Säästöpankki Visa Debit Pankkikortti

Säästöpankki Visa Debit Pankkikortti

Säästöpankki Visa Debit pankkikortti on kätevä peruskortti, jolla hoidat ostokset missä ikinä liikutkin. Tämä kyseinen kortti toimii siis suvereenisti kotimaassa, ulkomailla, netissä ostoksia tehdessä, kuin myös automaateilla rahaa nostettaessa.

Visa Debit on liitetty suoraan kortinhaltijan pankkitiliin, eli tähän kyseiseen korttiin ei liity luotto-ominaisuutta. Visa Debit kortilla tehdyt ostokset veloitetaan siis suoraan korttiin liitetyltä tililtä, yleensä parin päivän sisällä siitä kun ostos on tehty.

Säästöpankki Visa Debit – Pankkikortti päivittäisiin ostoksiin!

Kuten sanottua, Säästöpankin Visa Debit-kortti mahdollistaa myös käteisen noston ympäri maailmaa kaikista Visa-automaateista. Tämän lisäksi sillä voi myös tehdä käteistalletuksia TalletusOtto-automaateissa, sekä nostaa käteistä tiettyjen kauppojen kassoilta. Säästöpankin Visa Debit kortteihin on myös nykyisin liitetty lähimaksuominaisuus, joka nopeuttaa ja helpottaa huomattavasti pienten ostosten tekemistä.

Säästöpankki Visa Debit kortin edut:

  1. Käyttöalueena: Suomi, ulkomaat ja verkko
  2. Lähimaksuominaisuus
  3. Mahdollisuus myös käteistalletuksiin TalletusOtto-automaateissa

Kuka voi hakea Säästöpankki Visa Debit korttia?

Visa Debit kortti on haettavissa kaikille sellaisille henkilöille, jotka ovat vähintään 18-vuotiaita ja heillä on säännölliset tulot. Varsin alhaisten korttikriteeriensä vuoksi Visa Debit sopiikin oikeastaan kenelle tahansa. Tästä syystä se onkin yksi suosituimpia maksukortteja.

Kortin hakeminen käy helposti ja näppärästi suoraan Säästöpankin sivujen kautta, kirjautumalla verkkopankkiin. Toki korttia voi niin halutessaan hakea myös suoraan Säästöpankin konttorista.

Miksi Säästöpankki Visa Debit kortti?

Syytä valita Säästöpankin Visa Debit-korttia on useita. Kuten sanottua, kyseessä on kätevä peruspankkikortti, joka toimii juuri siellä missä liikutkin, eli Suomessa, ulkomailla ja verkkokaupoissa. Visa Debit-kortti pitää sinut myös aina tilanteen tasalla, sillä kortin ostotapahtumat veloitetaan suoraan korttiin liitetyltä pankkitililtä.

Visa Debit käy maksuvälineenä myös netissä ja sillä tehtyjä ostoja turvaa Verified by Visa– turvajärjestelmä. Kuten sanottua, Debit kortilla voi automaattien lisäksi tehdä nostoja myös tiettyjen kauppojen kassoilta ostoksien yhteydessä, eli esimerkiksi K-ruokakaupoista, sekä Neste K-liikenneasemilta.

Säästöpankin Visa Debit kortille voi myös asettaa turvarajat kortin katoamisen tai väärinkäytöksen varalta. Esimerkiksi käteisnostoille voi asettaa rajoja, mutta tämän lisäksi myös kortin käyttöaluetta on mahdollista rajata. Edellä mainitut turvarajat on helppo ottaa käyttöön omassa verkkopankissa.

  • Haettavissa helposti verkosta tai Säästöpankin konttorista
  • Kätevä peruskortti joka toimii maailmanlaajuisesti
  • Mahdollisuus myös käteistalletuksiin TalletusOtto-automaateilla

Niin halutessaan korttiin voi myös valita itselle mieluisen taustakuvan. Kortti on siis niin sanotusti mahdollista personoida juuri oman näköiseksi. Kortinhaltija voi myös tukea Suomen Luonnonsuojeluliittoa, valitsemalla korttiinsa Norppa-kuvan.

Jokaisesta Norppa-kortista Säästöpankki lahjoittaa neljä euroa Suomen Luonnonsuojeluliitolle.

Yhteenveto

Visa Debit on todella hyvä valinta vaikkapa perheen taloustiliin liitettäväksi pankkikortiksi. Tämän kyseisen kortin käyttö on turvallista sekä helppoa ja mikä parasta, Visa Debit-kortti pitää sinut myös aina tilanteen tasalla. Tämä siitä syystä, että koska kyseessä on Debit-kortti johon ei ole liitetty luotto-ominaisuutta, niin ostotapahtumat veloitetaan aina suoraan korttiin liitetyltä pankkitililtä.

Debit kortin kyseessä ollessa ostosten veloitukseen tililtä voi kulua joskus 1 – 2 pankkipäivää, mutta sitä ennen ne näkyvät katevarauksena. Säästöpankki Visa Debit-korttiin liitetty lähimaksuominaisuus helpottaa myös huomattavasti arjen asiointia.

Säästöpankki Visa Debit Pankkikortti pähkinänkuoressa

Kortin myöntäjä: Säästöpankki
Luottoraja enintään: -
Avausmaksu: -
Korotonta maksuaikaa: -
Korko alkaen: -
Ikäraja: 18 vuotta
Arvosana:

Säästöpankki Visa Debit Pankkikortti kokemuksia

Lisää omia kokemuksiasi!