Binance kryptokortti

Binance Korttiheti » Kryptokortit » Binance

Tämä kryptovaluuttojen vaihtopalvelu ja kryptopörssi tarjoaa asiakkailleen ratkaisuja yli 350 erilaisen kryptovaluutan ostamiseen ja säilyttämiseen. Binancella on myös oma kryptovaluutta nimeltään BNB sekä debit-kortti.

Binancen on perustanut Changpeng Zhao vuonna 2017 Shanghaissa. Yrityksen kotipaikaksi on merkitty Caymansaaret. Nykyisin Binancella on yli 140 miljoonaa rekisteröityä käyttäjää ympäri maailmaa ja kaupankäyntivolyymiltaan (38 miljardia) se on maailman isoin kryptovaluuttapörssi.

Binancen palveluvalikoimaan kuuluvat debit-kortti, Bitcoin-louhintapooli, LaunchPad, instutionaalisia palveluita ja valtava futuuritarjonta. Kerromme ensin tämän artikkelin alussa lyhyesti treidaamisesta Binancella ja sen jälkeen keskitymme yrityksen tarjoamaan debit-kortiin ja sen tarjoamiin ominaisuuksiin sekä etuihin ja haittoihin.

Kaupankäynti Binancella

Binancesta on mahdollista ostaa satoja kryptovaluuttoja ja treidata niillä. Ammattimaisemmasta Binance Pro:sta puolestaan löytyvät todellisten ammattilaisten työkalut kryptovaluutoilla treidaamiseen.

Binancen spot-markkina ja futuurien treidausvolyymit ovat todella suuret. Se on johtava kryptovaluuttapörssi, sillä sen treidausvolyymit ovat suuremmat kuin viidellä sen suurimmalla kilpailijalla yhteensä. Binancesta löytyy myös aivan tuoreita ICO-listauksia.

Tilin rekisteröinti ja tallettaminen

Rekisteröityminen Binancelle tapahtuu vaivattomasti ja helposti. Rekisteröitymiseen tarvitset sähköpostin, käyttäjätunnuksen ja salasanan. Tilin luominen tapahtuu klikkaamalla Binancen sähköpostiisi lähettämää linkkiä. Tämän jälkeen todennat vielä Binancelle henkilöllisyytesi KYC-todentamisella. KYC-tunnistautumista varten tarvitset passin tai henkilökortin sekä valokuvan, jossa näkyvät kasvosi.

Näiden toimenpiteiden jälkeen talletuksen Binancelle voi tehdä vaivattomasti SEPA-pankkisiirrolla. Myös kotiutukset tapahtuvat euroissa pankkisiirron avulla. Kryptovaluutan siirto omaan lompakkoon onnistuu palvelussa myös helposti.

Kryptovaluuttojen ostaminen ja kaupankäyntikulut

Niin ikään kaupankäynti Binancella on hyvin yksinkertaista. Valitset vain kryptovaluutan, jota haluat ostaa, valitset summan, jonka haluat siihen sijoittaa ja teet sijoituksen. Sijoituksesi näkyvät oman tilisi portfoliossa reaaliaikaisesti.

Yrityksen perimät kaupankäyntikulut ovat varsin maltilliset, parhaimmillaan vain 0,1 prosenttia. Aloittelijan kulut asettuvat todennäköisesti 1-2 prosentin välille. Huomioithan kauppaa tehdessäsi kuitenkin, että tiedot kaupoistasi eivät siirry Binancesta automaattisesti verottajalle, vaan sinun on itse huolehdittava niiden ilmoittamisesta verohallinnolle.

Binance kryptokortti

Binance Visa Debit kryptokortti

Visa Debit -kortti, jota Binance myöntää ei kuulu tavanomaisiin luottokortteihin (credit cards). Se toimii nimittäin prepaid-periaatteella, eikä siinä ole näin ollen lainkaan luotto-ominaisuutta. Binance-kortilla sinulla on mahdollisuus käyttää sekä Fiat-valuttaa että kryptoja korttitililtäsi. Voit siirtää rahaa kortin ja pörssin lompakon välillä nopeasti ja vaivattomasti. Tämä toiminnallisuus on myös mahdollista automatisoida.

Binancen tarjoama Visa Debit –kryptokortti on saatavilla lukuisiin Euroopan maihin, kuten muun muassa Suomeen ja Ruotsiin. Virtuaalikortti luvataan heti onnistuneen hakemusprosessin jälkeen. Kortissa ei ole ATM-nostomaksuja eikä Euroopan alueella peritä myöskään ulkomaisia transaktiomaksuja. Niin ikään kortin rekisteröiminen ei maksa mitään ja kortti on käyttäjälleen myös vuosimaksuton.

Maksuttomuus ei kuitenkaan koske kolmannen osapuolen perimiä maksuja. Tällaisia voivat olla esimerkiksi verkko-ja konversiomaksut. Fyysisen kortin uudelleen myöntämisestä peritään 25 euron maksu. Voit tarkistaa kussakin tapahtumassa noudatettavat kulut ja muuntokurssit suoraan Binance Card -tililtäsi.

