DNA Prepaid

DNA Prepaid Korttiheti » Prepaid » DNA

DNA Oyj on suomalainen tietoliikennekonserni, joka tuottaa puhe-, data- ja tv-palveluja. Teleoperaattoritoimintansa se aloitti vuonna 2001. Sillä on kaksi liiketoiminta-aluetta, eli sekä kuluttaja- kuin myös yritysliiketoiminta.

DNA:n historia ulottuu niinkin kauaksi kuin 1920-luvulle josta se pikkuhiljaa erilaisten yrityskauppojen ja muutosten myötä on muodostunut nykyiseksi DNA Oyj:ksi.

Yrityksen tavoitteena onkin tehdä suomalaisten kuluttajien elämästä helpompaa, tarjoamalla yhteydet, laitteet ja palvelut niin koteihin, kuin myös työpaikoillekin. Yksi sen tarjoamista tuotteista on erilaiset prepaid-kortit, jotka voit ostaa joko DNA:n omien verkkosivujen kautta, liikkeestä tai R-kioskilta.

Puhelin liittymät

DNA Prepaidit ovat käteviä 4G-liittymiä ilman datakattoa. Tarjolla on kaiken muun hyvän lisäksi muutamakin eri vaihtoehto, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan.

Kaikissa Prepaid liittymissä on siis nopea ja rajaton 4G-netti Suomessa, joka tarkoittaa toisin sanoen sitä, että voit pelata pelejä, kuunnella musiikkia tai surffailla netissä juuri niin paljon kun itse haluat.

Mikä parasta DNA Prepaid toimii myös ulkomailla suvereenisti. Tämän ansiosta voit puhua ja tekstata kaikissa EU-maissa, kotimaan hinnalla. Kaiken kaikkiaan DNA prepaid toimiikin jopa yli sadassa eri maassa nykyisin.

Voit myös ladata omalle mobiililaitteillesi elämää helpottavan DNA Prepaid sovelluksen, jonka avulla on helppo ja kätevä tarkastella ja hallinnoida omia tietoja. Voit myös rekisteröidä oman prepaid-liittymäsi, jonka myötä omien asiakastietojen hallinnointi helpottuu huomattavasti.

Prepaid kortteja voi ostaa DNA liikkeiden lisäksi myös R-kioskeilta, tai tilata suoraan netistä DNA:n omilta sivuilta.

Super Prepaid 4,90€

Kyseessä on käytön mukaan veloitettava kuukausimaksuton liittymä, jossa maksuja syntyy vain niistä palveluista joita käytät.

Rajaton Prepaid 4,90€

Kyseessä on kiinteähintainen liittymä, joka sisältää rajattomasti normihintaisia puheluja ja viestejä Suomessa. Tämän lisäksi tarjolla on myös rajaton 4G-netti Suomessa.

Netti liittymät

Nettiliittymiä löytyy niitäkin nykyisin joka lähtöön, mutta DNA Dataprepaid on ominaisuuksiltaan jopa harvinaisen hyvä. Se nimittäin sallii myös sen, että voit jakaa sen useammallekin laitteelle niin halutessasi. Tämä onkin kätevä ominaisuus esimerkiksi mökkeillessä. DNA:n 4G-netti on siis saatavilla jopa kymmenelle eri laitteelle. Maksut niistä muodostuvat käytön mukaan.

DNA Dataprepaid 24,90€

Tämä liittymä on siis erityisesti suunniteltu käytettäväksi tabletteihin sekä mokkuloihin. Pääset siis surffailemaan 4G-verkon maksimivauhdilla, täysin ilman nopeuskattoa.

DNA Prepaid pähkinänkuoressa

Kortin myöntäjä:
Luottoraja enintään:
Avausmaksu:
Korotonta maksuaikaa:
Korko alkaen:
Ikäraja: 18 vuottta
Arvosana:

DNA Prepaid kokemuksia

  1. Latasin dna prepaid liittymään muutama kuukausi sitten 20e,ja saldo näytti n. 25e. Olen soittanut 3 lyhyttä puhelua vaimolle (telia liittymä)
    Nyt tuli tekstiviesti, että salboo on alle 3e. Taitaa olla prepaid kallista lystiä.

    Jape 28.03.2023 klo. 09:04 (#)
  2. Hei, vähän samanlainen kokemus. Kuukaudessa tyhjeni saldo. Väittivät asiakaspalvelussa, että olen käyttänyt mobiilidataa päivittäin, jolloin veloitus on 0,99 euroa/pvä. No en taatusti ole käyttänyt kuin 3-4 päivänä, muuten vain wi-fi-yhteyttä. Mutta milläs sen todistat. Jatkossa vaihdan Saunalahden prepaidiin.

    Mimmi 22.04.2024 klo. 14:09 (#)

Lisää omia kokemuksiasi!