Luottokortti yritykselle

Luottokortti yritykselle

Yritysluottokortti on luottokortti, jonka kortinhaltijana toimii yritys. Yleensä yrityskortti hankitaan niin, että sen käyttäjinä toimivat yrityksen työntekijät. Toisin sanoen siis pääkorttiin on liitetty useita rinnakkaiskortteja.

Hyvin usein yritysluottokortteihin kuuluu myös mukava määrä juuri yrityksille tärkeitä lisäominaisuuksia, kuten esimerkiksi matkavakuutus, lentokenttien lounge-tilojen käyttöoikeus, sekä mahdollisuus korttitapahtumien siirtoon helposti, yrityksen oman taloushallinnon järjestelmään.

Luottokortti siis helpottaa yrityksen toimintaa huomattavasti, sillä sen avulla saa esimerkiksi hyvin joustoa vaikkapa erilaisten hankintojen tekemiseen. Laadukkaita yritysluottokortteja löytyykin nykyisin todella loistavasti, eli myös valinnanvaraa löytyy mukavasti. Tutustu ihmeessä tarkemminkin meidän luottokorttiarvosteluihimme ja valitse omalle yrityksellesi paras mahdollinen luottokortti.

Hyvä luottokortti yritykselle

Kun ollaan etsimässä hyvää luottokorttia yritykselle, niin seuraavia ohjeita seuraamalla valinnasta tulee hieman helpompaa:

 1. Mieti minkälainen kortti yrityksellesi olisi paras mahdollinen, eli mitä palveluja korttiin tulisi olla liitettynä?
 2. Onko kortin oltava edullinen koron, vuosimaksun sekä muiden kulujen osalta?
 3. Kuinka paljon korotonta maksuaikaa kortin tulisi sisältää?
 4. Kenelle kortti tulee käyttöön, eli tarvitaanko pääkortin lisäksi rinnakkaiskortteja?

Miksi yritysluottokortti kannattaa hakea?

Syitä yritysluottokortin hankintaan on useita, sillä sen myötä esimerkiksi käteisen tarve vähenee ja rahaliikenteen seuraamisesta tulee huomattavasti helpompaa. Tästä syystä se myös säästää yrityksen taloushallinnossa sekä aikaa, kuin myös rahaa. Kun ostot tehdään yrityksen luottokortilla, ovat kaikkien ostosten kuitit löydettävissä aina samalta laskulta.

Ostoista on myös yleensä mahdollista saada reaaliaikaisia kuluraportteja, joka nekin omalta osaltaan helpottavat yrityksen talouden hallintaa. Yritysluottokortit antavat usein siis mahdollisuuden siirtää korttitapahtumat helposti ja nopeasti yrityksen oman taloushallinnon järjestelmään. Sellaisia voivat olla esimerkiksi matkalaskujärjestelmä ja kirjanpito yleisesti ottaen. Koska luottokortin käytön myötä laskujen määrä sekä manuaalinen käsittely vähenee huomattavasti, tarkoittaa se myös sitä, että taloushallinnon ja kirjanpidon suhteen pystytään todentamaan konkreettisia säästöjä.

Koska luottokortilla tehdyille ostoksille on myös mahdollista saada korotonta maksuaikaa, tarkoittaa se myös sitä, että raha-asioiden hoitamisesta tulee huomattavasti joustavampaa. Toisin sanoen, yritysluottokortti tuo siis joustoa yrityksen talouteen ja helpotusta kirjanpitoon. Kun yrityksellä on käytössä yritysluottokortti, tarkoittaa se myös sitä, että käteiskassan voi unohtaa, jonka myötä myös yksittäisten ostolaskujen määrä luonnollisesti vähenee.

Lista eduista joita yritykselle hankittava luottokortti tuo tullessaan:

 •  Ei enää tarvetta käteiskassalle
 •  Säästöt kirjanpidossa ja taloushallinnossa, ostolaskujen sekä manuaalisen käsittelyn vähentyessä
 •  Koontilasku kaikille ostoille
 •  Kulujen ajantasainen seuranta
 •  Sähköinen korttitapahtumien välitys yrityksen omaan taloushallinnon järjestelmään
 •  Pidemmät maksuajat
 •  Erilaiset raportointiratkaisut

Edellä mainitut edut ovat siis oikeastaan vain taloushallintoon liittyviä. Tämän lisäksi yritykselle hankittava luottokortti tuo myös kortin käyttäjälle etuja esimerkiksi matkustellessa. Luonnollisesti yrityksen henkilöstön on myös huomattavasti helpompi tehdä ostoksia, kun ne voi hoitaa missä päin maailmaa tahansa, helposti ja turvallisesti yrityksen luottokorttia käyttäen.

Mistä paras luottokortti yritykselle?

Paras luottokortti yritykselle löytyy helpoiten tutustumalla mahdollisimman moniin luottokortti arvosteluihin. Kuten sanottua, korteissa ja niiden ominaisuuksissa, kuin myös niistä perittävissä kuluissakin löytyy eroja, joten ne kannattaa aina muistaa vertailla huolella.