Korttityypit ja kortin käyttö

Valinta on tehty asiakkaalle helpoksi, sillä saatavissa olevia kortteja on vain yksi. Virtuaalinen Binance-kortti aktivoidaan heti onnistuneen tilausprosessin jälkeen. Sitä voi käyttää verkkomaksuihin tai sen voi lisätä Google Pay:in tai Samsung Pay:in.

Voit käyttää Binance-korttiasi lähes missä vain, milloin vain. Kortti hyväksytään maksuvälineenä yli 90 miljoonassa kauppapaikassa, maailmanlaajuisesti. Korttia voit käyttää seuraavia vaiheita noudattamalla:

 1. Lisää krypto (eng. crypto) tai EUR Funding Wallettiisi.
 2. Voit käyttää kryptoja tai euroja kaikkialla, missä näet VISA-logon.
 3. Tienaa BNB:tä cashbackina ostoksistasi.

Korteissa on päiväkohtainen käyttöraja, joka on virtuaalikorteissa 870 euroa ja fyysisissä korteissa 8700 euroa. Fyysisen kortin päivittäinen nostoraja on 290 euroa.

Miten saan tilattua kortin käyttööni ja aktivoitua sen?

Yllä kuvasimmekin jo rekisteröitymistä ja tilin luomista Bianceen sekä KYC-tunnistautumista. Kun nämä vaiheet on suoritettu ja sinulla on jo tili Binancessa, saat kortin käyttöösi seuraavia vaiheita noudattamalla:

 1. Vie hiiri Finance-kuvakkeen päälle ja klikkaa ”Binance Card” ylänavigointipalkista tai valitse ”Card” binance.comin alatunnisteesta.
 2. Kirjaudu tilillesi ja klikkaa ”Get Started” Binance Card -sivuilta.
 3. Voit nyt valita, miten nimesi näkyy kortissasi. Kun olet vahvistanut tämän, klikkaa ”Next”.
 4. Luo PIN-koodi fyysiselle kortillesi. PIN-koodia tarvitset pankkiautomaattinostoihin ja suuriin transaktioihin fyysisissä kaupoissa.

Myös Binancen fyysisen kortin aktivointi on helppoa. Sen voit tehdä vaivattomasti Card aloitussivulta. Aktivointi tapahtuu seuraavia vaiheita noudattamalla:

 1. Syötä neljä viimeistä fyysisen Binance-korttisi numeroa.
 2. Naputtele korttisi kolme numeroinen CVV-koodi.
 3. Kortin aktivointi on valmis.

Binance Cashback

Ansaitset cashbackiä BNB:nä aina kun käytät euroja tai kryptovaluuttaa ostoksiisi. Kelvollisista ostoksista kerrytetty cashback tallennetaan automaattisesti Funding Wallet -tilillesi.

Kortin cashback-taso on määritelty sen mukaan, paljonko BNB-tokeneita asiakkaalla on keskimäärin ollut edellisen kolmenkymmenen päivän aikana. cashback-tasot on kerrottu Binancen verkkosivuilla ja ne ovat tällä hetkellä seuraavat:

 • Jos sinulla ei ole ollut BNB-tokeneita kuukauden aikana, cashback-prosenttisi on 0,1 %. Tätä kutsutaan tasoksi yksi.
 • Tasolla kaksi BNB:tä tulee olla ollut lompakossasi em. ajanjaksolla vähintään yksi. Tuolloin Cashback-prosenttisi on 2 %.
 • Tason kolme Cashback-prosentti on 3 % ja sen saadakseen lompakon keskimääräisen saldon tulee olla vähintään kymmenen BNB:tä.
 • Tasolla neljä BNB:tä tulee olla lompakossa vähintään 40, jotta saat tason mukaisen Cashback-prosentin, joka on 4 %.
 • Tason viisi Cashback-prosentti on 5 % ja sen saa sadalla BNB:llä.
 • Kuuden prosentin Cashback-tason voi saavuttaa tasolla kuusi, 250:llä BNB:llä.
 • Korkeimmalla seitsemännellä tasolla Cashback on kahdeksan prosenttia ja sen saavuttamiseksi sinulla tulee olla lompakossasi keskimäärin 600 BNB:tä.

Ilmoitetut BNB:n määrät ovat vähimmäismääriä. Tämä tarkoittaa, että jos keskimääräinen kuukausisaldosi on 25 BNB:tä, on cashback-prosenttisi tuolloin 3 % ja olet tasolla kolme.

Valuuttamuunnokset

Binance-kortti mahdollistaa kryptovaluutan muuntamisen reaaliaikaisesti Fiat-valuuttaan. Kryptovaluuttojen erillistä esimuuntamista ei tarvita. Kortti käyttää kaikkien Funding Walletissasi olevien krypto- ja fiat-valuuttojen yhteisarvoa ostosten tekemiseen, sen mukaan miten olet asettanut kryptovaluutat järjestykseen Card Dashboardillasi. Oletusjärjestys Card Dashboardilla on seuraava: BNB, BUSD, BTC, SXP, ETH, EUR, ADA, DOT, LAZIO, PORTO, SANTOS ja USDT. Binancen järjestelmä noudattaa tätä järjestystä, kun teet ostoksia Binance kortillasi.

