Scallop kryptokortti

Scallop Korttiheti » Kryptokortit » Scallop

Monipuolisia rahoitusalan palveluita ja Scallop-kryptovaluuttaa (lyhenne: SCLP) tarjoava Scallop on maailmanlaajuisesti toimiva fintech-alan yritys. Se on merkitty Puolan yritysrekisteriin huhtikuussa 2023 (NIP: 7252330404), ja Scallop on Scallop Fintech sron kauppanimi. Yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja on Raj Bagadi. Yhtiön kotisivujen mukaan yrityksen johdossa työskentelee yhteensä yhdeksän henkilöä. Scallopin asiantuntijatiimiin on nimetty yhteensä kaksitoista henkilöä. Asiakaspalvelun tavoittaa 24/7 chat-toiminnallisuuden avulla.

Yrityksen palveluita ovat muun muassa monivaluuttaiset tilit (Scallop Banking Accounts), älykkäät maksuratkaisut (Scallop Pay), Scallop Visa Debit -kortti, kryptovaluuttapörssi (Scallop Exchange), pankkiteknologian ratkaisut (Scallop Chain) sekä mukautetut lompakot (Scallop Multi-Currency Wallets). Tässä artikkelissa perehdymme näistä Scallopin kryptovaluuttapörssiin, joka on suojattu alusta, jossa voit ostaa ja myydä krypto-omaisuuttasi. Tämän lisäksi perehdymme tarkemmin Scallopin tarjoamaan Visa Debit -korttiin ja sen ominaisuuksiin. Lopuksi kerromme hieman heidän sovelluksestaan, joka on saatavissa useampiin Euroopan maihin.

Scallop Exchange – maailmanlaajuinen kryptovaluuttapörssi

Scallopin kryptovaluuttapörssistä on julkaistu betaversio netissä. Sen voi myös ladata sovelluksena omaan puhelimeen yhtiön verkkosivustolta löytyvän QR-koodin avulla. Exchange on maailmanlaajuinen kryptovaluuttapörssi, jossa voit ostaa ja myydä yli sataa eri kryptovaluuttaa käyttäen yli 20:tä Fiat-valuuttaa (valtion liikkeeseen laskemaa valuuttaa) pankkisiirrolla tai luotto-/pankkikortilla.

Exchange on Scallopin maksujärjestelmän tukipilari. Se helpottaa kryptovaluuttojen/DeFi (Decentralized Finance, hajautettu rahoitus) -tokeneiden muuntamista Fiatiksi ja päinvastoin. Exchange tukee sekä kylmiä lompakoita (hardware-lompakoita) että kuumia lompakoita (software-lompakoita), eli se on asiakkaalle käyttäjäystävällinen ja turvallinen vaihtoehto.

Miksi minun kannattaisi käyttää Exchangea?

Scallopin kryptovaluuttapörssin käyttöä puoltavat seuraavat seikat:

 • Voit tehdä salamannopeita kauppoja. Et jää paitsi edes korkeista volyymeista tai volatiliteeteista.
 • Käytössäsi on mukautettu kaupankäyntipaneeli. Tämä räätälöity kaupankäynnin liittymä sopii sekä aloittelijoille että jo kauemmin kauppaa tehneille.
 • Exchangessa on integroidut toiminnallisuudet Scallop-tiliin, Scallop Pay:hin ja jatkossa myös Scallop Earn:iin.

Mitä kaupankäynti maksaa?

Yritys lupaa asiakkailleen alhaiset kaupankäyntimaksut. Alhaisimmillaan kaupankäyntimaksu voi olla vain 0,03 %:a, yli miljoonan kaupankäyntivolyymeilla.

Millaisia kaupankäynnin käyttöliittymät ovat?

Yritys tarjoaa Scallop Exchange -markkinapaikallaan kolmea erilaista käyttöliittymää. Näistä jokainen treidaaja löytää varmasti itsellensä mieleisimmän. ”Classic” on yksinkertainen ja helppo käyttöliittymä. ”Advanced” antaa pääsyn kaikkiin treidaustyökaluihin, ja ”Margin” mahdollistaa voittojen maksimoinnin vipuvaikutusta hyödyntämällä.

Millä Scallopin kryptovaluuttapörssissä käydään kauppaa?

Tämä kryptovaluuttapörssi mahdollistaa kaupankäynnin lukuisilla eri kryptovaluutoilla, kuten esimerkiksi seuraavilla: SCLP, PEPE, BTC, BNB, GNS, SYN, CFX, SUI, IGU, ACH, RNDR, BEL, SRM, ALPINE, ADA, APT, ACM, ASR, LADYS, FLOKI, ATM, ARB, BAR, MAV, ORDI, PENDLE, VMPX, CITY, DFI, DOGE, DOT, SSV, EGLD, BCH, THETA, EOS, ETC, ENS, ETHW, FIS, HBAR, FLR, SPA, RPL, LAZIO, LDO, MATIC, PORTO, PSG, QNT, SANTOS, SWEAT, THETA, TON, XCN ja ETH. Näiden ja monien muiden treidattavissa olevien kryptovaluuttojen hinnat löytyvät suoraan Exchangen etusivulta. Samassa yhteydessä sinulla on mahdollisuus myös jättää treidi haluamastasi kryptovaluutasta.

