St1 Visa luottokortti (lopetettu)

St1 Visa luottokortti Korttiheti » Luottokortit » St1 Visa

St1 -korttia on lopetettua ja uusia kortteja ei myönnetä enää. Jos sinulla on jo taskussasi St1 luottokorttia, se toimii vielä normaalisti ja voit Oma Tili -palvelussa nähdä kaikkia tilitapahtumia sekä viimeisimmän laskun tiedot.

Mikäli sinulla on kysymyksiä koskien korttiasi, ystävällisesti ota yhteyttä Ikanoon:

 • St1 Visa -kortti
 • 010 7735 716
 • st1@ikano.fi

Vaihtoehdot St1 luottokortille

Korttiheti.fi tarjoaa lähes 30 eri luottokorttia, moneen eri käyttötarkoitukseen. Tämän hetken uusin luottokortti on virtuaalinen Sweepbank MasterCard -kortti, joka on saatavilla jopa 8000 euron luottorajalla. Suosittelemme myös Komplet Bank luottokorttia, joka löytyy sivujemme kautta haettavaksi jopa 10 000 euron luottorajalla.

Ystävällisesti huomio että tätä arvostelua ei enää päivitetä ja että tiedot luottokortista eivät ole enää ajankohtaisia. Säilytämme toki arvostelua siltä varalta että ihmiset löytävät tiedot että St1 Visaa on lopetettu ja näyttääksemme vaihtoehdot kyseiselle kortille.

Vanha arvostelu

St1 Visa on kansainvälinen ja kätevä luottokortti, joka sopii loistavasti paitsi paljon autoileville, niin myös sellaisille henkilöille, jotka tarvitsevat itselleen hyväehtoisen luottokortin elämän eri tilanteisiin.

Koska kyseessä on St1 huoltoasemien oma luottokortti, tuo kyseinen kortti luonnollisesti etuja myös polttoaineen ostoon. Tämä tarkoittaa sitä, että kortinhaltijana saat etua itsellesi joka litralta kaikilta St1- ja Shell- asemilta.

St1 Visa luottokorttiin on mahdollista saada 500 – 5 000 euron luottoraja. Kortista ei myöskään peritä avaus – tai vuosimaksua, eli kyseessä on myös kuluiltaan todella edullinen luottokortti.

Kortti heti sivuston kautta löydät itsellesi tämän luottokortin lisäksi myös muita hyväehtoisia luottokortteja runsain määrin. Tutustu laatimiimme arvosteluihin ja valitse itsellesi nyt esittelyssä oleva St1 Visa tai joku muu upeita etuja mukanaan tuova kortti listoiltamme.

St1 Visa luottokortti – Tankki täyteen edullisesti!

Kyseessä on edullinen ja kätevä luottokortti, joka toimii sekä Suomessa kuin ulkomaillakin matkaillessa. St1-ja Shell-asemilta saat polttoaine edun aina tankatessasi, etu on 2%. Kyseinen etu on saatavilla polttoaineista, autopesusta, ruokailusta yms. Myös muille ostoksille annetaan etu, joka on 0,5%. Kortille on saatavilla mukavat 40 vuorokautta korotonta maksuaikaa ja omia ostoksiasi seuraat kätevästi Oma Tili-palvelussa, jonne voit rekisteröityä helposti myös omalla mobiililaitteellasi.

St1 Visa luottokortin edut:

 1. 2% etu ostoksista St1- ja Shell-asemilla
 2. Toimii maailmanlaajuisesti
 3. Ei avaus - tai vuosimaksua

Kuka voi St1 Visa luottokorttia?

St1 Visa luottokortti on haettavissa kaikille sellaisille, jotka ovat vähintään 18-vuotiaita ja heillä on puhtaat luottotiedot. Tämän lisäksi edellytetään säännöllisiä tuloja ja pysyvää osoitetta Suomessa.

 • 18 – vuotta
 • Puhtaat luottotiedot
 • Säännölliset tulot

Niin halutessaan kortinhaltija voi myös käyttää kaksi lyhennysvapaata kuukautta vuodessa. Kannattaa kuitenkin huomioida, että lyhennysvapaat kuukaudet eivät tule olla peräkkäisiä ja ne on mahdollista pitää vain siinä tapauksessa, jos olet hoitanut aiemmat luottokorttilaskusi asianmukaisesti.

 • Vuosimaksu: 0€
 • Luoton korko: 12%
 • Korkovapaata maksuaikaa: 40 vuorokautta

Miksi St1 Visa luottokortti?

Syitä St1 Visa luottokortin avaamiseen on monia. Kyseessä on luottokortti, joka toimii maailmanlaajuisesti, eikä peri sinulta lainkaan vuosi- tai avausmaksua. Saat myös räätälöityjä etuja sen yhteistyökumppaneilta, joita ovat esimerkiksi Euromaster, Vakuutusyhtiö Chubb ja Viking Line. Korotonta maksuaikaa saat ostoksillesi upeat 40 päivää ja tämän jälkeen voit niin halutessasi lyhentää avointa saldoa pois myös kuukausilyhennyksillä.

Kannattaa myös hyödyntää Ikano Bankin sivuilta löytyvä kätevä laskuri, jonka avulla selvität helposti, minkä verran saat itsellesi hyötyä ostoksistasi vuoden aikana. Kertyneet edut ovat voimassa vuoden niiden ansaintapäivästä lähtien.

Kannattaa myös huomioida, että jos tilillä on velkasaldoa tai tapahtumia, niin sinulta peritään 2,5 euron tilinhoitomaksu kuukaudessa. Myös tilanteessa jos luottoa on avoinna, sinulta veloitetaan tilinhoitomaksu, joka on 3,5 euroa kuukaudessa.

St1 Visa etuohjelma tuo upeita etuja tullessaan!

Tähän luottokorttiin liittyy myös upea etuohjelma, joka tuo mukanaan kortinhaltijalle hyviä etuja tullessaan. Edut hyvitetään sinulle aina seuraavassa kuussa ja näet niistä erittelyn omalla St1 Visa laskullasi.

Luottoraja St1 Visa luottokortissa on siis 500 – 5 000 euroa, mutta kuten muidenkin luottokorttien kyseessä ollessa, myös tässä tapauksessa jokaiselle myönnetään luottoraja oman taloudellisen tilanteen ja maksuhistorian mukaan.

Korotonta maksuaikaa tällä kortilla tehdyille ostoksille saa 40 vuorokautta, eli sen avulla voi siis tehdä helposti hieman suurempiakin ostoksia tai hankintoja. Voit myös pitää St1 Visa luottokorttia hyvin kätevänä arjen vararahastona, koska se on todella edullinen kuluiltaan ja siitä ei peritä mitään ylimääräisiä maksuja.

Korttiin on myös mahdollista liittää rinnakkaiskortteja, jotka kerryttävät etuja pääkortille aina kun niillä tehdään ostoksia.

Lisää St1 Visa ominaisuuksia:

 • Toimii Suomen, Ruotsin ja Norjan St1- ja Shell-asemilla
 • Upeita tarjouksia yhteistyökumppaneilta
 • Muualla kuin St1-ja Shell-asemilla tehdyt korttiostokset kerryttävät etuutta 0,5% ostosten loppusummasta

Muista myös hyödyntää Oma Tili-palvelua, jonne voit kirjautua käyttäjätunnuksesi (sopimusnumero), sekä oman henkilökohtaisen salasanasi avulla. Oma Tili-palvelussa voit tarkastella ostoksiasi ja hallinnoida omia tietojasi kätevästi.

Jopa 5 000 euron luottoraja – Hae korttia helposti netissä!

Tähän helposti haettavaan luottokorttiin on siis mahdollista saada jopa 5 000 euron suuruinen luottoraja. Kyseessä on monipuolinen luottokortti, joka kestää vertailun myös hinnoittelunsa puolesta paremmin kuin hyvin.

Kortin hakeminen käy helposti näppärän verkkohakemuksen välityksellä. Ihan ensimmäiseksi täytät omat perustietosi, jonka jälkeen pääset täyttämään taloustietosi hakemukseen. Tämän tunnistaudut palveluun ja odotat päätöstä kortin saatavuudesta. Yleensä saat sen välittömästi ja jos se on myönteinen, kortti lähetetään sinulle postitse noin viikossa.

St1 Visa luottokortti pähkinänkuoressa

Kortin myöntäjä: Ikano Bank
Luottoraja enintään: -
Avausmaksu: -
Korotonta maksuaikaa: -
Korko alkaen: -
Ikäraja: 18 vuotta
Arvosana:

St1 Visa luottokortti kokemuksia

 1. Mulla toi taskussa just hyvä kortti! Ja halpaa bensaa!!

  Simo 15.08.2019 klo. 19:54 (#)

Lisää omia kokemuksiasi!

Yhteenveto

Tästä kortista on helppo tehdä kattava yhteenveto, sillä se on helppo hakea, kohtuullinen kriteereissään ja edullinen luottokortti. Tämän lisäksi se tarjoaa mukavasti erilaisia etuja kortinhaltijalle, vaikkakin eniten siitä hyötyvät paljon autoilevat henkilöt. Koska kortista ei peritä vuosimaksua, tarkoittaa se sitä että se on myös kuluiltaan edullinen. Korttiin liittyvät edut ovat siis ensisijaisesti räätälöityjä autoileville henkilöille, eli jos tätä korttia pitäisi joillekin suositella, niin kohderyhmänä olisi paljon pikitietä kuluttavat henkilöt. Heille tämä kortti sopii kuin nenä päähän.