POP Visa Business Debit yrityskortti

POP Visa Business Debit yrityskortti Korttiheti » Yrityskortit » POP Visa Business Debit

Pop Visa Business Debit-kortti on monikäyttöinen ja maailmanlaajuisesti toimiva yrityskortti, jolla voi tehdä ostoksia niin kotimaassa, ulkomailla, kuin verkossakin asioidessa. Tämän lisäksi kyseisellä kortilla voi myös tehdä nostoja automaateista.

Tämän kyseisen kortin hakeminen on myös todella helppoa, sillä se tapahtuu suoraan verkossa POP Pankin omien sivujen kautta. Kaiken muun hyvän lisäksi, tähän korttiin on myös liitetty mukaan turvallisuutta lisääviä etuja, vaikka kyseessä ei olekaan luottokortti.

POP Visa Business Debit – Huolettomia yritysostoja!

Pop Business -yrityskortti on siis yrityksen pankkitilin sidottu kortti, joka voidaan helposti hakea yrityksille ja yritysten työntekijöille. Kyseinen kortti onkin hyvä idea, jos yrityksen johto tai työntekijät joutuvat matkustelemaan työn puolesta paljon tai yrityksen puolesta tulee tehdä ostoja säännöllisesti.

POP Business Debit kortin edut:

  1. Helppo hakea
  2. Toimii maailmanlaajuisesti
  3. Global Customer Assistance-palvelu

Kuka voi hakea POP Business Debit yrityskorttia?

Tämä kyseinen kortti on haettavissa kaikille suomalaisille yrityksille ja korttiin voi liittää niin sanottuja rinnakkaiskortteja yritysten työntekijöille. Kortin hakeminen käy helposti suoraan netistä. Päätös kortin saatavuudesta on heti tarjolla ja jos se on myönteinen, saapuu kortti postitse noin viikon kuluessa.

Miksi POP Visa Business yrityskortti?

Syitä valita yritykselle POP pankin yrityskorttia on useita ja niistä useimmat tuossa aiemmin jo mainittiinkin. Tällä kortilla voi siis tehdä ostoksia ilman ongelmia kotimaassa ja ulkomailla, kuin myös verkossakin. Tämän lisäksi siihen on myös liitetty kätevä Global Customer Assistance-palvelu, joka on toiminnassa 24 tuntia vuorokaudessa ja auttaa ulkomailla, jos kortti katoaa tai varastetaan.

Tämä yrityskortti on myös kuluiltaan kilpailukykyinen, sillä se maksaa kuukausittainen maksu on vain 3,00€. Moni yritys on myös kokenut käteväksi sen, että tämän kortin myötä ne ovat voineet luopua käteiskassasta, bensakorteista sekä henkilökohtaisten korttien käytöstä, jotka ovat väistämättä aiheuttaneet lisätyötä kirjanpidolle kuittien muodossa. On nimittäin äärettömän kätevää, että kaikki ostot näkyvät tiliotteella käyttäjittäin.

Kortissa on myös olemassa TalletusOtto-talletuspalvelu, joka tarkoittaa sitä että Kortilla voi tallettaa varoja maksukorttiin liitetylle pankkitilille. Tämä tapahtuu TalletusOtto-automaateilla. Yritys voi esimerkiksi helposti ja turvallisesti tallettaa päiväkassan tätä palvelua käyttäen.

POP Visa Business Debit yrityskortti pähkinänkuoressa

Kortin myöntäjä: POP Pankki
Luottoraja enintään: -
Avausmaksu: -
Korotonta maksuaikaa: -
Korko alkaen: -
Ikäraja: 18 vuotta
Arvosana:

POP Visa Business Debit yrityskortti kokemuksia

Lisää omia kokemuksiasi!

POP Visa Business Debit yrityskortti - kysymyksiä ja vastauksia

Voiko kuka tahansa hakea POP Business Debit korttia?

POP Visa Business Debit on yrityskortti, jonka takia se on haettavissa suomalaisille yrityksille.

Onko POP Visa Business -yrityskortti luottokortti?

Ei. Kyseessä on Debit kortti, joka tarkoittaa sitä että ostot veloitetaan suoraan yrityksen pankkitililtä, johon kortti on sidottu.

Missä Business Debit -kortti käy maksuvälineenä?

Voit maksaa kortilla maailmanlaajuisesti useissa eri maksupisteissä.

Kuuluuko POP Visa Business Debit korttiin mitään etuja?

Tähän yrityskorttiin kuuluu kätevä Global Customer Assistance-palvelu, joka on käytössä 24h, viikon jokaisena päivänä.

Toimiiko kortti myös ulkomailla?

Kyllä. Kortti toimii ulkomailla, kotimaassa ja verkossa.

Kuuluuko korttiin myös lähimaksuominaisuus?

Kyllä.

Paljonko POP Visa Business Debit kortti maksaa?

Kortti maksaa 3,00 euroa kuukaudessa.

Onko korttiin mahdollista saada rinnakkaiskortteja?

Kyllä. Korttiin voi hakea rinnakkaiskortteja yrityksen työntekijöille.

Yhteenveto

Kun tarvitaan turvallinen, kätevä ja maailmanlaajuisesti toimiva yrityskortti, on POP Visa Business Debit-kortti ehdottomasti tarkemman tutustumisen arvoinen. Kuten hyvin tunnettua on, moni yritys hankkii itselleen yrityskortin, joka kuitenkin yleensä on luottokortti tai maksuaikakortti.

On kuitenkin olemassa myös yrityksiä, jotka haluavat käyttöönsä yrityskortin jossa ostot veloitetaan suoraan yrityksen pankkitililtä. POP Business Debit-yrityskortti on juuri tällainen, eli siitä ei siis synny laskuja yritykselle, vaan kaikki veloitetaan juuri siinä hetkessä kun ostoksetkin tehdään.

Aiemmin mainittu Global Customer Assistance-palvelu on myös ihan uskomattoman hyvä ominaisuus, sillä se toimii kortinhaltijan turvana jopa 24 tuntia vuorokaudessa ja auttaa tiukoissa tilanteissa ulkomailla, jos kortti esimerkiksi katoaa tai varastetaan.