Scallopin kryptovaluuttapörssissä on mahdollista käydä kauppaa myös futuureilla ja ETF:illä. Futuureille ja ETF:ille on sivustoilla omat välilehtensä, joilta niitä koskevat ajankohtaiset tiedot on helppo löytää.

Miten voin tallettaa kryptoja Exchangeen?

Mikäli omistat kryptoja toisella alustalla tai lompakossa, voit siirtää ne Exchange-lompakkoosi. Kryptovaluutat tallennetaan talletusosoitteen (deposit address) kautta.

Miten rekisteröidyn tähän palveluun?

Tilin luominen Exchangeen on helppoa. Sinun tulee seurata seuraavia vaiheita avataksesi tilin:

 1. Siirry Scallop Echangen sivuille ja valitse sieltä ”Sign Up”.
 2. Täytä ”Welcome to Register” -lomakkeella pyydetyt tiedot.
 3. Lue ja hyväksy käyttöehdot.
 4. Klikkaa tämän jälkeen ”Sign Up”.

Saat lopuksi tiedon onnistuneesti luodusta tilistä. Sinua pyydetään tämän jälkeen vielä täydentämään KYC-tunnistautumistiedot, jotta pääset käyttämään kaikkia Exchangen ominaisuuksia.

Scallopin sovellus

Sovellus on mahdollista ladata puhelimeen heidän nettisivuiltaan löytyvän QR-koodin avulla. Se on saatavissa useampiin Euroopan maihin, jotka on lueteltu tyhjentävästi yllä olevassa osiossa.

Miten saan sovelluksen käyttööni?

Jotta saisit sovelluksen käyttöösi, tulee sinun ensin kirjautua sivustoille ja suorittaa KYC-vahvistusprosessi. KYC-tunnistautumistietojen ilmoittaminen on pakollista, ilman näiden täydentämistä et saa palvelua käyttöösi.

Miten saan opastusta sovelluksen käyttöön?

Yritys on laatinut videosarjan opastaakseen käyttäjiä sovelluksen käytön saloihin. Videoita on kahdeksan, ja niiden pituudet vaihtelevat noin puolesta minuutista reiluun kahteen minuuttiin. Ne ovat siis varsin nopeasti läpikäytävissä, lyhyelläkin aikataululla. Edellä mainitut videot ovat englanninkielisiä, ja ne löytyvät Youtubesta seuraavien otsikoiden alta (otsikot Italic-fontilla):

 1. Tilin luominen: Creating An Account On Scallop App
 2. KYC-prosessi: Scallop App KYC Process
 3. Alennuksen saaminen: How To Claim A Discount On Scallop App
 4. Kortin hankinta: How To Get A Scallop Card?
 5. Lompakon luonti: How To Create A Wallet In The Scallop App?
 6. Kuinka lähettää ja vastaanottaa kryptovaluuttoja sovelluksella: How To Send And Receive Crypto Using The Scallop App?
 7. Miten lisään uuden maksunsaajan: How To Add A New Payee
 8. Automaattitoiminnon käyttö: How To Set Up Auto Top Up
Scallop kryptokortti

Scallop Visa Debit kryptokortti

Tämä debit-kortti on uusi palvelu yrityksen palveluvalikoimassa. Yrityksen sivuilta ei vielä löydy lisätietoja siitä, missä aikataulussa kortit toimitetaan asiakkaille. Kortin voi kuitenkin jo tilata heidän sovelluksensa kautta. Olemme koostaneet alle tietoja, joita yrityksen nettisivuilla on tällä hetkellä olemassa heidän Visa Debit -kortistaan. Kortin saatavuustiedot päivittyvät varmasti aikanaan heidän nettisivuilleen ja sovellukseen.

Onko kyseessä virtuaalinen vai fyysinen kortti?

Yritys myöntää sekä virtuaalisia että fyysisiä pankkikortteja tileilleen.

Kuinka voin tilata kortin?

