Ålandsbanken MasterCard Yrityskortti

Ålandsbanken MasterCard Yrityskortti Korttiheti » Yrityskortit » Ålandsbanken MasterCard

Ålandsbankenin MasterCard-yrityskortti on kansainvälisen maksualueen omaava Debit-kortti, joka tarkoittaa toisin sanoen sitä, että sillä tehdyt ostokset veloitetaan suoraan korttiin liitetyltä pankkitililtä. Tämä nyt esittelyssä oleva MasterCard-yrityskortti on ns. Itämerikortti, joka kuten muutkin kyseisen pankin kortit tukevat Itämeren suojelua.

Ålandsbankenin yrityskortilla voi myös luonnollisesti tehdä käteisnostoja automaateista, niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Korttiin on myös liitetty kätevä lähimaksuominaisuus, joka mahdollistaa alle 50 euron suuruiset ostokset ilman PIN-tunnuksen näpyttelyä.

Tämä yrityskortti toimii siis maailmanlaajuisesti useissa miljoonissa maksupäätteissä, jonka ansiosta se sopii loistavasti myös sellaisille yrityksille, joiden työntekijöille tai omistajille tulee vuoden aikana paljon matkapäiviä.

Ålandsbanken MasterCard -yrityskortti – Kansainvälinen Debit-kortti!

Sellaiset yritykset, jotka tarvitsevat itselleen tai työntekijöilleen kansainvälisen, edullisen ja hyväehtoisen peruskortin, ilahtuvat varmasti Ålandsbankenin MasterCard-yrityskortista. Tämä kyseinen yrityskortti tekee nimittäin maksamisesta huomattavasti helpompaa.

Kortti on myös kuluiltaan varsin edullinen, eli kortti maksaa vain 5 euroa/kuukausi. Tästä syystä se soveltuukin oivallisesti sekä pienille, kuin myös keskisuurille yrityksille.

Ålandsbanken MasterCard-yrityskortin edut:

  1. Mahdollisuus käteisnostoihin kotimaassa sekä ulkomailla
  2. Lähimaksuominaisuus (alle 50€ ostot)
  3. Omavalintainen PIN-koodi

Kuka voi hakea Ålandsbanken MasterCard-yrityskorttia?

Ålandsbankenin MasterCard-yrityskortti on haettavissa helposti ja nopeasti joko suoraan kyseisen pankin verkkosivujen kautta, tai vaihtoehtoisesti konttorissa vierailemalla.

Kaiken muun hyvän lisäksi, kortti on mahdollista tilata sekä yrityksen, kuin myös kortinhaltijan (eli esimerkiksi työntekijän) nimellä varustettuna.

Miksi Ålandsbanken MasterCard-yrityskortti?

Sellainen yritys, joka ei välttämättä tarvitse luottokorttia itselleen, hyötyy varmasti Ålandsbankenin MasterCard-yrityskortista. Kuten sanottua, kortti toimii maailmanlaajuisesti, on edullinen hinnaltaan ja tämän lisäksi sen hakuprosessi on myös äärimmäisen helppo.

Ålandsbankenin yrityskortin voikin niin halutessaan hakea rinnakkaiskortin vaikka useammallekin yrityksen työntekijälle, jonka ansiosta esimerkiksi käteiskassan voi jättää unholaan.

Koska kyseessä on Debit-kortti, niin sehän tarkoittaa siis toisin sanoen sitä, että kaikki kortilla tehdyt ostokset veloitetaan suoraan korttiin liitetyltä tililtä.

  • Helppo ja nopea hakuprosessi
  • Kortin voi hakea sekä yrityksen, kuin myös työntekijänkin nimellä
  • Maailmanlaajuinen käyttöalue

Myös tässä Ålandsbankenin kortissa kortinhaltijalla, eli yrityksen merkitsijällä on mahdollisuus niin halutessaan muuttaa kortin aluekohtaisia rajoituksia, kuin myös turvarajoja. Yrityskortin kyseessä ollessa, rajoituksia voi muuttaa ja ottaa käyttöön olemalla yhteydessä Ålandsbankenin asiakastukeen tai konttoriin.

Ålandsbanken MasterCard Yrityskortti pähkinänkuoressa

Kortin myöntäjä: Ålandsbanken
Luottoraja enintään: -
Avausmaksu: -
Korotonta maksuaikaa: -
Korko alkaen: -
Ikäraja: 18 vuotta
Arvosana:

Ålandsbanken MasterCard Yrityskortti kokemuksia

Lisää omia kokemuksiasi!

Yhteenveto

Kuten sanottua, Ålandsbanken yrityskortti on todella helposti haettavissa, mutta tämän lisäksi se myös tarjoaa yritysasiakkaille hyvin tukea. Jos esiin nousee minkäänlaisia kysymyksiä, voi yritys tai sen edustaja olla helposti yhteydessä omaan yritysasiantuntijaansa Ålandsbankenissa.

Myös yrityskortti on ns. Itämerikortti, joka taistelee puhtaamman Itämeren puolesta. Paitsi että Ålandsbanken tukee ympäristötyötä varsin avokätisesti, niin tämä kyseinen kortti on myös valmistettu ympäristöystävällisestä materiaalista.