Kun ollaan vertailemassa yrityksille suunnattuja luottokortteja, niin edellä mainittujen seikkojen lisäksi kannattaa myös kiinnittää huomioita esimerkiksi seuraaviin seikkoihin:

 • Missä kyseinen kortti käy maksuvälineenä?
 • Voiko kortilla tehdä ostoja myös lähimaksuominaisuutta käyttäen?
 • Pystyykö korttiin hankkimaan rinnakkaiskortteja ja mitä ne maksavat?
 • Onko kortille mahdollista asettaa omavalintaista PIN-koodia?
 • Onko kortinmyöntäjällä olemassa yrityksille suunnattua tapahtumaseurantajärjestelmää, jossa voi tarkastella esimerkiksi korttitapahtumia?

Koska jokainen yritys määrittelee itse omat tarpeensa, niin ei voi ohjeistaa suoraan että joku tietty yritysluottokortti olisi kaikkein paras. Kuten sanottua, yrityksen tai PK-yrityksen kyseessä ollessa yrittäjän itsensä on mietittävä, että minkälainen kortti olisi paras mahdollinen kattamaan juuri tuon kyseisen yrityksen tarpeita.

Yritysluottokortteja tarjoavat monet korttiyhtiöt

Joka tapauksessa valinnanvaraa löytyy mukavasti tänä päivänä ja koska yritykselle hankittava luottokortti myös helpottaa matka – sekä edustuskulujen hallinnointia, pienhankintojen tekoa, sekä taloushallintoa, niin suosittelemme ehdottomasti miettimään luottokortin hankkimista myös yritykselle.

Esimerkiksi seuraavat korttiyhtiöt tarjoavat myös yritysluottokortteja haettavaksi:

Edellä mainittujen toimijoiden lisäksi myös kaikki suomalaiset pankit myöntävät omille asiakkailleen yritysluottokortteja, (Visa tai Mastercard). Kannattaa siis myös tarkistaa oman pankin verkkosivuilta tai konttorista, minkälainen luottokortti niillä olisi tarjolla yrityskäyttöön.


Luottokortti yritykselle – asiakaskertomukset

Miten löysitte Korttiheti.fi:n ja mikä sai teidät kiinnostumaan kortin anomisesta juuri tätä kautta?

Etsin netistä yrityksellemme sopivia luotonantajia ja korttiheti.fi erottui joukosta välittömästi!

Voitteko kertoa omista kokemuksistanne Korttiheti.fi:n palvelun käytöstä luottokortin anomisessa?

Korttiheti.fiistä luotettavien luotonantajien sekä ehtojen löytäminen oli verraten helpompaa, kuin muilla sivuilla, jossa olen vieraillut.

Mitkä ovat mielestänne suurimmat edut, joita Korttiheti.fi tarjoaa yrityskortin hakijoille?

Löysin helposti ja vaivattomasti yritysluottokortinmyöntäjien sivut, jonka jälkeen kortin hakeminen osoittautui todella helpoksi.

Kuinka nopeasti saitte päätöksen luottokortin myöntämisestä Korttiheti.fi:n kautta?

Luottopäätkösen saamisessa ei kestänyt montaakaan minuuttia, arviolta kymmenen.

Millaisia erityisiä etuja olette saaneet käyttäessänne yrityskorttianne, joka on haettu Korttiheti.fi:n kautta?

Yrityskortti oli etenkin helppo ottaa käyttöön, jonka lisäksi luoton seuranta on todella helppoa.

Miten olette hyödyntäneet yrityskortin tarjoamia etuja ja ominaisuuksia liiketoiminnassanne?

Yrityskortilla on erittäin kätevää ostaa esimerkiksi väliaikaishankintoja, kuten meidän tapauksessamme metallia tai rahoittaa erikoistyökaluja.

Onko Korttiheti.fi:n asiakaspalvelu ollut avuliasta ja nopeaa vastaamaan kysymyksiinne tai tarpeisiinne?

Ehdottomasti! Saamamme asiakaspalvelu on täyden kympin arvoista!

Miten luottokorttinne on auttanut teitä hallitsemaan liiketoimintakuluja ja tekemään taloudellisia päätöksiä?

Kuten aiemmin mainittua, etenkin raaka-aine hankinnat on luontevaa rahoittaa väliaikaisesti yrityskortilla.

Voitteko jakaa tarinan siitä, miten Korttiheti.fi:n kautta anottu yrityskortti on auttanut teitä kasvattamaan liiketoimintaanne?

Korttiheti.fistä anotulla luottokortilla olemme pystyneet rahoittamaan väliaikisia hankintoja todella kätevästi, ja kilpailukykyisesti pienellä korolla.

Millaisia suosituksia ja vinkkejä antaisitte muille yrityksille, jotka harkitsevat luottokortin hakemista Korttiheti.fi:n kautta?

Suosittelen ehdottomasti tutustumaan korttiheti.fi:n tarjoamiin mahdollisuuksiin hakea yrityskorttia tai muita lainoja. Kokemuksiemme mukaan sivustolla tarjottavat rahoitusmallit ja korot ovat alan huippua sekä kilpailukykyisiä.

Metallipaja – Toimitusjohtaja Niko Luhtalampi