Luottokortti ilman vuosimaksua

Luottokortti ilman vuosimaksua

Luottokortti ilman vuosimaksua on toisinta totta ja niitä myös löytyy nykyisiltä luottokorttimarkkinoilta todella kiitettävästi. Koska luottokorttien vuosimaksuissa on varsin suuriakin eroja korttikohtaisesti, niin tästä syystä kannattaakin miettiä tarkoin, että minkälainen kortti olisi omaan elämäntilanteeseen se paras mahdollinen.

Luottokortti ilman vuosimaksua – mistä niitä voi hakea?

Jos tilanteesi on se, että luottokortin ei tarvitse tuoda sinulle tullessaan suurta määrää erilaisia etuja- tai ylellisiä asioita, niin sellaisessa tapauksessa kannattaa ehdottomasti harkita vakavasti luottokorttia ilman vuosimaksua.

Luonnollisesti myös luottokorttien kyseessä ollessa, perusperiaate menee niin, että mitä kalliimmat vuosimaksut kortista peritään, niin sitä enemmän ja ylellisempiä etuja se myös kortinhaltijalle tuo tullessaan.

Kuitenkin luottokortit ilman vuosimaksua ovat nekin nykyisin todella laadukkaita ja niihin on saatu liitettyä jopa yllättävänkin paljon erilaisia etuja. Sellaisia ovat esimerkiksi:

Luonnollisesti edellä mainitut edut vaihtelevat korttikohtaisesti ja paras tapa löytää itselleen juuri sopiva vuosimaksuton luottokortti, onkin tehdä laajaa vertailua.

Alapuolelta löydät lueteltuina muutamia vuosimaksuttomia luottokortteja:

Jos et käytä luottokorttia aktiivisesti – valitse vuosimaksuton kortti

Jos et juurikaan käytä luottokorttia arjessa tai edes kovinkaan usein, vaan haluat pitää sitä vain ns. arjen vararahastona, niin varsinkinkin tällaisessa tilanteessa luottokortti ilman vuosimaksua on ehdottomasti paras valinta. Et nimittäin varmastikaan halua, että kortista jota et usein käytä, juoksee kuluja turhaan.

Tänä päivänä myös vuosimaksuttomat luottokortit tarjoavat todella joustavasti korotonta maksuaikaa, eli keskimäärin noin 30 vuorokautta, joskus jopa enemmän. Niihin on myös mahdollista saada jopa niinkin suuri luottoraja kuin 10 000 euroa.

Liitä korttiin kaupparyhmittymän etuohjelma tai kerää pisteitä

Moniin vuosimaksuttomiin luottokortteihin on myös edellä mainittujen etujen lisäksi saatavilla erilaisia etuohjelmia, kuten K-Plussa-etu, S-Etukortti, Stockmann – etuohjelma, sekä tiettyjen lentoyhtiöiden, kuten esimerkiksi Norwegianin-pisteohjelma.

Vuosimaksuton luottokortti haetaan helposti netistä ja sellaisen voi hakea itselleen myös henkilö jolla löytyy luottotiedoista merkintä. Luonnollisestikaan tässä tapauksessa ei voi hakea muita kuin ns. Prepaid-luottokortteja. Myös ne ovat kuitenkin viime vuosina nostaneet suosiotaan ja kuluttajat ovat huomanneet niiden mukanaan tuomat edut.

Luottokortti ilman vuosimaksua liittyviä kysymyksiä ja vastauksia

Veloitetaanko kaikista luottokorteista vuosimaksua?

Ei. Kaikista luotokorteista ei veloiteta vuosimaksua, eli ne ovat niin sanottuja vuosimaksuttomia luottokortteja.

Minkälaisia vuosimaksuja luottokorteissa on?

Luottokorttien vuosimaksut vaihtelevat muutamista kympeistä, aina satoihin euroihin saakka. Yleisimmät vuosimaksut suomalaisissa luottokorteissa ovat kuitenkin 30 – 75 euroa.

Miten löytää luottokortti ilman vuosimaksua?

Luottokortti ilman vuosimaksua on löytyy helposti netistä, esimerkiksi tutustumalla sivujemme luottokortti artikkeleihin ja arvosteluihin.

Tarjoaako luottokortti ilman vuosimaksuja samat edut?

Kyllä. Yleensä luottokortti ilman vuosimaksua sisältää samoja etuja kuin ne, joista veloitetaan vuosimaksu. Luonnollisesti kortit joista veloitetaan monien satojen eurojen suuruisia vuosimaksuja, tarjoavat yleensä myös enemmän etuja. Sellaisia ovat esimerkiksi tietyt Amex kortit.

Mitä tarkoittaa että luottokortti on saatavilla ilman vuosimaksua?

Jos luottokortti on saatavilla ilman vuosimaksua, tarkoittaa se sitä, että siitä ei koidu sinulle mitään kuluja jos et käytä sitä. Kortista peritään siis tilinhoitomaksua ja korkoa vain jos sen luottopuolella on ostettu jotakin.

Saako luottokortteihin ilman vuosimaksua korkean luottorajan?

Luottokortteihin jotka ovat saatavilla ilman vuosimaksua, on myös mahdollista saada maksimi luottoraja. Luottorajan muodostuminen riippuu nimittäin ensisijaisesti kortinhakijan taloudellisesta tilanteesta sekä kuukausituloista.

Kenelle luottokortti ilman vuosimaksua sopii?

Luottokortti ilman vuosimaksua sopii todella hyvin sellaisille henkilöille jotka ovat tarkkoja rahoistaan tai käyttävät korttia vain silloin tällöin. Vuosimaksuton luottokortti voi olla myös hyvä kakkoskortti.