Revolut Business yrityskortti

Revolut Business yrityskortti Korttiheti » Yrityskortit » Revolut Business yrityskortti

Revolut Business yrityskortti on helppo ottaa käyttöön jokaiselle tiimin jäsenelle yrityksessä. Virtuaalisesta muodostaan johtuen, kortti on käyttövalmis heti, mutta jos yritys haluaa fyysiset kortit tiiminsä jäsenille, niiden toimittamisessa menee jonkin aikaa. Yhteen yrityskorttiin on mahdollista liittää usean valuutan tilejä tai yhdistää useampi kortti yhteen tiliin.

Mikäli jonkun tiimin jäsenen Revolut yrityskortti katoaa, sen pystyy jäädyttämään Revolut-sovelluksen kautta. Revolutin yrityskortille saa asetettua myös sijaintiin perustuvan suojauksen. Halutessaan tiimin jäsenten korteilta voi poistaa käytöstä monet lisäominaisuudet, kuten käteisautomaattinostot, lähimaksut, verkko-ostokset ja Swipe-maksamisen.

Vertaa yrityskortit ennen kuin anot yrityksellesi korttia. Revolut Business yrityskortti on nimittäin maksukortti, jossa ei ole luotto-ominaisuutta joka voi olla hyvä olla, kaiken varalta mikäli yritykselle tulee yllätyksenä tarvetta maksaa ostoksia tai tehdä käteisnostoja.

Revolut Business pankkipalvelut yrityksille

Revolut-pankki tarjoaa monipuolisia pankkipalveluita myös yrityksille. Asiakkuustasoja on tarjolla yrityksille useita erilaisia. Perustason asiakkuus on yrityksillekin tarjottaessa ilmainen, mutta jos yritys haluaa enemmän ominaisuuksia käyttöönsä, niistä pitää maksaa.

Revolut Business -palveluista hyötyvät eniten yritykset, jotka harjoittavat aktiivisesti kansainvälistä liiketoimintaa. Tämän vuoksi eri valuuttojen käytöstä ja vaihtamisesta on tehty myös yrityksille helppoa. Revolut-pankki kehittää koko ajan toimintaansa asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaan ja onkin odotettavissa, että lähitulevaisuudessa Revolutista myönnetään yrityksille myös erilaisia luottoja ja lainoja.

Revolut Businessin avulla saa:

  • leikattua yritykseltä tarpeettomat kulut
  • tehtyä kirjanpidosta vaivatonta
  • säilyttää, lähettää ja vastaanottaa varoja jopa 30 eri valuutassa
  • vaihtaa ja siirtää rahaa ilman pelkoa kohtuuttomista vaihtokursseista
  • ottaa käyttöön näppärät yrityskortit vain muutamalla klikkauksella

Kaikki yllä olevat ominaisuudet vapauttavat aikaa yrityksen muulle toiminnalle ja kasvulle, eikä toiminnalle aiheudu välittömiä ja tarpeettomia piilokuluja mistään.

Revolut Business on tehokas maksupalvelu

Maksupalvelun avulla voi hallinnoida yrityksen taloutta vaivattomasti. Maksupalvelusta näkee kätevästi yleiskatsauksen kaikista maksuista aikataulu- ja tilatietoineen. Maksusuoritukset saa hoidettua suuntaan jos toiseen näppärästi vain yhdessä palvelussa.

Revolut Businessin avulla voi määrittää yritykselleen toistuvat ja ajoitetut maksut, toistuvat-/sarjamaksut sekä halutut maksujen hyväksymissäännöt, kuten automaattimaksut. Maksupalvelun avulla voi säästää selvää rahaa niin paikallisissa kuin kansainvälisissä siirroissa, koska siirrot tapahtuvat maittain kyseisen maan vallitsevan valuutan mukaan, ilman valuuttamuutosmaksuja.

Revolut Business yrityskortti pähkinänkuoressa

Kortin myöntäjä: Revolut
Luottoa: Ei tarjoa luottoa
Visa/Mastercard: Mastercard
Korttityyppi: Yrityskortti
Arvosana:

Revolut Business yrityskortti kokemuksia

Lisää omia kokemuksiasi!