Saunalahti / Elisa Prepaid

Saunalahti / Elisa Prepaid Korttiheti » Prepaid » Saunalahti / Elisa

Saunalahti Group Oyj oli suomalainen internet- ja teleoperaattori, joka aloitti toimintansa vuonna 1996 ja listautui Helsingin pörssiin vuonna 2000. Nykyisin se on osa teleoperaattori Elisan toimintaa, johon se yhdistettiin vuonna 2005. Lopullinen sulautuminen emoyhtiö Elisaan tapahtui vuoden 2011 lopussa.

Puhelin liittymät

Elisan Saunalahti prepaid liittymät ovat ilman laskuja tai kuukausimaksuja saatavilla. Maksat vain kertamaksun ja aloitat käytön. Liittymät saa ostettu helposti sekä Elisan myymälöistä, verkkosivujen kautta, kuin myös R-kioskeilta, S-ryhmän kaupoista, K-ryhmän kaupoista sekä Shell/St1-huoltoasemilta.

Saunalahti/Elisa prepaid-liittymä voikin olla hyvä idea esimerkiksi  seuraavissa tilanteissa:

  • Puhelinkuluja halutaan kontrolloida maksamalla liittymän käytöstä etukäteen
  • Liittymä tarvitaan vain tilapäiskäyttöön
  • Luottotiedoista löytyy merkintä

Saunalahti Prepaid 5,90€

Saunalahden Prepaid liittymät ovat todella edullisia tapoja pitää yhteyttä, ilman laskuja tai kuukausimaksuja. Pääset siis näiden kätevien prepaid-liittymien avulla puhumaan puheluja, lähettämään viestejä, sekä surffailemaan netissä. Kyseinen liittymä toimii Elisan kattavassa ja nopeassa 3G/4G-verkossa Suomessa sekä ulkomailla.

Saunalahti Reilu alk. 14,80€

Kätevä prepaid-liittymä, jossa voit itse valita kuinka paljon puheaikaa, viestejä ja nettiä lataat. Puheaikaa voit valita 300, 500, 1 000, 2 500 tai 5 000 minuuttia kuukaudessa. Viestejä 100, 300, 500, 1 000, 2 500 tai 5 000 kpl/kk. Nettiyhteyden suhteen pääset valitsemaan joko 2 Mbit/s-3G tai 21 Mbit/s-3G.

Saunalahti Norppa

Edullinen latausliittymä sekuntiveloituksella ja täysin ilman kuukausimaksuja. Päiväkattohinta tässä liittymässä on 0,66 euroa/vrk ja 9,90 euroa/kalenterikuukausi.

Saunalahti Norppa + (Lataus)

Hinnaltaan edullinen latausliittymä selkeällä sekuntiveloituksella ja täysin ilman kuukausimaksuja. Kaiken lisäksi Norppa + asiakkaana saat itsellesi Saunalahden sekä tiettyjen yhteistyökumppaneiden upeita etuja ja tarjouksia, sekä teksti- ja multimediaviesteinä, kuin myös sähköpostillakin. Päiväkattohinta 0,66 euroa/päivä ja 9,90 euroa/kalenterikuukausi.

Elisa Viihde Viaplay

Tutustu ihmeessä edulliseen ja hyvään Elisa Viihdepakettiin johon kuuluu Viaplay! Katso lempisarjojasi ja leffoja missä tahansa oletkin!

Lisätietoja saat tästä linkistä

Saunalahti / Elisa Prepaid pähkinänkuoressa

Kortin myöntäjä:
Luottoraja enintään:
Avausmaksu:
Korotonta maksuaikaa:
Korko alkaen:
Ikäraja: 18 vuotta
Arvosana:

Saunalahti / Elisa Prepaid kokemuksia

  1. Mikä minulla tempuilee tämä prepaid.latasin viime torstaina rajattoman kuukauden 4g paketin.eilen sunnuntaina pystyin vasta soittamaan ja ei pysty soittamaan

    Arto Turunen 25.05.2020 klo. 12:37 (#)
  2. Olen aina halunnut kuukaus paketin

    Outolempi 05.12.2023 klo. 04:24 (#)

Lisää omia kokemuksiasi!