Kortin tilaaminen sovelluksen kautta on helppoa. Saat sen tilattua seuraamalla alla lueteltuja vaiheita:

 1. Kirjaudu sovelluksessa sisään Scallop-tilillesi ja klikkaa etusivulta kohtaa ”Cards”.
 2. Tämän jälkeen valitse ”Create a new card”.
 3. Valitse avautuvalta sivulta joko virtuaalinen kortti tai fyysinen kortti, sen mukaan kumman haluat tilata. Klikkaa tämän jälkeen ”Next”.
 4. Tämän jälkeen sinulle avautuu kuvake ja tietoja kortista. Klikkaa tiedot luettuasi ”Next”.
 5. Täydennä koko nimesi seuraavaksi avautuvaan valikkoon. Tämä nimi tulee näkymään kortillasi. Klikkaa tämän jälkeen ”Next”.
 6. Avautuvalle ”Order Detail” -sivustolle sinun täytyy täydentää osoitetietosi ja sähköpostiosoitteesi ohjeiden mukaisesti. Kun olet täydentänyt pyydetyt tiedot, klikkaa ”Next”.
 7. Seuraavaksi avautuu ”Choose Delivery Type” -sivu. Tällä hetkellä saatavissa on vain ”Standard”-vaihtoehto, joten jatka matkaasi vain klikkaamalla ”Next”.
 8. Lopuksi sinulle avautuu ”Review Order” -sivu. Kun olet tarkistanut tietosi ja valinnut maksutavan, klikkaa ”Next”.
 9. Viimeisenä sinulle avautuu ”Security”-sivu. Vastaa valitsemaasi turvakysymykseen ja klikkaa sen jälkeen ”Pay & Order” tilataksesi kortin ja maksaaksesi sen.

Tämän jälkeen tilaus on valmis. Pääset takaisin kortin tietoihin klikkaamalla ”Back to cards”.

Maksaako kortti jotain?

Ilmainen virtuaalinen kortti sisältyy sekä perusjäsenyyteen (BASIC Membership) että eliittijäsenyyteen (ELITE Membership). Myös pankkitilit ovat ilmaisia molemmilla jäsenyystasoilla. Perusjäsenyydessä fyysinen kortti on maksuton, jos asiakas ostaa SCLP:tä vähintään 30 Yhdysvaltain dollarilla. Eliittijäsenyydessä fyysinen kortti on ilmainen.

Huomaathan myös, että jotta saisit ilmaisen Hardware-lompakon, tulee sinun ostaa SCLP:tä joko 150 dollarin (perusjäsenyys) tai 75 dollarin (eliittijäsenyys) arvosta. Tällä hetkellä saatavissa on vain perusjäsenyyksiä. Yritys lupaa ilmoittaa nettisivuillaan, kun eliittijäsenyys on saatavilla.

Kortista ei peritä kuukausi- tai vuosimaksuja!

Mitä etuja saan kortin käytöstä?

Tämä kortti on all in one -kortti, jonka avulla käyttäjät voivat käyttää sekä Fiat-valuttaa että kryptovaluuttaa. Se toimii perinteisenä maksukorttina sillä erotuksella, että siinä on lisäetuna mahdollisuus tallettaa ja käyttää kryptovaluuttoja.

Kortin erityisominaisuuksista mainittakoon Auto Top-Up -toiminnallisuus, joka myy automaattisesti kryptosi pankkitilisi täydentämiseksi, kun Fiat-saldosi on vähissä. Tämä krypto- ja fiat-valuuttojen saumaton integrointi mahdollistaa sen, että voit hallita ja käyttää varojasi ilman kohtuutonta vaivannäköä.

Krypto-Fiat-muunnokset tapahtuvat nopeasti ja helposti. Nopea valuuttamuunnos ja turvallinen maksu mahdollistavat kortin käyttämisen turvallisesti myös ulkomailla tehtävissä ostoksissa.

Voinko tehdä kortille suoria talletuksia?

Kortti ei tue suoria talletuksia kortille, vain IBAN-tilille.

Onko kortti turvallinen?

Scallopin EU-tilit ja kryptokortteja myöntää Modulr FS Europe Limited, joka on valtuutettu ja säädelty Irlannin keskuspankin toimesta (REF: C191242). Sen pitäisi siis olla yhtä turvallinen kuin muutkin EU:n alueella toimivien pankkien myöntämät luottokortit.

Kuka voi saada Scallopin kryptokorttia?

Scallopin verkkosivut eivät kerro suoraan, millaisille hakijoille kortteja myönnetään. Heidän sovelluksensa on kuitenkin saatavissa seuraaviin maihin: Alankomaat, Belgia, Bulgaria, Kroatia, Kypros, Kreikka, Irlanti, Italia, Italia, Luxemburg, Malta, Portugali, Slovakia, Slovenia, Tšekki, Tanska, Ruotsi, Saksa, Suomi, Ranska, Saksa, Kreikka, Irlanti, Italia, Luxemburg, Malta, Alankomaat, Portugali, Slovakia, Slovenia, Espanja ja Ruotsi. Jos siis asut jossain näissä maista, kannattaa korttia hakea.

Scallop pähkinänkuoressa

Kryptosijoittaminen: Kyllä - Kryptopörssi
Kryptokortin tyyppi: VISA Debit
Kaupankäynti eri kryptovaluutoilla: Kyllä - satoja eri kryptovaluuttoja
Arvosana: