

 • Vuosimaksu: 390 euroa
 • Luoton korko: 10 % + 3kk Euribor
 • Tilinhoitopalkkio: 0 euroa

Miksi Handelsbanken Platinum luottokortti?

Syitä Handelsbankenin Platinum kortin valintaan löytyy useita. Esimerkiksi se, että tämän kortin avulla saat itsellesi ainutlaatuisen rahasto bonuksen, joka tarkoitta sitä, että aina kun olet tehnyt kortillasi vähintään 2 500 eurolla ostoksia, saat itsellesi 5 euron rahastomerkinnän. Jos siis olet aktiivinen kortin käyttäjä, olet kerännyt itsellesi myös tuossa tuokiossa mittavan Vakaa 50 – rahaston. Toisin sanoen siis saat 0,2% rahastobonusta korttiostostesi summasta.

Korttiin liitetty ostoturva on myös hyödyllinen, sillä se antaa kortinhaltijalle jopa uskomattomat 180 vuorokautta turvaa ostohetkestä lähtien. Tämän lisäksi kortissa on myös matkaturva, joka onkin ihan ehdoton, ainakin kaikille sellaisille henkilöille jotka matkustavat paljon ja säännöllisesti.

Platinum kortin vakuutukset myöntää sellainen vakuutusyhtiö kuin Zurich Nordic, jonka tarjoamat matkakassavakuutus, ostoturva, omavastuuturva, sekä Hole in One ovat kaikki kattavia vakuutuksia. Hole in One – vakuutus esimerkiksi on voimassa kaikkialla maailmassa.

Platinum-palvelu – nauti elämästä enemmän!

Korttiin kuuluva Platinum palvelu on myös todella mahtava etu, sillä se mahdollistaa kortinhaltijalle mukavan ja rennon elämän. Kyseinen palvelu nimittäin hoitaa kortinhaltijan puolesta esimerkiksi pöytävaraukset, konserttiliput, ajan kauneushoitolaan, sekä antaa jopa hyödyllisiä vinkkejä ulkomaanmatkalle. Mikä parasta, Platinum-palvelu on myös täysin maksuton Handelsbanken Platinum kortin omistajille.
Platinum kortissa ostokset hoidetaan kerran kuukaudessa saapuvan laskun avulla. Jonka voit maksaa kerralla kokonaan pois tai niin halutessasi voit maksaa sitä pois myös erissä. Luonnollisestikin erissä maksaessa käytetystä luotosta peritään korkoa.

Lisää Platinum kortin ominaisuuksia:

 • Concierge Service
 • Itse sovittava luottoraja
 • Hole in One – vakuutus
 • Pääsy jopa yli 950 lentokenttä loungeen!

Kuten aiemmin jo mainittiin, tähän kyseiseen korttiin on liitetty myös upea Priority Pass – ominaisuus, joka tarkoittaa sitä että pääset nauttimaan jopa yli 950 VIP-loungesta maailman lentokentillä. Jos matkustat seurassa, pääsevät myös seuralaisesi nauttimaan olostaan VIP-loungessa, tosin tästä peritään maksu. Maksu hoituu kuitenkin kätevästi ja ilman hässäkkää, kun se veloitetaan suoraan Platinum-kortilta.

Handelsbanken Platinum luottokortti pähkinänkuoressa

Kortin myöntäjä: Handelsbanken
Luottoraja enintään: Ei kerrota
Avausmaksu: -
Korotonta maksuaikaa: -
Korko alkaen: 10% + 3kk Euribor
Ikäraja: 18 vuotta
Arvosana:

Handelsbanken Platinum luottokortti kokemuksia

Lisää omia kokemuksiasi!

Handelsbanken Platinum luottokortti - kysymyksiä ja vastauksia

Miten haen Handelsbanken Platinum korttia?

Voit hakea korttia helposti suoraan netissä, Handelsbankenin omien sivujen kautta.

Kenelle Handelsbanken Platinum kortti sopii?

Handelsbanken Platinum kortti sopii kaikille sellaisille henkilöille, jotka tarvitsevat itselleen korkeatasoisen luottokortin upeilla eduilla. Tämä kortti on myös loistava paljon matkustaville kattavien vakuutustensa, sekä lentokenttä lounge etujensa puolesta.

Paljonko rinnakkaiskortti korttiin maksaa?

Handelsbanken Platinum korttiin liitetyt rinnakkaiskortit ovat ilmaisia. Niiden hinta oli aiemmin 20 euroa per kortti vuodessa, mutta 30.8.2019 ne muuttuivat ilmaisiksi.

Maksavatko Handelsbanken Platinum automaattinostot?

Eivät. Elokuussa 2019 automaattinostot muuttuivat maksuttomiksi.

Miten suuri luottoraja kortissa on?

Handelsbanken Platinum korttiin ei ole määritelty erikseen luotorajaa, vaan sen voi sopia omassa konttorissa juuri sellaiseksi mikä sopii itselle ja omaan elämäntilanteeseen parhaiten.

MIten maksan kortilla tehdyt ostokset?

Saat itsellesi joka kuukausi laskun kortilla tekemistäsi ostoksista ja voit maksaa sen kerralla kokonaan tai kuukausittaisissa erissä.

Mitä tarkoittaa Platinum korttiin liitetty Concierge Service?

Kyseessä on niin sanottu hovimestari palvelu, joka hoitaa kortinhaltijan puolesta esimerkiksi pöytävaraukset, konserttiliput tai matkan varaamisen. Kyseessä on siis elämää helpottava palvelu.

Mikä on Handelsbanken Platinum korttiin liitetty Rahasto bonus?

Kyseessä on Platinum kortinhaltijoille tarjolla oleva etu, jonka myötä kortilla tehdyt ostokset kerryttävät myös rahasto-osuuksia. Bonusta kertyy 0,2% korttiostoista.

Yhteenveto

Handelsbanken Platinum kortti on todellinen maailmanmatkaajan kortti, joka tuo tullessaan upeita etuja. Kuten sanottua, sellaiset henkilöt jotka matkustavat runsaasti, hyötyvät tähän korttiin liitetyistä eduista todella paljon.
On myös upea homma että tämä kyseinen kortti ei ole määritellyt tiettyä maksimiluottorajaa, vaan jokainen kortinhaltija voi sopia sen erikseen, niin että se on juuri itselle ja omaan elämäntilanteeseen hyvin soveltuva.