Telia Prepaid

Telia Prepaid Korttiheti » Prepaid » Telia

Telia Finland Oyj on yritys (julkinen osakeyhtiö), joka on aloittanut toimintansa Suomessa alunperin jo vuonna 1855. Nimi on kuitenkin vaihtunut toimintavuosien aikana moneen kertaan ja nykyinen Telia Finland nimi otettiin käyttöön vuonna 2017.

Telian kantavia arvoja ovat digitalisaation tukeminen arjessa, vastuullisuus, sekä ympäröivän maailman huomioon ottaminen. Kyseessä on siis uuden sukupolven kansainvälinen ja vahva operaattori, joka auttaa sekä yksityishenkilöitä kuin myös yrityksiäkin luomaan uusia yhteyksiä.

Tällä hetkellä Telia työllistää noin 3 500 henkilöä. Kyseessä on siis todella suuri toimija, joka on useiden toimintavuosiensa aikana pyrkinyt luomaan suomalaisille kuluttajille aina vain parempia palveluja.

Puhelin liittymät

Telia prepaid-liittymät ovat huolettomia täyden palvelin puhelinliittymiä, joihin voit aina niin tarvitessasi ladata lisää saldoa, nettipaketteja ja Telia Prepaid -paketteja. Lataus käy helposti Telian omien verkkosivujen tai Telian prepaid-lataussovelluksen avulla. Niin halutessasi voit myös ostaa R-kioskilta latauslipukkeen. Kaikki Telian Prepaid -paketit ovat siis ostettavissa sekä netistä Telian verkkosivuilta, myymälöistä kuin myös R-kioskeilta.

Telia Rajaton 4G L-Paketti 24,90€

Telia Rajaton-paketti antaa sinulle edulliseen hintaan uskomattomat 5 000 minuuttia puhetta, 5 000 viestiä ja kaiken muun hyvän lisäksi rajattomasti nettiä. Voit ladata tämän elämää helpottavan paketin näppärästi ja nopeasti joko Telian verkkokaupasta, Telia liikkeessä, Telia Prepaid-lataussovelluksessa tai R-kioskilla.

Telia Easy Prepaid 4,90€

Edullinen ja helppo prepaid-liittymä, joka tuo käyttäjälle tullessaan halvat puhelut ja viestit kotimaassa ja 4G-verkon uskomattoman nopeuden. Tälle prepaid-liittymälle on myös mahdollista ladata sekä netti-kuin myös yhdistelmäpakettejakin.

Netti liittymät

Prepaid-nettiliittymä voi olla todella varteenotettava vaihtoehto jos haluat päästä seikkailemaan netin ihmeelliseen maailmaan ilman kuukausilaskuja, pelkällä kertamaksulla. Tässä tapauksessa kannattaakin tutustua hieman tarkemminkin Telian tarjontaan, sillä mitä luultavimmin sieltä löytyy myös sopiva nettiliittymä sinulle.

Prepaid Netti 17,90€

Tällä nettiliittymällä surffailet netissä sydämesi kyllyydestä, kertamaksulla, ilman laskuja. Tämä liittymä tarjoaa sinulle siis 31 vuorokautta rajatonta netin käyttöä edellä mainitulla hinnalla.

Huomioi että edellä mainituista prepaid-liittymistä löytyy usein myös erilaisia kampanja-hintoja, eli silmät ja korvat kannattaa pitää auki.

Telia Prepaid pähkinänkuoressa

Kortin myöntäjä:
Luottoraja enintään:
Avausmaksu:
Korotonta maksuaikaa:
Korko alkaen:
Ikäraja: 18 vuotta
Arvosana:

Telia Prepaid kokemuksia

Lisää omia kokemuksiasi!