Binance-kortin turvallisuus

Tämä kortti ja sen varat ja tapahtumat on turvattu maailmanluokan tietoturvalla. Binance turvaa asiakkaidensa varat alustojen tiukoilla turvallisuusprotokollilla ja alan johtavilla teknisillä ratkaisuilla. Reaaliaikainen seuranta, 360-asteinen riskienhallintajärjestelmä, edistyneet tietosuojatyökalut ja loppukäyttäjien tietoturvakouluttaminen ovat Binancen tapoja suojella sen käyttäjiä.

Alla on lueteltu muutamia työkaluja, joita Binance käyttää tietoturvan varmistamiseksi:

Alustan suojaus

 • Varoja säilytetään turvallisesti.
 • Reaaliaikainen monitorointi nostoyrityksissä, salasanan nollauksessa, kaksivaiheisessa todennuksen nollauksessa ja sähköpostin muuttamisessa. Epätavallinen toiminta keskeyttää nostot vähintään 24-48 tunniksi.
 • Organisaation turvallisuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Lompakko- ja henkilöstöinfrastruktuuri sisältää edistyneitä turvatoimia, kuten moniallekirjoitusjärjestelmän.
 • Tietojen salaus on edistynyttä. Binance suojaa käyttäjätietoja ja henkilökohtaisia tietoja, mukaan lukien KYC-tunnistautumisen tiedot, muun muassa salaamalla tallennetut tiedot. Siirrettävät tiedot suojataan päästä päähän (end to end) -salauksella, joka varmistaa sen, että vain käyttäjät pääsevät käsiksi henkilökohtaisiin tietoihinsa.

Käyttäjätason suojaus

 • Turvallinen sisäänkirjautuminen kaksivaiheista todennusta käyttämällä.
 • Kehittynyt sisäänpääsyn kontrollointi tarjoaa asiakkaille valinnaisia suojausominaisuuksia, kuten IP- ja lompakko-osoitteiden lisäämisen sallittujen luetteloon, API-käyttöoikeuksien hallinnan ja laitehallinnan.
 • Binancella on käytössään turvallisuusilmoitukset. Voit halutessasi vastaanottaa sähköposteja, ilmoituksia ja turvahälytyksiä, mikäli epäilyttävää toimintaa havaitaan. Asiakkaat voivat suojata tilinsä rajoittamalla ei-toivottujen kolmansien osapuolten pääsyä tilille.

Binance crypto pörssin ja kortin edut ja haitat

Binancella on lukuisia etuja ja myös joitakin haittapuolia. Olemme koonneet niistä muutamia tähän alle luettelonomaisesti.

Binancen edut

 • Binance sopii niin aloittelijoille kuin pidemmän aikaa sijoitustoimintaa harrastaneille. Palvelu on helppokäyttöinen ja monipuolinen.
 • Binancessa on paljon lisäasetuksia, joilla voit parantaa tilisi turvallisuutta. Binancen tietoturva on maailman parhaita.
 • Koska kortti ei ole luottokortti, et tule käyttäneeksi tulevaisuuden rahojasi, ainoastaan niitä, jotka sinulla jo nyt on. Näin voit välttyä myös rahojesi ylikuluttamiselta.
 • Kortti tukee Google Pay:tä ja Samsung Pay:tä.
 • Saat Cashbackia myös ilman, että lompakossasi on yhtään BNB tokenia.
 • Kryptovaluuttojen esimuuntaminen ei ole tarpeen.

Binancen haitat

 • Kortin päiväkohtaiset ostorajat ovat niin pieniä, etteivät ne sovi suurien hankintojen tekemiseen. Virtuaalikortissa päiväkohtainen ostoraja on vain 870 euroa
 • Cashbackin lisäksi kortissa ei ole juurikaan muita etuja, kuten rahanpalautuksia tietyistä ostoista kokonaisuudessaan tai ilmaista pääsyä lentokentän lounge-tilaan.
 • Binance ei lähetä tietoja kryptohankinnoistasi tai treideistäsi verottajalle. Sinun tulee huolehtia tarvittavien tietojen ilmoittamisesta verottajalle itse.
 • Verkkosivustoa binance.com ei ole käännetty suomen kielelle. Sinun on siis pärjättävä englanninkielisellä versiolla ja tarvittaessa käytettävä apuna esimerkiksi Google kääntäjää.
 • Binancen suosio on kasvanut viime aikoina hurjasti. Tästä syystä asiakaspalvelussa saattaa ilmetä aika ajoin hitautta.

Binance pähkinänkuoressa

Kryptosijoittaminen: Kyllä - Kryptopörssi
Kryptokortin tyyppi: VISA Debit
Kaupankäynti eri kryptovaluutoilla: Kyllä - satoja eri kryptovaluuttoja
Arvosana: