Säästöpankki Visa Electron Maksukortti

Säästöpankki Visa Electron Maksukortti

Säästöpankki Visa Electron kortti on kätevä peruskortti, joka soveltuu loistavasti kaiken ikäisille. Se toimii maksuvälineenä niin perinteisissä kivijalkakaupoissa kuin netissäkin ja sen avulla nostat myös rahaa helposti ja turvallisesti kotimaassa, kuin myös ulkomailla matkaillessa.

Säästöpankki Visa Electron – Turvallinen peruskortti!

Säästöpankin Electron kortti on liitetty pankkitiliin, joka tarkoittaa sitä, että sillä tehdyt ostokset veloitetaan välittömästi tililtä. Koska kyseessä on Electron-kortti, tarkoittaa se myös sitä, että aina ostoksia tehdessä tilin kate varmistetaan. Tästä syystä ei olekaan koskaan pelkoa että tili menisi miinukselle.

Säästöpankki Visa Electron kortin edut:

  1. Toimii kotimaassa, ulkomailla kuin myös verkossa
  2. Lähimaksuominaisuus
  3. Mahdollisuus myös käteistalletuksiin TalletusOtto-automaateissa

Kuka voi hakea Säästöpankki Visa Electron korttia?

Säästöpankin Electron korttia voidaan myöntää kaikille sellaisille henkilöille, jotka ovat 18-vuotiaita. Myös lapset voivat saada kortin itselleen vanhempiensa suostumuksella. Yli 15-vuotiaat voivat hakea niin halutessaan korttia itse, jos heillä vain on tili ansiotuloja varten.

Kyseessä on siis turvallinen pankkikortti lapselle ja nuorelle vaikka ensimmäiseksi pankkikortiksi.

Miksi Säästöpankki Electron kortti?

Visa Electron korttiin on liitetty myös lähimaksuominaisuus, joka mahdollistaa korkeintaan 50 euron suuruiset ostokset nopeasti ja kätevästi ilman tunnuslukua.

Visa Electron kortilla hoituvat myös verkko-ostokset helposti ja turvallisesti ja paras tapa maksimoida ostosten turvallisuus netissä, onkin käyttää ainoastaan sellaisia verkkokauppoja, jotka ovat mukana Verified by Visa -palvelussa.

Niin halutessaan kortille voi asettaa myös käyttörajat, eli esimerkiksi vuorokausikohtaiset käyttörajat käteisnostoille, sekä korttiostoille. Kortille voi myös asettaa maantieteellisen alueen/rajoituksen jossa kortti toimii.

  • Haettavissa helposti verkosta tai Säästöpankin konttorista
  • Mahdollisuus käteisnostoihin K-ruokakaupoista sekä Neste K-liikenneasemilta
  • Mahdollisuus käteistalletuksiin TalletusOtto-automaateilla

Säästöpankin Visa Electron kortti on myös mahdollista ns. kustomoida omaan makuun sopivaksi, eli voit valita korttiin haluamasi kuvan. Jos päätät valita kortin kuvaksi norpan, osallistut Suomen Luonnonsuojeluliiton tukemiseen ja lahjoitat 4 euroa kyseiselle yhdistykselle.

Yhteenveto

Säästöpankin Electron kortti on siis helposti saatavilla, todella turvallinen, mutta tämän lisäksi myös monipuolinen maksukortti. Kortin tapahtumakohtainen katevarmennus pitää tilitiedot aina ajan tasalla, eikä tili voi koskaan mennä miinukselle.

Niin halutessaan kortilla voi myös nostaa käteistä kaupan kassalta ostosten yhteydessä. Kaupat joissa käteisen nosto onnistuu ovat K-ruokakaupat ja Neste K-liikenneasemat. Käteisnosto voi olla maksimissaan 200 euroa, mutta se on kuitenkin Säästöpankin asiakkaille maksutonta!

Säästöpankki Visa Electron Maksukortti pähkinänkuoressa

Kortin myöntäjä: Säästöpankki
Luottoraja enintään: -
Avausmaksu: -
Korotonta maksuaikaa: -
Korko alkaen: -
Ikäraja: 15 vuotta
Arvosana:

Säästöpankki Visa Electron Maksukortti kokemuksia

Lisää omia kokemuksiasi!